Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jim Rash s herci ze seriálu Stranger Things a dalšími hosty probírá poslední epizody a na povrch vyplouvá nejedno tajemství. Pozor: Prozradí i pár zvratů v ději! (Netflix)

Recenze (7)

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Tak jako jsou filmy o filmu, tak toto je seriál o seriálu formou podcastu s tvůrci. Dle očekávání se samozřejmě všichni poplácávají po zádech a chybí tomu jakýkoli kritický odstup či aspoň méně fanboyovský moderátor debaty, ale pod povinnou PR rovinou je i velká spousta zajímavých pohledů "za oponu"; speciálně když mají slovo přímo Dufferovic chlapci. Vyloženě si to říká o výpravu na plac, zachycení praktických efektů či podobných témat, ale na to se tu nehraje. Ovšem je třeba uznat, že tomu nemálo pomáhá jeden prostý fakt; a sice že oné sympatické omladině vzájemná chemie evidentně funguje i mimo rámec jejich postav. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

S výnimkou obsažnejších posledných dvoch epizód, sa z Beyond Stranger Things dozviete v podstate len to, že Gaten Matarazzo bol do role Dustina vybratý jednohlasne, okamžite ako prišiel na konkurz. Zvyšok sú hlavne pohľady jednotlivých hercov a tvorcov na príbeh, a chémia, medzi všetkými. Fakt hodne im to spolu ladí ako celku a atmosféra je tam hodne priateľská. Gaten a MBB (ktorá otvára aj zatvára show epizódami 1 a 7) si to hodne užívajú, napríklad taká Sadie Sink je skôr zakríknutá, a aj tak im to všetkým spolu hraje ako hodinky. Hovorím to od začiatku, že ten cast je bomba. Zamrzí len absencia Winony Ryder. ()

Coleator 

všechny recenze uživatele

Takový docela milý pokec s tvůrci seriálu... Dozvíte se pár zajímavých věcí z natáčení + je to další možnost jak vidět oblíbenou partu pohromadě - a to není nikdy na škodu... ()

Šimpy 

všechny recenze uživatele

Skvělí herci, skvělí tvůrci, vtipnej a charismatickej moderátor. Bavil jsem se u všech dílů. Jim Rash příjemně překvapil. A pohledy do zákulisí (tvorba efektů, Willova loutka a další, to bylo super. ()

PEZ 

všechny recenze uživatele

Beyond Stranger Things je 7 krátkych posedení moderátora Jima Rasha s tvorcami seriálu bratmi Dufferovcami a ostatnými hercami tohto sci-fi fenoménu. Každé posedko trvá niečo medzi 15-25 minút a tým, že ide zväčša o mladých hercov, debaty sú uvoľnené a miestami aj vtipné. A človek sa dozvie niečo navyše z natáčania, napr. koľko sa na pľaci improvizovalo a prečo tvorcovia použili takú, či onakú scénu. Pre fanúšikov fajn, pre ostatných skip. PS: Je dobré si dané rozhovory pozrieť po dopozeraní 2. série, lebo sa tu nachádza plno spoilerov a veľa sa debatuje aj o príbehu jednotlivých dielov. ()

fallanga 

všechny recenze uživatele

Pěkný pohled do zákulisí ST v podobě krátkého podcastu. Po dokoukání třetí série je tohle přesně to, co jsem potřeboval. Kromě zajímavých historek z natáčení jsem se dozvěděl i spoustu věcí o hercích, jak přistupovali k hraní, jejich teorie ohledně budoucích sérií, atd... Kromě toho bylo pěkné vidět velmi nadšeného režiséra Levyho a charismatické bratry Dufferovy. Od ostatních “filmech o filmu” se to liší tím, že moderátor je opravdový nadšenec a vše probíhá v přátelské atmosféře. Mohlo to být ovšem delší, a jít trochu více do hloubky. ()

Mkartaylas56 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemná talk-show natočená ve formě "film o filmu" nebo spíše "seriál o seriálu", ve které si vždy několik hlavních představitelů sedne a pokecají o převážně druhé sérii Stranger Things. Určitě to není žádný zázrak, ale je to další možnost, jak vidět tyto herce + režiséry seriálu pohromadě a sledovat, že chemie mezi nimi funguje úžasně i mimo kameru a zároveň se u toho i bez problémů zasmát. 70% ()

Reklama

Reklama