Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Turecká armáda vstoupila na nejnebezpečnější území světa, kde po dobu 7 let probíhala občanská válka, bez spojeneckého státu. Kapitán Alparslan (Burak Özçivit) a velitel tureckého námořnictva Onur (Kerem Bursin) společně se speciálním týmem šesti spolehlivých vojáků odhalili spiknutí proti své zemi. Hrdinové tohoto snímku budou připraveni obětovat svůj život, vstoupit do samotného pekla a odolat stovkám teroristů, avšak možná budou muset projít nejtěžší zkouškou, kdy je nutné nezapomenout na hlas svého svědomí a zůstat s lidmi v nelidských vojenských podmínkách... (ARI50)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (1)

ARI50 

všechny recenze uživatele

Turecko nezkutečně překvapilo v tomhle dramatickém souboji na život a na smrt. od samého začátku to vojáci z jednotky nemají vůbec jednoduché neustále boje doprovázané skvělou kamerou a výbornou hudbou, tahle banda je ostrá a jen tak se proti povstalcům nedá. Režisér mi dokázal vytvořit na konci bitvy husí kůži a to klobouk dolu protože tenhle konflikt zvládl na jedničku nezkutečně povedená záležitost, tyhle zničené zbytky města hráli výbornou válečnou akci. Herecky film je výborný to prostě nemělo nikde žádnou chybu nezkutečná spokojenost. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se v Turecku ve městě Eskisehir, natáčeni trvalo 10 týdnu. Pro film bylo použito přes 300 zbraní a okolo 300 aut. (ARI50)

Reklama

Reklama