Reklama

Reklama

Série(6) / Epizody(40)

Obsahy(1)

Dobrodružné příběhy o zrodu, historii a moderní současnosti českých potravin. Boží dar, tak se jmenuje první šestidílná řada dokumentárního cyklu, který bude věnován potravinám, v kterém se, lépe řečeno, bude děkovat potravinám a budou oslavovány. Pro cyklus Boží dar se stane „celebritou“ základní česká potravina. (Česká televize)

Recenze (7)

majo25 

všechny recenze uživatele

Videný diel o zmrzline, pri sledovaní ktorého som teraz uprostred zimy dostal na zmrzlinu veľkú chuť, resp. na ovocný sorbet, ktorý ja obľubujem najviac. ()

Reklama

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Ale nebylo to špatné, takové jednoduché povídání o nejznámějších potravinách naší země. Co mi ale fakt připadalo hodně divné, byla informace, že pořad obsahuje Product Placement, ale informace, o jaké provozovně se tam mluví, z jaké jsou ty záběry a rozhovory, byly rozmazané a informace většinou naprosto chyběla - tak nechápu, kde tam ten PP byl, když se to vymazávalo a záměrně zabíralo tak, aby to nebylo poznat. To byla teprve ta největší idiocie celého pořadu - dělat propagaci, ale nedělat propagaci. Postavené na hlavu. ()

Galerie (203)

Reklama

Reklama