Reklama

Reklama

Série(6) / Epizody(40)

Obsahy(1)

Dobrodružné příběhy o zrodu, historii a moderní současnosti českých potravin. Boží dar, tak se jmenuje první šestidílná řada dokumentárního cyklu, který bude věnován potravinám, v kterém se, lépe řečeno, bude děkovat potravinám a budou oslavovány. Pro cyklus Boží dar se stane „celebritou“ základní česká potravina. (Česká televize)

Recenze (7)

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Ale nebylo to špatné, takové jednoduché povídání o nejznámějších potravinách naší země. Co mi ale fakt připadalo hodně divné, byla informace, že pořad obsahuje Product Placement, ale informace, o jaké provozovně se tam mluví, z jaké jsou ty záběry a rozhovory, byly rozmazané a informace většinou naprosto chyběla - tak nechápu, kde tam ten PP byl, když se to vymazávalo a záměrně zabíralo tak, aby to nebylo poznat. To byla teprve ta největší idiocie celého pořadu - dělat propagaci, ale nedělat propagaci. Postavené na hlavu. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Videný diel o zmrzline, pri sledovaní ktorého som teraz uprostred zimy dostal na zmrzlinu veľkú chuť, resp. na ovocný sorbet, ktorý ja obľubujem najviac. ()

Reklama

Reklama