Reklama

Reklama

Sonu Ke Titu Ki Sweety

  • Indie सोनू के टीटू की स्वीटी (více)

Obsahy(1)

Dlouholetí přátelé Sonu (Kartik Aaryan) a Titu (Sunny Singh Nijjar) jsou na sebe vázaní až moc těsně. Když se Titu chce oženit a dokonce se i zamiluje do dohodnuté nevěsty Sweety (Nushrat Bharucha), rozhodne se Sonu manželství zabránit. Je totiž přesvědčený, že dívka není upřímná a něco skrývá. (rikitiki)

Recenze (4)

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Tihle dva kamarádi spolu mají nepříjemně homofilní vztah. Nic proti gayům, ale tady, jak si to nikdy neřeknou a film se snaží jejich přátelství vydávat za běžné, jen trochu vřelejší než obvykle, to působí nepříjemně křečovitě. K tomu ještě nahrává přepálené herectví hlavně Kartika. Když se začne doširoka usmívat a loupat očima, říkala jsem si, že asi ztvárňuje mentálně narušeného psychopata. Ono to mělo asi být jakože vtipné. Nebylo. ____ Souboj mezi žárlivým nejlepším přítelem a snoubenkou s ostrými lokty děj trochu nakopne a Kartik se konečně přestane usmívat jako idiot. Tahle část byla na celém filmu nejlepší a trvala vlastně až do konce, když pomineme trapně dojemnou řeč na konci. Pokud vám nevadí, že příběh je o hodném a trochu naivním klukovi, kterého obklopují jen samá manipulativní monstra, která ještě tvrdí, že ho ovlivňují pro jeho vlastní dobro, tak si film klidně pusťte. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Kompozične a scenárovo naozaj vydarené, aj ústredná zápletka založená na dileme Tituho medzi Sonuom a Sweety sa mi veľmi pozdávala. Akurát to komediálne prevedenie (citeľné najmä v prvej polovici) mi viacmenej prekážalo. Nič proti svojskému humoru a osviežujúcemu dôvtipu, ale tu bolo miestami až príliš často tlačenie na pílu a humor sa občas zvrhol až k teatrálnej trápnosti doplnenej tými priblblými tónmi v pozadí (ako pri väčšine indických komédií). Tomuto filmu by oveľa viac pristalo dramatické prevedenie, keďže aj samotná téma tomu prakticky zodpovedala. Každopádne, Sunny, Kartik a Nushrat predviedli výborné herecké výkony, a nedá mi nepochváliť aj veľmi vydarený vizuál a taktiež piesne, ktoré film sprevádzali. Len škoda toho žánrového omylu... ()

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Film v klasickom Bollywoodskom formáte, avšak klasická milostná zápletka tu nie je dominantná. Svadba a všetko okolo tvorí len podklad príbehu, s množstvom komediálnych prvkov, založenom na sile priateľstva. Prvá polovica filmu je trošku fádnejšia, ale druhá to doháňa. Váhala som nad 3 hviezdičkami, ale keďže film sa mi veľmi páčil hudobne, dala som 4. ()

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Příjemný film s výraznou zápletkou, která není ani tak romantická, jako vtipná. Musím napsat, že mi ty dvě hodiny uběhly velmi rychle, a to nejen díky ději, příjemně jej podpořil i hudební doprovod. Tenhle film patří především ke klasickým Bollywoodským snímkům. Obsahuje všechno, co od takového filmu můžete čekat, nenechá se ničím zahanbit a nese se v příjemném komediálním duchu. A i přesto, že je to místy jako na houpačce a vy přesně nevíte, kterým směrem se bude ubírat, může příjemně překvapit. A to nejen koncem, nýbrž celým dějem. Stačil kousek a uvažovala by jsem nad plným hodnocením, ovšem fakt, že existují i lepší Bollywoodské snímky mne utvrzuje v tom, že mé čtyři hvězdičky budou muset tentokrát stačit. Vždycky se snažím na závěr připojit doporučení, tentokrát nechám volbu na samotných potenciálních divácích. Myslím si, že těm, kteří tento typ filmů vyhledávají a typické Bollywoodské filmy se jim líbí, si něco pozitivního najdou i tady. Tedy dle mého názoru, samozřejmě. ()

Reklama

Reklama