Reklama

Reklama

Sonu Ke Titu Ki Sweety

  • Indie सोनू के टीटू की स्वीटी (více)

Obsahy(1)

Dlouholetí přátelé Sonu (Kartik Aaryan) a Titu (Sunny Singh Nijjar) jsou na sebe vázaní až moc těsně. Když se Titu chce oženit a dokonce se i zamiluje do dohodnuté nevěsty Sweety (Nushrat Bharucha), rozhodne se Sonu manželství zabránit. Je totiž přesvědčený, že dívka není upřímná a něco skrývá. (rikitiki)

Recenze (4)

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Film v klasickom Bollywoodskom formáte, avšak klasická milostná zápletka tu nie je dominantná. Svadba a všetko okolo tvorí len podklad príbehu, s množstvom komediálnych prvkov, založenom na sile priateľstva. Prvá polovica filmu je trošku fádnejšia, ale druhá to doháňa. Váhala som nad 3 hviezdičkami, ale keďže film sa mi veľmi páčil hudobne, dala som 4. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Tihle dva kamarádi spolu mají nepříjemně homofilní vztah. Nic proti gayům, ale tady, jak si to nikdy neřeknou a film se snaží jejich přátelství vydávat za běžné, jen trochu vřelejší než obvykle, to působí nepříjemně křečovitě. K tomu ještě nahrává přepálené herectví hlavně Kartika. Když se začne doširoka usmívat a loupat očima, říkala jsem si, že asi ztvárňuje mentálně narušeného psychopata. Ono to mělo asi být jakože vtipné. Nebylo. ____ Souboj mezi žárlivým nejlepším přítelem a snoubenkou s ostrými lokty děj trochu nakopne a Kartik se konečně přestane usmívat jako idiot. Tahle část byla na celém filmu nejlepší a trvala vlastně až do konce, když pomineme trapně dojemnou řeč na konci. Pokud vám nevadí, že příběh je o hodném a trochu naivním klukovi, kterého obklopují jen samá manipulativní monstra, která ještě tvrdí, že ho ovlivňují pro jeho vlastní dobro, tak si film klidně pusťte. ()

Reklama

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Příjemný film s výraznou zápletkou, která není ani tak romantická, jako vtipná. Musím napsat, že mi ty dvě hodiny uběhly velmi rychle, a to nejen díky ději, příjemně jej podpořil i hudební doprovod. Tenhle film patří především ke klasickým Bollywoodským snímkům. Obsahuje všechno, co od takového filmu můžete čekat, nenechá se ničím zahanbit a nese se v příjemném komediálním duchu. A i přesto, že je to místy jako na houpačce a vy přesně nevíte, kterým směrem se bude ubírat, může příjemně překvapit. A to nejen koncem, nýbrž celým dějem. Stačil kousek a uvažovala by jsem nad plným hodnocením, ovšem fakt, že existují i lepší Bollywoodské snímky mne utvrzuje v tom, že mé čtyři hvězdičky budou muset tentokrát stačit. Vždycky se snažím na závěr připojit doporučení, tentokrát nechám volbu na samotných potenciálních divácích. Myslím si, že těm, kteří tento typ filmů vyhledávají a typické Bollywoodské filmy se jim líbí, si něco pozitivního najdou i tady. Tedy dle mého názoru, samozřejmě. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Kompozične a scenárovo naozaj vydarené, aj ústredná zápletka založená na dileme Tituho medzi Sonuom a Sweety sa mi veľmi pozdávala. Akurát to komediálne prevedenie (citeľné najmä v prvej polovici) mi viacmenej prekážalo. Nič proti svojskému humoru a osviežujúcemu dôvtipu, ale tu bolo miestami až príliš často tlačenie na pílu a humor sa občas zvrhol až k teatrálnej trápnosti doplnenej tými priblblými tónmi v pozadí (ako pri väčšine indických komédií). Tomuto filmu by oveľa viac pristalo dramatické prevedenie, keďže aj samotná téma tomu prakticky zodpovedala. Každopádne, Sunny, Kartik a Nushrat predviedli výborné herecké výkony, a nedá mi nepochváliť aj veľmi vydarený vizuál a taktiež piesne, ktoré film sprevádzali. Len škoda toho žánrového omylu... ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama