Reklama

Reklama

Extrémní kuponové slevy

(pořad)
  • Česko Mistři extrémních kuponových slev (více)
Reality-TV / Dokumentární
USA, 2011, 22 min

Obsahy(1)

Jednotlivé díly:

April a Carla April a jejich sedm dětí nakupují, aby nasytili sebe a 200 farníků za méně než 100 dolarů měsíčně. Carla nečekaně soutěží s nejlepší kamarádkou, kdo nejlépe využije kupónové slevy.

Michelle a Tyler Za peníze ušetřené slevovými kupony staví Michelle pro rodinu vysněný dům. Podaří se 20letému vysokoškolákovi Tylerovi zapůsobit na matku svým uměním využívání slevových kuponů?

Scott a Jen Scott se připravuje na poslední nákup, než jeho žena Amy porodí. Jen používá kuponové slevy, aby mohla doma sama vyučovat svá šestiletá dvojčata.

Erin a Shavon Shavon používá ohromnou zásobu kuponů, kterou zdědila po babičce, aby pomohla doplnit zásoby své sestry. Podaří se Erin nasytit 280 svatebčanů za 150 dolarů?

Michelle a Kelly Michelle vybílí regály supermarketu v Severní Karolíně, když narazí na výhodnou koupi. Kelly se daří zásobovat svou rodinu a zároveň nepřekročit skromný rozpočet 50 dolarů měsíčně.

Judy a Faatima Judy je známá odbornice na kuponové slevy, neboť vždy hledá výhodnou koupi. Faatima využívá kuponových slev, aby mohla rodinu přestěhovat z nebezpečné čtvrti.

Chris a Joni Extrémní dárci Chris a Ashley se pokusí při jednom nákupu získat potraviny za několik tisíc dolarů pro organizaci Feeding America. V Ohiu se Joni vrací s kuponovým doprovodem.

Callie a Kelly Rodina Callie žije z půjček a kuponových slev, zatímco manžel studuje. Kelly plánuje nákup věcí do školy s kamarádkou Candi, která se s využíváním kuponových slev teprve seznamuje.

Perry a Mellisa Nakupující s kuponovými slevami Perry živí svou rodinu veganskou stravou a Melissa vezme bratra, jenž na kupony nevěří, nakoupit věci, které darují charitě Ronald McDonald House.

Katherine a Joel Katherine si hodlá od kuponových slev odpočinout. Plánuje však ještě jeden poslední nákup. Nejmladší nákupčí pořadu Extrémní kuponové slevy se chystá maximálně ušetřit.

Heather a Bree Těhotná Heather umí nakupovat v Kmartu. Nejschopnější nakupující Mississippi Bree, jež si dělá vlastní přípravek na praní, se pokusí nakoupit jídlo na měsíc za necelých 140 dolarů.

KT a Erin V Kansasu se KT snaží nakoupit v Kmartu zboží za 4 000 dolarů. Limity položek u pokladny však ohrozí úspěšnost nákupu. Matka Erin z Connecticutu živí rodinu slevovými kupony.

Missy a Nicole Na Floridě chce Missy nakupující s kuponovými slevami získat zásoby a darovat je centru pro mladé matky. Svobodná matka Nicole hradí taneční hodiny dcery z peněz ušetřených kupony.

Joyce a Aprille Život servírky a matky Joyce z Jižní Karolíny ovládly kupony a veškerou svou energii věnuje nakupování se slevou. Aprille z Michiganu uplácí kolegy svačinami ze svých zásob.

Lisa a April Nakupující s kuponovými slevami Lisa chce utratit 15 dolarů měsíčně za potraviny pro rodinu. April hodlá nasytit 300 hostů na oslavě dceřiných 15. narozenin za necelých 100 dolarů.

Erin a Dominique Nakupující s kuponovými slevami Erin z Missouri chce získat zdarma nákup za 2 000 dolarů. Student Dominique z Kentucky použije svou želatinu do bazénu na univerzitním večírku. (Discovery Channel)

(více)

Galerie (17)

Reklama

Reklama