Reklama

Reklama

Extrémní kuponové slevy

(pořad)
  • Česko Mistři extrémních kuponových slev (více)
Reality-TV / Dokumentární
USA, 2011, 22 min

Obsahy(1)

Jednotlivé díly:

April a Carla April a jejich sedm dětí nakupují, aby nasytili sebe a 200 farníků za méně než 100 dolarů měsíčně. Carla nečekaně soutěží s nejlepší kamarádkou, kdo nejlépe využije kupónové slevy.

Michelle a Tyler Za peníze ušetřené slevovými kupony staví Michelle pro rodinu vysněný dům. Podaří se 20letému vysokoškolákovi Tylerovi zapůsobit na matku svým uměním využívání slevových kuponů?

Scott a Jen Scott se připravuje na poslední nákup, než jeho žena Amy porodí. Jen používá kuponové slevy, aby mohla doma sama vyučovat svá šestiletá dvojčata.

Erin a Shavon Shavon používá ohromnou zásobu kuponů, kterou zdědila po babičce, aby pomohla doplnit zásoby své sestry. Podaří se Erin nasytit 280 svatebčanů za 150 dolarů?

Michelle a Kelly Michelle vybílí regály supermarketu v Severní Karolíně, když narazí na výhodnou koupi. Kelly se daří zásobovat svou rodinu a zároveň nepřekročit skromný rozpočet 50 dolarů měsíčně.

Judy a Faatima Judy je známá odbornice na kuponové slevy, neboť vždy hledá výhodnou koupi. Faatima využívá kuponových slev, aby mohla rodinu přestěhovat z nebezpečné čtvrti.

Chris a Joni Extrémní dárci Chris a Ashley se pokusí při jednom nákupu získat potraviny za několik tisíc dolarů pro organizaci Feeding America. V Ohiu se Joni vrací s kuponovým doprovodem.

Callie a Kelly Rodina Callie žije z půjček a kuponových slev, zatímco manžel studuje. Kelly plánuje nákup věcí do školy s kamarádkou Candi, která se s využíváním kuponových slev teprve seznamuje.

Perry a Mellisa Nakupující s kuponovými slevami Perry živí svou rodinu veganskou stravou a Melissa vezme bratra, jenž na kupony nevěří, nakoupit věci, které darují charitě Ronald McDonald House.

Katherine a Joel Katherine si hodlá od kuponových slev odpočinout. Plánuje však ještě jeden poslední nákup. Nejmladší nákupčí pořadu Extrémní kuponové slevy se chystá maximálně ušetřit.

Heather a Bree Těhotná Heather umí nakupovat v Kmartu. Nejschopnější nakupující Mississippi Bree, jež si dělá vlastní přípravek na praní, se pokusí nakoupit jídlo na měsíc za necelých 140 dolarů.

KT a Erin V Kansasu se KT snaží nakoupit v Kmartu zboží za 4 000 dolarů. Limity položek u pokladny však ohrozí úspěšnost nákupu. Matka Erin z Connecticutu živí rodinu slevovými kupony.

Missy a Nicole Na Floridě chce Missy nakupující s kuponovými slevami získat zásoby a darovat je centru pro mladé matky. Svobodná matka Nicole hradí taneční hodiny dcery z peněz ušetřených kupony.

Joyce a Aprille Život servírky a matky Joyce z Jižní Karolíny ovládly kupony a veškerou svou energii věnuje nakupování se slevou. Aprille z Michiganu uplácí kolegy svačinami ze svých zásob.

Lisa a April Nakupující s kuponovými slevami Lisa chce utratit 15 dolarů měsíčně za potraviny pro rodinu. April hodlá nasytit 300 hostů na oslavě dceřiných 15. narozenin za necelých 100 dolarů.

Erin a Dominique Nakupující s kuponovými slevami Erin z Missouri chce získat zdarma nákup za 2 000 dolarů. Student Dominique z Kentucky použije svou želatinu do bazénu na univerzitním večírku. (Discovery Channel)

(více)

Recenze (1)

DavidDizzer 

všechny recenze uživatele

Jde videt, jaka je mentalita nekterych americanu. Vlastnit tuny jidla po celem dome uz hranici s hromadenim veci a poruchou, navic tento porad fakt neni nicim zajimavy. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama