Reklama

Reklama

Přátelské setkání nad sportem

(studentský film)
  • angličtina Friendly Sport Meeting (festivalový název)

VOD (1)

Obsahy(1)

Nohejbal je typický český sport. Téměř na každé vesnici se každoročně konají amatérské nohejbalové turnaje, které nejsou zdaleka jen o sportu. Je sobota, krásné letní počasí a na malé vesnici právě jeden takový turnaj začíná. Hraje se nohejbal, opéká se kýta a pije se pivo. Pondělí je ještě daleko, takže se nikdo nemusí zatěžovat žádnými starostmi. Alespoň do té doby, než se na turnaji objeví romský tým Jamajky. (FamuFest)

(více)

Recenze (7)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Solidní lidový český humor spojený s poctivou filmovou poetikou, která se mi za poslední léta z českých filmů trošku vytratila, abych ji našel v tomto studentském filmu. Díky za skvělý námět. Párkrát jsem se suprově zasmál. Závěr ale trošku do prázdna...škoda. ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Škoda, že to nemělo lépě učesnou koncepci vyprávění, protože to jinak mělo našláplo, atmosféra, dialogy na kvalitní urovni ()

MajklCZsk 

všechny recenze uživatele

Formanovsky laděná filmová povídka. Skvělá práce s obrazem, zvuky, hudbou a hereckými "nevýkony". Pocta Nové vlně, pivu, kýtě, pštrosům, houpačkám, nohejbalu a vůbec všemu česky krásnému. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama