Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

Do Kang-Woo (Jin-wook Lee) je suspendovaný policajt, ktorý sa pripojí k špeciálnej jednotke Golden Time, Spolu sa pokúšajú odhaliť páchateľa s nenávisťou k policajtom, ktorý pravdepodobne stoji aj za prípadom, pre ktorý bol Do obvinený z vraždy partnera. Počas vyšetrovania však čelí novým podozreniam a zdá sa, že jediná ktorá mu verí, je riaditeľka jednotky Kang Kwon Joo (Lee Ha Na), ktorej detektívnou schopnosťou je unikátny sluch. (moikan)

(více)

Recenze (3)

Krysap 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mám v podstatě stejný výhrady jako k první sérii. Tolik nesmyslů a technických pakáren jsem snad v jiným seriálu neviděla.. Na druhou stranu se mi líbil hlavní příběh, i když ani ten nijak extra nevyčníval nad průměr. Hlavní herečka je naprosto příšerná a konec považuju za happy end. Jak píše Vavča - nechápu, proč se natočí spíš pokračování vynikajícího Missing Noir M, a místo toho se točí takovýhle tuctovky.. Škoda. ()

moikan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na detektívku to má slušný príbeh, výborné napätie a je to parádne temné. Vytknúť možno technicko-logické nedostatky a bežný psychologický príbeh.  Ale výber postáv je skvelý. Obidve hlavné postavy hrajú prirodzene. A Lee Jin-wook je úžasne hybný. Nádherne behá. Je to snáď najkrajšie behanie, aké možno vidieť vo filmoch. Už len pre tú estetiku pohybov sa oplatí pozrieť. ()

Reklama

Vavča 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Podle mě je pokračování Voice zbytečným luxusem, protože nápady, atmosféra, stačily tak akorát na jednu sérii, Lee Jin-wook z toho však dokázal udělat svým hrdinou, suspendovaným poldou - Do Kang-Woo, zajímavou podívanou. Celkově hodně akce, napětí, ale také spousta klišé, jako ďábelsky chytrý záporák o pár kroků vepředu, syndrom zla v krabičce, že budeme pořád lovit amorfního hybatele zla, a na to prý padne třetí série. Ach jo, přitom je x sérií, které si zaslouží pokračování mnohem více, korejští Tři muškterýři, Missing Noir M, tam prostor skutečně je. V Japonsku by třeba byly zajímavé pokračování pro Kurosagi, Tantei no tantei, Confidence Man. Bohužel nejsem miliardář a zdá se, že čím větší popularita série, tím větší ztráta soudnosti managmentu, který pak nedovoluje režisérům a scénaristům dělat co by chtěli, ale musí stále cosi dojit, fakt hnus, už by se mohli z touhy za ratingy, estetika zase jednou dostala na prdel, byť to bylo v solidní technickém a hereckém zpracování. Ale stále se musím ptát, proč?! ()

Galerie (508)

Reklama

Reklama