Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavní hrdina filmu Tonda Blaník ohlásil prezidentskou kandidaturu, v kampani slíbil například máslo a lithium do každé rodiny nebo korupci dostupnou pro všechny a sehnal i sto tisíc podpisů. Kandidaturu na Hrad však nakonec nepodal, když se jeho asistentovi Žížalovi nepodařilo doručit včas podpisové archy na ministerstvo vnitra. Přesto Tonda Blaník pokračuje ve snaze zachránit českou zemi a ukázat jejím obyvatelům, jak se mít líp. Celovečerní film navazuje na úspěšný seriál Kancelář Blaník. (Falcon)

(více)

Recenze (496)

protonpost odpad!

všechny recenze uživatele

Kdyby nebyla sprostá slova, tak by film neměl skoro co říct. Až na málo, ale opravdu málo, vtipných momentů, jde o ubohé a trapné pokusy laciných a lacinějších skečů. Jako studentský film, s velkou dávkou optimismu, max. 3 hvězdy z 5, jako práce profesionála, jedním slovem odpad, trapas, hodně slabá ubohost, která se křečovitě snaží hrát si na svůj, jen o trochu povedenější, seriál. Tři minuty z jednoho dílu Velkého Třesku má v sobě více vtipu než tento brak. Standardní česká filmová produkce, pro kteoru jsou nejhorší holywoodské béčkové filmy nedosažitelnou metou kvality. ()

karyon 

všechny recenze uživatele

Začátek super, vtipný, ale prostředek totálně mimo, něco jako sci-fi urvané ze řetězu mimo tento vesmírný prostor, závěr opět celkem vtipný. Jinak zbytečně dlouhé a místy opravdu nudné. ()

cyglos 

všechny recenze uživatele

V kině jsem se bavil. Velice. Když si veznu, jak muselo probíhat natáčení, tak smekám. Dva konce, nemit jistotu, a dostat to do kina těsně po volbách, fakt palec nahoru. Kdo nezná Kancelář Blaník, s čímž jsem se také setkal, úplně nechápe. Rozumím tomu, že po uplynutí nějaké doby bude film zarostlý už do pavučin. Nicméně, takový kino udělají jenom Češi. Tomu nikdo neporozumí. A právě proto plná palba hvězd. ()

thoreau odpad!

všechny recenze uživatele

Nechuťárna. Stupidní, jako napsané o přestávce mezi hodinami na středním odborném učilišti. Slabota, ztráta času, ocasárna. Nemá to nic, ani vtip, ani intelektuálno. Bliji. ()

SNCIS 

všechny recenze uživatele

"Pravda a láska zvítězí nad lží a nenávistí, čur*ci!" Tonda Blaník alias Masaryk 21. století, který nejde pro sprosté slovo daleko. Film si utahuje z prezidentských voleb a nešetří nikoho. Vadil mi tam ten šílený střih, ale jinak jsem se fakt bavil. "Tonda, Tonda, Tonda, Tonda to dá." Klus tomu nazpíval super song. Bartoš a Kalousek si udělají srandu sami za sebe. Kandidáti na prezidenta a mnoho událostí ve filmu byli reálná fakta. No, ale chce to brát s nadhledem, protože některé situace jsou zkrášlené a některé zcela vymyšlené. - 80%. ()

herdek550 

všechny recenze uživatele

Začátek velmi nudný a zdlouhavý, až na pár vtipů. Ale za konec bych dal klidně plný počet bodů, ale bohužel se jedná přibližně jen o posledních 15 minut. ()

TheBlizard 

všechny recenze uživatele

Film na tělo dnešním dnům. Šitý na míru. Hodnocení je proto trošku problém. Vím, že měl nést poselství "Buďte hrdí, že jste Češi", mnohé však za pět deset let zůstane ztraceno v překladu. Proto ani já nedám filmu víc, třebaže by si to v některých ohledech snad i zasloužil. ()

BGH 

všechny recenze uživatele

Nebylo to uplne spatny, ale podruhy to videt nemusim.. a az milos odejde, nestekne po tom filmu pes... ()

Alagaesie 

všechny recenze uživatele

„Dělejte něco, tyvole! Volte Tondu Blaníka!“ Ty másla byly bezva. Háva. „Ty mě vidíš v televizi?“ Špágr – tak to je výsměch. Dobře ho Tonda vyškolil. Flus? Hezká písnička – na Fluse. Hnustka. „Vidím město veliké…“ Ty leguáni! Klausovo pero… Žížala je AMATÉR! „Kurva, kdo? Líbilo se mi, že tu Tondovu (Najbrtovu) hru hráli i normální lidi. Co tam dělal ten gumovej Lahvel? Toskánsko? Kompro na Vrtuláka/Lopatkáře super! Zasranej Lahvel škodí i po smrti. Hnusnej Topol, nejhorší Lopatkář. Ale fakt, že politici hráli tuhle hru bylo úplně nejvíc. Jezdecká socha super. Už chybí jenom Nejedlej. Tonda jako největší svině český politiky? Ne, největší svině už je naštěstí v zemi. Český reálie jsou tady bezkonkurenční. Kalous tentokrát naprosto super! „Miloše já nemůžu!“ Femen? Se divim, že tam nechtěli přímo Diashovou. Nežrala z Lukoilu? A 2. kolo se blížilo… „Jste kadil?“ Tonda ve člunu super. Ježiš, klíče. Založení nové České republiky bez Rusů? Leda na Marsu. Šváb totiž prej přežije i jadernej výbuch. Za mě super film. ()

mfanta 

všechny recenze uživatele

20% - Naprosto slabé. Místy jsem se sice pochechtával, ale většina humoru nefunguje ani teď, v době, kdy je aktuální, natožpak za pár týdnů/měsíců/let. Marek Daniel už několikrát ukázal, že se nebojí ničeho a je dobrý i zde. Ale nestačí to. Zoufale to nestačí. Pár kameí s osobnostmi a celebritami mě opravdu nepřesvědčí. ()

adaben 

všechny recenze uživatele

Bohužel pro mne zklamání a musím tentokrát souhlasit s M. Spáčilovou a její recenzí, že z toho vznikly jen takové "Babovřesky pro intelektuály". Jistě lze uznat, že to bylo natočeno rychle a v aktuální situaci, ale vlastně člověk se zasmál jen na začátku vtipu "že si mne teta nedokáže představit, tak ať si mne nepředstavuje, i se strýcem", ostatní trochu dobré vtipy znal už z upoutávky, ale víc jsem tam neobjevil a nechytlo mne to. Dokonce některé nadějné scény s "etikologem" Špačkem či se zástupci pražské kavárny mi přišly nakonec jako promarněné scény. A ani nezafungoval kontakt s T.Sokolem, T.Sedláčkem, M.Topolánkem, M.Komárkem a dalšími, snad jen setkání ve sněmovně s Kalouskem se i jeho zásluhou povedlo. Opravdu škoda, na film jsem se těšil. ()

meteleskublesku 

všechny recenze uživatele

slabší tři hvězdy. jakkoliv jsem se občas dobře zasmál, ten film nedrží pohromadě. jsou to gagy do český sody a ne pro celovečerní formát. i když mu fandím :-) ()

Lady_Gaga 

všechny recenze uživatele

Tak jsem se na to těšila, ale stálo to za houby. Nápad výborný, ale to provedení.... Zůstávám raději u kratších epizod - ty jsou naštěstí skvělé :-) ()

Reklama

Reklama