Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavní hrdina filmu Tonda Blaník ohlásil prezidentskou kandidaturu, v kampani slíbil například máslo a lithium do každé rodiny nebo korupci dostupnou pro všechny a sehnal i sto tisíc podpisů. Kandidaturu na Hrad však nakonec nepodal, když se jeho asistentovi Žížalovi nepodařilo doručit včas podpisové archy na ministerstvo vnitra. Přesto Tonda Blaník pokračuje ve snaze zachránit českou zemi a ukázat jejím obyvatelům, jak se mít líp. Celovečerní film navazuje na úspěšný seriál Kancelář Blaník. (Falcon)

(více)

Recenze (496)

Tafee 

všechny recenze uživatele

Vtipný? Ale jo, jistě - jenže prostě tenhle formát se hodí na Tondovi 15minutovky a ne na celovečerní film. Spousta hluchých míst, kde se placame vod hovna k prdeli a zase zpět... ()

jzhk 

všechny recenze uživatele

Ta jedna hvězda je za herecký výkon Marka Daniela. Jinak kultura za 500,-. Komouši ve své době dělali podobné úlety. Za pár let se tomuhle nikdo ani nezasměje, ba naopak bude to k pláči. ()

Tribbiani27 odpad!

všechny recenze uživatele

Výborných prvních 15 minut, vystřídá 70 minut nudy, zmatku, trapnosti...škoda, fakt jsem myslel, že to bude dobré, ale je to zklamání. Kdo chcete ušetřit čas, pusťte si pouze začátek... ()

Desdel 

všechny recenze uživatele

Ač Tondův fanda musím říct průměr. První polovina super, druhá polovina už taková moc přitažená za vlasy. Becherky TOP! :D ()

Sofius 

všechny recenze uživatele

Tohle amatérské představení na úrovni školní besídky má být celovečerní film, který dostal příspěvek ze státního fondu kinematografie? Jako krátký film by to mohlo fungovat, jako divadelní představení by to možná mohlo také fungovat, ale jako celovečerní film to nemá nárok ani náhodou. Jedna hvězdička za snahu a za to, že jsem se přece jen jednou během celého filmu zasmál, ale čekal jsem mnohem více než snůšku vulgárních slov, obscénního chování, drzosti a buranství. Prosím, příště nechtějte krátkometrážní formát nafouknout do celovečerního filmu, protože to prostě nejde. ()

Pavlis.xxx 

všechny recenze uživatele

Blaníka znám,ale nesleduji,takže jsem byl zvědav co z toho vyleze. Začátek mě hodně bavil,pak přišlo dlouhé nic a konec to opět napravil. Najde se zde pár dobrých vtipů, nápad a politická satira určitě zaujme, ale podruhé si to už asi nepustím. 1 hvězda za vtip, 2 za závěrečné poselství, 3 za Blaníkův styl a půl hvězdy za využití politiků, herců a zpěváků. 65% ()

mdf 

všechny recenze uživatele

Česká soda je prostě kult a asi jí hned tak nikdo nepřekoná.Tahle slátanina všeho a ničeho,zabalená rádoby do jakési satiry,možná trochu funguje v seriálu,ale určitě ne v celovečeráku.Chaoticky amatérská záležitost,přitom si myslím,že máme svérázný a jedinečný druh humoru na světě.Za pár let budete kroutit hlavou a divit se,jak Česká televize vyhodila 18.5 milionů CZK. ()

JohnnyV 

všechny recenze uživatele

Tonda ať se raději drží své kanceláře. Tohle je hodně rozvařená nudle. Pokud si chcete tohle dílo užít, pusťte si trailer. ()

moon_p 

všechny recenze uživatele

Humor a způsob vyprávění je super v krátkých historkách ze života české společnosti, ale na celovečerní film to úpně nestačilo. Ale i tak vzniklo něco jiného, než se normálně točí. ()

Honey007 

všechny recenze uživatele

Seriálový Blaník je mým velkým oblíbencem, proto jsem se na film tak těšila. A začíná velmi slibně, vtipně, tak jak to Tonda umí :) nicméně s přibývajícím časem jsem se začala čím dál tím víc nudit a vtipy už mi tak vtipné nepřipadali, zápletka a pointa mi nakonec přišla moc potroublá i na Blaník. Ale celkově politický film, který je velmi svébytným odkazem dnešní doby a proto si zaslouží slušných 60% ()

pavlcek 

všechny recenze uživatele

Skvělý seriál, ale už ne tak skvělý film. Samozřejmě jsem se chvílemi bavila, ale dlouhý formát skečovosti nesluší. ()

BooThCZ 

všechny recenze uživatele

Tak nafouknutí na celovečerák se ostře nepovedlo. Začíná to slibně, přejde do trapnostmi nacpané nastavovačky, jen aby to dalo na stopáž. ()

DserCom 

všechny recenze uživatele

Jednou jsem četla, že je to něco jako ,,Kameňák pro Pražáky" .... Což v podstatě dost odpovídá, sem tam se člověk zasměje, pohodvý satirický film, nicméně si nemyslím, že to musel být celovečerní film. Myslím, že daleko lépe by fungovalo to rozdělit do seriálu. Každopádně, sem tam jsem se zasmála, 40%. ()

Reklama

Reklama