Reklama

Reklama

Di do píči, miluju tě

(studentský film)
  • angličtina Fuck You, I Love You (festivalový název)
všechny plakáty
Krátkometrážní / Dokumentární
Česko, 2017, 20 min

Obsahy(1)

Dneska přišla moje bývalá holka poprvé od příjímaček na FAMU. Přišla, aby shlédla můj prvácký film o tom, jak se snažím dobře a nebo úplně špatně vyrovnat z našeho rozchodu. Vzala si na hlavu mojí čepici a vyzařovala absolutní klid, kdežto já byl nervózní víc než před vlastníma klauzurama. Co na to řekla si nechám zatím pro sebe, jen prozradím, že naštvaná nebyla. Cestou domů tramvají mi došlo, že tahle holka mi kvůli mému chabému pravopisu pomáhala i s úkolama na střední. No, a já doteď nevím jestli se mám smát a nebo brečet. (FamuFest)

(více)

Recenze (2)

Slarque 

všechny recenze uživatele

Občas si říkám, zda na FAMU dnes učí studenty namířit kameru na sebe, nebo je to prostě normální. Dokumentární selfíčko s Igorem Chaunem obsahuje od naštvaného rapu přes konzultaci s psychologem až po náznak happyendu všechno na téma umělcův rozchod s přítelkyní. ()

Nach 

všechny recenze uživatele

Emocionální dokument, ve kterém emoce hraje svůj prim. Se všemi plusy i mínusy, které to nese. Technické zpracování je ucházející. Rozhodně na první ročník FAMU. Dramaturgie by potřebovala více pročesat od emocí a nasměrovat někam věcně. Příběh si prostě v tomto provedení nedokáže plně udržet mou pozornost, jak by měl. Přitom náznaky na skutečně zajímavou podívanou tu jsou. Třeba to propojení esoterických a odborných rad ohledně vztahu. Kdyby toto bylo zachováno, ideálně více rozvinuto a vztah samotný pro příklad pojat méně zaujatě, dal bych alespoň tři slunce. Možná i čtyři. V tomto provedení to je za 55%. ()

Reklama

Reklama