Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Svobodná matka Robyn se rozhodne zrekonstruovat starý dům z viktoriánské éry a otevřít v něm okouzlující penzion. Příjezd hosta s temnými úmysly však její idylu značně naruší... Robyn Flynnová, která vychová osiřelou dívku Avu, právě koupila starý dům na americkém venkově. Ze zpustlého viktoriánského domu hodlá udělat nejenom svůj domov, ale i příjemný penzion, který oběma přinese i slušný příjem, aby konečně mohly žít tak, jak si vždy přály. Robyn najme místního opraváře Drewa. Šikovný mladý muž dá s pomocí obou nových obyvatelek dům záhy dohromady tak, že mohou začít pronajímat pokoje. Prvním hostem se stane Beth Baronová. Robyn však vůbec nemá tušení, že Beth se ve skutečnosti jmenuje Iris Janawayová, a že je to původní majitelka domu. Beth kdysi v domě shodou nešťastných událostí zabila svou dceru Sophii, když ji při hádce se svým manželem shodila ze schodů. Iris/Beth tehdy skončila na mnoho let v blázinci, odkud byla právě propuštěna. Beth se v domě ubytovala s jasným úmyslem, je rozhodnuta Robyn zabít a Avu získat do své péče. Beth se neštítí čehokoliv, nejprve z domu vyštve další hosty, když vyprovokuje obrovskou hádku svým nařčením jednoho z mužů, že ji obtěžoval. Následně tohoto muže na ulici strčí pod projíždějící vůz. Žena jde však dál, nejenom že se snaží Robyn otrávit, ale také jí šikovně rozbije žebřík, ze kterého Robyn následně spadne a skončí v nemocnici. Beth má ale problém. Jedna z místních žen, Erica Bermanová, ji poznala. Když Beth zjistí, že Erica si s Robyn dala schůzku, na které se chystá Robyn informovat o skutečné identitě Beth, musí jednat. Prostě Ericu shodí ze schodů v nemocnici, kde Erica pracuje. V penzionu se ubytuje excentrický spisovatel, profesor Marcus. Ten píše knihu o matkách - vražedkyních a v domě shání informace právě o původní majitelce. Beth ihned pochopí, že profesor pro ni představuje velké nebezpečí. Když se jí podaří zjistit, že i údržbář Drew měl v minulosti problémy se zákonem, rozhodne se Marcuse zabít a vraždu nastrčit právě na Drewa, který se Robyn dvoří... (TV Prima)

(více)

Recenze (3)

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Film evidentne chcel byť multi-kulti korektný a tak mamička má za dcéru Kórejčanku alebo niečo také a hneď prvá kamoška susedka je z Pakistanu či Indie, potom tam prídu aj černosi. To síce nevadí, kvóta je splnená, ale namiesto politickej korektnosti sa film mohol skôr sústrediť na kvalitu nakrúcaného diela. Už len prvý predpoklad, že mamička letmým dotykom kabelky usmrtí svoje dieťa je z kategórie sci-fi, záber som si prekrúcal niekoľkokrát a ten švih by neodplašil ani komára. To by bolo však najmenej, potom sa tam pridávajú scenáristické diery, úplne mimózne chovanie postáv, kde sa chlapík po 5-minútovej známosti cíti súčasťou rodiny (tak to sám povedal), a imbecilné herecké výkony, že človek nevie, či sa má skôr smiať alebo plakať. Ale priznávam, zasmial som sa viackrát. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Zaujímalo by ma, či Keira Knightley vie, že má dablérku. Lebo presne taká a ešte k tomu vyšinutá behala po jej bývalom dome a likvidovala každého, kto jej došiel pod ruku. Stupidita, ktorá postupom času bola len viac a viac otravná. Až som prekvapený, že to nepochádza z Kanady. 1 z 5 ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Ženská s dcerou si koupí barák , který chce opravit a pronajímat přes internet jako penzion. Mezitím se tam vrací bývalá majitelka, která se léčila v léčebně jelikož omylem zabila své dítě a dělá jim tam naschvály, aby získala její dceru, která je podobná její mrtvé dceři . Průměrný thriller s nízkou dá li se říct dokonce nulovou inteligencí postav to, že si nezjistí co se tam dřív dělo budiž, ale to , že se tam dějou nehody a u všech figuruje stejné ženská a nikomu to nepřijde divné je už na pováženou. P.s. V Americe jsou hodně bezohlední řidiči náklaďáků, že přejedou chlápka nevadí jim to a jedou dále bez zastavení :-) 60 procent ()

Reklama

Reklama