Reklama

Reklama

Babadook: Rozprávka pre Maxa Bradleyho

(studentský film)
  • angličtina The Babadook: A fairy tale for Max Bradley
Celý film

Obsahy(1)

Max Bradley má sedem rokov a žije so svojou starou mamou. Raz večer Maxovi nestačí iba jedna rozprávka na dobrú noc, chcel by ešte jednu. Rozhodne sa pre knihu, ktorú však radšej nemal ani otvoriť… Ešte v ten večer sa v ich dome začnú diať podivuhodné veci… (Festival amatérských a studentských filmů ČERNÁ VĚŽ)

Videa (1)

Celý film

Recenze (10)

A.Fish 

všechny recenze uživatele

Spíše vtipná záležitost, která je v podstatě ukázkou z filmu Babadook. Ke vzniku takového filmu nevidím důvod... ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Jako předkrm pro ty co neviděli celovečerák J. Kent je to dostačující. Beru v potaz že jde o studentský film a proto budu s hodnocením mírnější. K. Ganobjakovi se podařilo navodit celkem příjemně hororovou atmosféru. ()

Kelly2502 

všechny recenze uživatele

Na youtube je takýchto filmov milión a to ani nehovorím o tom, že Babadook a v podstate aj pointa filmu je ukradnutá z filmu Babadook. Ak sa s tým chce režisér niekde prezentovať v zahraničí tak mu to neodporúčam pretože porušuje práva na postavu a stačil by jeden väčší festival a strhali by ho kvôli tomu z kože. Je to akoby natočil film s Michaelom Mayersom alebo Freddy Kruegerom. Na margo Comic Guya, ktorý sa pýta prečo u nás profesionálny režiséri netočia takéto filmy...možno preto lebo natočiť film čo má dve hodiny a film čo má bez tituliek ani nie 6minút je veľký rozdiel. Chce to niečo viac ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Na amatérskou tvorbu měl tento snímek skutečně docela zajímavou atmosféru, která je společně s ozvučením tím nejlepším, co nám zde bylo nabídnuto. Po příběhové stránce už to tak úchvatné nebylo – ale to je úděl většiny krátkometrážní tvorby. Každopádně se musím potutelně usmívat názorům – když někdo prohlásí, že jde o nejlepší studentský snímek, který dosud viděl – to toho asi tento člověk moc neviděl…Prostě klasický průměr, nic víc… ()

Galerie (17)

Zajímavosti (4)

  • Snímek obsahuje potitulkovou scénu. (Duoscop)
  • Písnička, která hraje z rádia, je „You Are My Sunshine“ od Jimmieho Davise. (Duoscop)
  • Tento film byl natočený jako maturitní na SSUŠ filmovou v Košicích. (Duoscop)

Reklama

Reklama