Reklama

Reklama

Šíleně bohatí Asiati

  • USA Crazy Rich Asians (více)
Trailer 1

Snímek Šíleně bohatí Asiati, inspirovaný celosvětově úspěšným bestsellerem spisovatele Kevina Kwana, sleduje rodilou Newyorčanku Rachel Chuovou, která doprovází svého dlouholetého přítele Nicka Younga na svatbu jeho nejlepšího kamaráda do Singapuru. Rachel, nadšená ze své první návštěvy Asie, ale nervózní ze setkání s Nickovou rodinou, vůbec není připravená na to, že jí její snoubenec o sobě zapomněl sdělit několik důležitých detailů. Ukáže se, že není jen potomkem jedné z nejbohatších rodin, ale také jednou z nejlepších partií v zemi. Když se Rachel ukazuje na veřejnosti po Nickově boku, stává se trnem v oku nejen žárlivým nápadnicím, ale především Nickově vlastní matce. A záhy je nad slunce jasné, že i když vám peníze lásku nezaručí, rozhodně můžou všechno pořádně zkomplikovat. (Cinemax)

(více)

Recenze (156)

Cervenak 

všechny recenze uživatele

V kategórii "romantický gýč ako bič" najlepší film za pekných pár rokov. Funguje to presne, ako má, hrdinovia sú sympatickí, Michelle Yeoh skvelá svokra, je to aj trochu vtipné, trochu dojímavé a správne rozprávkovo nablýskané. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Proč jsem vlastně koukal na film o šíleně bohatých Asiatech? Jo, já netušil, že to bude o šíleně bohatých Asiatech a to i přesto, že se film v českém překladu tak jmenuje. Naivita je hrozná věc a je vidět, že je věčná a nikdy se z ní nepoučím. Působilo to, jak kdyby to někdo natočil po vzoru Lásky nebeské. Sladce, romanticky, zábavně, ale zároveň s postavami, které Vás vůůůůůbec nezajímají. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $30miliónovTržby USA $174,532,921Tržby Celosvetovo $238,539,198Tržby za predaj Blu-ray v USA $9,611,322Tržby za predaj DVD v USA $6,390,619║ Ďalší vyumelkovaný romantický gýč, tento krát na azijskú notu. Trpel som. /35%/ ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Dobře, fajn, přiznávám, potřeboval jsem menší vzpruhu, ani zdaleka jsem ale nečekal, že dostanu až takhle ultra příjemnou ránu, která mě bude konstantně dojímat od začátku do konce. Se slzičkama a vším tím okolo. :) Pět neobjektivních hvězdiček, protože jednoduše wow. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Když romantika, tak ve velkém stylu a tu já dnes můžu. Z ohňostrojů jsem nevyšla ani dnes a vybírání šatů jako v Pretty Woman také miluju. ….Výzva ambron 2019 ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Všechno už jsme sice mohli vidět i slyšet v jinde, ale má to exotické pozlátko a je tam plno Asiatů, což je zajímavá změna. Sladké je to místy až nechutně, ovšem pro navození pozitivní nálady jde jistě o ideální prostředek. Jako správný rasista jsem se trošku ztrácel v postavách, žlutí mi bohužel dost splývají. ()

Morien 

všechny recenze uživatele

(1001) Krucipísek, nechala jsem se zmást slovem komedie natolik, že jsem si nevšimla, že za tím následovaly také žánry romantický a drama. Výsledkem byly vysloveně protrpené dvě hodiny, ve kterých jsem zaznamenala zhruba dva vtipy a nesnesitelnou nálož romantického dráma. Film jako celek, příběhem i provedením, mi přijde jako dvacet či třicet let starý, respektive obstarožní, není na něm nic svěžího ani nápaditého ani pozoruhodného. Nicméně jsem zároveň v šoku z toho, že film někteří lidé kritizují pouze za to, že je "plný Číňanů". ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Kvalita zhruba něčeho mezi jednou a dvěmi hvězdami. Film nedoporučuji a bude vám naservírovaný příběh o zámožné Thajské rodině a jejich nudných příbězích ve kterých se za celou dobu nestane vůbec nic než dávka drbů a pomluv. 20% Sám se teď divím, že jsem to vůbec dokoukal. ()

Botič 

všechny recenze uživatele

Omagad! To je tak šílený a dlouhý a dobrý! 🍚🍙🍣 Žeru to! 😂 Doufám, že už Jon M. Chu točí další díly! ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Zbytečně podhodnocené. Za mě typická sedmičková hollywoodská pohádka s netradičně nehollywoodským obsazením, jíž variace jsme už viděli nesčetněkrát, ale tahle rodina je skutečně nechutně bohatá a ani název filmu to nevystihuje dostatečně. Z čehož vyplývá spousta megalomanských scén, které jsem dlouho v ničem neviděl a vlastně jsem si to celé moc užil. Odsuzovat film z rasistických důvodů mi přijde úplně mimo, může to fungovat jako libovolná komedie...Tak kde jsou Warneři s tou dvojkou? ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Jedno z najmilších prekvapení roku. Týchto milých, príjemnych a vydarených telenovelových kúskov je totiž ako šafránu. Ide síce primárne o ženský film, no v porovnaní s hrôzami ako Všetko alebo nič prípadne celovečerných verzií Sexu v meste sa tu kope úplne iná liga. Dokáže to pobaviť, dojať, poučiť a baby v ňom navyše uvidia najromantickejšiu svadbu od čias Lásky nebeskej. Škoda jedine prepálenej dĺžky 8/10 ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Když nic jiného tak by si z filmu divák odnesl tvrdé zjištění, že v Asii se jede prostě ve velkém. Evropa? Amerika? Pche. Asie, to je panečku meřítko. A když navíc dojde na Singapur, jeden z nejbohatších států světa, je to pecka sledovat jak tady vlastně ve staričké Evropě machrujeme s ničím. Film mě víceméně nebavil a až do 90. minuty, potom se to trošku zlepší, aby před závěrem budoucí tchýně zničila budoucí snachu, potom snacha ještě více semele tchýni, aby nakonec vše dopadlo.... No přece vám to tady nevyslepičím :) Nakonec se to docela dalo, je to otázka zvyku. 55% ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Vsude samej Cinan, pak vlezu do kina a tam je o nich jeste i film... Ja nevim, no, jestli by nekdo z uzivatelu CSFD nedokazal sam natocit neco lepsiho nez tohle, mel by se mu smazat profil. Originalni je to asi jako triko od Vietnamce a zabavny na tom vsem nejvic bylo, kdyz si Cinan v rade prede mnou vylil Colu do popkornu. Jo a hezka Cinanka? Lituju, jeste porad ji nevynalezli. (Vancouver, Kanada) ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Prepálené, cukrové, neskutočne farebné, afektované a pritom úprimne romantické. Mňa to teda bavilo a musím zdôrazniť, že ten romanticko-dramatický koniec je fakt skvelý a všetko do seba výborne zapadá. Po dlhom čase konečne dobrá romantická komédia. ()

Disk 

všechny recenze uživatele

Velká pecka a příjemné překvapení. Vizuální podívaná, správně přepjaté herecké výkony a velká škoda, že to minulo česká kina. Navíc hlavní hrdina v podání Henryho Goldinga je tu velmi sexy. ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Barvité, vizuálně hezké, místy i dost zábavné, ale svou přemrštěností mi to dost připomínalo příběh a okolnosti na způsob Fifty Shades. Neříkám to vysloveně jako výtku, ale chci tím spíš poukázat, že to hodně pokulhává v důvěryhodnosti. A nemyslím tím to pozlátko a kýčovitost - s tím jsem tak nějak počítala a podobné věci se zkrátka musí brát s nadhledem, takže to je v pohodě. Spíš tím mám na mysli nelogičnost chování postav. Chápu, že je těžké udělat takový příběh v rámci možností uvěřitelný, ale nemyslím si, že je to nemožné. Scénář opravdu nebyl moc kvalitní, dialogy na mě hned z kraje působily trochu uměle a rozhodně to nebyla chyba herců... Charaktery některých postav byly zkrátka tak nějak nekonzistentní. A to je to, co mě provokovalo nejvíc. Hlavní mužská postava je sice vykreslena jako klaďas a dobrák, kterému opravdu velmi záleží na jeho přítelkyni, ale pak z toho najednou vychází jako hajzl, když není úplně jasné, proč předem svou holku nevaroval, z jaké rodiny pochází a co to pro ni může znamenat. V příběhu mi zkrátka chyběly dostatečné důvody k tomu, proč ji takhle nechal na holičkách a očekával, že s tím vším bude v pohodě. Stejně tak jiná postava, kterou hraje Sonoya Mizuno - když se ve filmu objeví, opravdu působí jako normální ženská, možná trochu svérázná, ale rozumná. Ale hned jak dojde na její "rozlučku se svobodou", působí najednou jako maximálně povrchní kráva. Nesedělo mi to dohromady. Filmu by rozhodně prospělo, kdyby se někde malinko ubralo z nějakých těch extrémních projevů postav a zapracovalo se víc na uvěřitelnosti jejich jednání. Takhle mě to prostě nepřesvědčilo a je těžké se s postavami nějak ztotožnit. Na můj vkus je to zkrátka příběhem a vykreslením těch postav až moc povrchní a prvoplánové. Což je trochu škoda, protože zde byla šance ukázat, že i příběh o šíleně bohatých Asiatech se dá udělat trochu "lidským" způsobem, aby divák měl šanci s postavami soucítit a chápat jejich chování. Namísto toho je to sice zábavná a hezká, ale uměle působící záležitost. ~(3,3)~ ()

boshke 

všechny recenze uživatele

Přes veškerou, minimálně teoretickou originalitu danou šílenou bohatostí a asijskostí našich hrdinů ve finále neskutečně tuctové a právě skrze šílenou bohatost spíše lezoucí na nervy svým snobstvím, jakkoli hlavní dvojice zůstává nohama na zemi... 50% ()

Související novinky

Šíleně bohatí Asiati mají bohaté problémy

Šíleně bohatí Asiati mají bohaté problémy

06.09.2019

Člověk by řekl, že když studiu nějaký film, obzvlášť chválená komedie, ještě navíc s asijskými hrdiny v popředí, vydělá nečekaně velký balík peněz, budou zástupci studia ochotní tvůrcům na… (více)

Nominace na 76. Zlaté glóby

Nominace na 76. Zlaté glóby

06.12.2018

Nominace na 76. ročník Zlatých glóbů byly čerstvě oznámeny a vy po nich teď nejspíš budete mít ještě více otázek, něž kolik jste měli před nimi. Mezi pěticí nejlepších dramat se totiž objevily filmy… (více)

Reklama

Reklama