Reklama

Reklama

Šíleně bohatí Asiati

  • USA Crazy Rich Asians (více)
Trailer 1

Snímek Šíleně bohatí Asiati, inspirovaný celosvětově úspěšným bestsellerem spisovatele Kevina Kwana, sleduje rodilou Newyorčanku Rachel Chuovou, která doprovází svého dlouholetého přítele Nicka Younga na svatbu jeho nejlepšího kamaráda do Singapuru. Rachel, nadšená ze své první návštěvy Asie, ale nervózní ze setkání s Nickovou rodinou, vůbec není připravená na to, že jí její snoubenec o sobě zapomněl sdělit několik důležitých detailů. Ukáže se, že není jen potomkem jedné z nejbohatších rodin, ale také jednou z nejlepších partií v zemi. Když se Rachel ukazuje na veřejnosti po Nickově boku, stává se trnem v oku nejen žárlivým nápadnicím, ale především Nickově vlastní matce. A záhy je nad slunce jasné, že i když vám peníze lásku nezaručí, rozhodně můžou všechno pořádně zkomplikovat. (Cinemax)

(více)

Recenze (156)

LangiJ 

všechny recenze uživatele

Nevím, proč jsem se tomuhle filmu tak dlouhou dobu vyhýbala. Na první pohled mě to moc nezaujalo, ale na druhý prostě paráda. Chytlo mě to hned od prvních minut s nástupem Michelle Yeoh a nepustilo až do konce. Jako že někdy mívám s dvouhodinovou stopáží problém, tohle uteklo jako nic a nebyla chvíle se nudit. Michelle Yeoh byla správná příšerná tchýně, bavila potrhlá kámoška Peik Lin i s celou svou rodinou a čínsko-americké Popelce s princem Krasoněm to spolu taky slušelo. Navíc to byl zajímavý náhled do života mladých a bohatých, do prostředí Singapuru a celé to dokreslovala pěkná hudba. Za mě silné 4*. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Filmová červená knihovna nabízí pěkné kluky a parádní záběry Singapuru. 1) Film zobrazuje ve své podstatě nechutný životní styl zalžený na plýtvání prostředky získanými odíráním druhých. Je jistě možné, že boháči získali své jmění poctivě. I potom zůstává trestuhodná bezohlednost utrácečů peněz._____ 2) Pěkné chlapy zastupují 34letý australský Číňan Chris Pang (novomanžel Colin Khoo), 31letý malajský Číňan Henry Golding (bohatý Nick Young) a třeba i 45letý Singapuřan Pierre Png (Michael Teo)._____ 3) Cinemax prostřednictvím UPC mi nabídl dvě možnosti, jak film sledovat. Mohl jsem si vybrat český dabing bez překladu a titulků (ani anglických) rozhovorů vedených v čínštině anebo původní anglické znění bez porozumění čínským rozhovorům. Taková socialistická volba... ()

Derek 

všechny recenze uživatele

dve filmove hodiny ktore vyvrcholia neskutocnym zaverom, to si ale iba predstavovali tvorcovia. v skutocnosti je to pekne nakrutena nuda... ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Po vic jak roce jsem sel na Novym Zelandu do kina a byl jsem partnerkou donucen si vybrat mezi filipinskym romantickym filmem nebo romantickym cinskym filmem. Jelikoz cinsky film ma americkou produkci a nekolik znamych hercu a herecek (napr. Ken Jeong z Parby nebo veteranka Michelle Yeoh z Tygr a Drak / Gejsi), tak jsem zvolil mensi zlo. Pribeh neprilis originalni o tom, ze potomek bohaty rodiny si privede odpadlika, rodina ma predsudky, ale dopadne to nakonec dobre - akorat je to zasazeny do asijsky kultury. Hlavni par (Constance Wu + Henry Golding) jsou pro me neznamy hlavy, ale byli docela sympaticky a od zacatku do konce se maji radi a zadna krize neprisla, coz beru jako pozitivni prvek tohohle zanru. Hlavni "villain" je samozrejme jeho matka a Michelle Yeoh je dobra herecka, takze me taky bavila. Divna byla hnusna vystredni kamaradka (udajna rapperka Awkwafina, jejiz hity "moje kunda" nebo "kundi prd" jsou znamkou toho, ze rap je mrtvej), kamaradky matka (jejiz anglictine sem ani nerozumnel), nejakej silenej asiat strilejici na nakladni lodi z bazuky, chudej manzel hrdinovy sestry, nejakej divnej reziser s kurvama atd… Mimo pribeh a hercu bych zminil dobrej soundtrack, kterej me bavil - mix jazzu / blues 30. let a soucasnych pop songu v cinskych cover verzich a fakt, ze to je skutecne pompezni. V minulym stoleti platilo, ze nejvetsi luxus maji rusaci, ale v 21. stoleti uz neni tajemstvim, ze svetovy prachy drzi cinani a pokud se radi divate na pozlatka, tady jich bude plno. Pro me - necinana / neasiata je tenhle film lepsi prumer. ()

Garson 

všechny recenze uživatele

Luxus který se mi líbil.Dlouho jsem tento film odkládal než jsem si ho pustil a musím říct že od prvního okamžiku jsem byl nadšen a né jen tím bohatstvím a snobskými výstřelky,ale také rodinnými tradicemi a společenskými konvencemi které hrály všemi barvami.Bohužel stále platí a né jen u singapurských občanů,že pokud chudá holka "zakopne" o bohatého mládence tak to není náhoda a automaticky jde o cílené seznámení a dokazovat jiný úmysl je pro dotyčnou osobu velmi složité.Ano,ve společnosti stále vládnou předsudky a Rachel si v tomto filmu vytrpěla své,ale měla štěstí že její milý Nick nebyl zbabělec a navzdory své matce se Rachel nevzdal.Hodně pozitivní film co boří společenské majetkové rozdíly. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

klišodidní kýč jako prase,který je ale natočen natolik hezky a zábavně,že se mu ty nedostatky prostě nedají neodpustit.Jednou za čas takováhle uberromanťarná neublíží...70% ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

V žánri romantických dramédií sme tu už mali toľko rôznych obmien, že naraziť na niečo originálne, býva už dosť náročné. Ale musím uznať, že táto ázijská dramédia mala výbornú atmosféru a napriek klasickej šablóne to malo aj dávku originality, najmä čo sa ázijského prostredia a reálií týkalo. Sympatické herecké obsadenie, exotické kulisy Singapuru, dialógy s dôvtipom, realistické bittersweet emócie, a naozaj príjemný feeling. Všetko toto bolo prídavnou hodnotou v porovnaní s ostatnými filmami tohto žánru. Len škoda, že kvôli nevedomosti princípu mahjongu som akosi nepochopil tú konfrontáciu skromnej Rachel a povýšeneckej "svokry" Eleanor tesne pred koncom... (to by ma dosť zaujímalo) ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Uz stacilo by mi len 1 % najbohatsich Indov. Nemusela byt cela Azia. Aj tak stat s najvacsimi socialnymi rozdielmi je India : 74 % ()

vydumnica 

všechny recenze uživatele

Uz dlhsie som mala v plane pozriet si tento film, s bliziacimi sa GOLDEN GLOBES som sa s tym poponahlala. Poviem to takto. Mam rada romanticke filmy a aj tento sa mi pacil. Sympaticka hlavna hrdinka, nezvycajne exoticke prostredie, fajn pribeh, atd. ale nominacia za BEST MOTION PICTURE musical or comedy ma naozaj prekvapila, pre mna taky lepsi priemer 3,5*. Herecky vykon filmovej Rachel naozaj dobry - s touto nominaciou suhlasim. Zaujimava postava - Astrid. 70%. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Docela jsem se bavila. Byl to super oddechový romantický film a že romantiky tam je až nad hlavu. Ale neuškodí to. Je skvělé vidět komedii, kde jsou jen Asijští herci , všichni byli navíc hodně sympatičtí, hlavně hlavní hrdinka, herečka Constance Wu, teprve až tady jsem zjistila, že je to ta samá herečka co hrála ve Zlatokopkách. Skoro bych jí nepoznala. Film má ale velkou nevýhodu, je šíleně dlouhý a vyloženě tam není žádná pořádná zápletka, vše se dá vlastně čekat. Nicméně atmosféra, herecké výkony to vše na jedničku. ()

carly 

všechny recenze uživatele

Konečne som sa k tomu filmu dostala a nesklamal ani v najmenšom. Vizuál aj audio úchvatné. Scenár presne v rytme. Ani jedno hluché miesto. Humor aj dojatie. No a tí herci. Constance je kráľovná, to som už vedela. Michelle Yeoh bola skvostná. Henryho by asi každá žena a aj veľa mužov chceli doma. A všetci ostatní boli on-point as well. Už sa celkom teším na druhý diel. Lebo toto bolo fakt vydarené. Lebo Harry. ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Normální, příjemný romantický film, kde tentokrát hrají prim asiati. A to je vlastně jediná věc, kterou film vybočuje z řady dalších romantických filmů. Dá se u toho hezky odpočinout a na deštivé odpoledne je to úplně v pohodě. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Šialený romantický film určený pre iných ľudí ako ja. Na začiatku to aj baví, ale postupne je mi to celé ukradnuté ako to dopadne. 4/10 ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

V první řadě šíleně povrchní snobárna, řekla bych. Až ve druhé řadě o tom, zdali a jak chudičká americká Popelka ke svému singapurskému princi přijde ... přičemž vyprávění disponuje jen průhledňoučkými a nepříliš důvěryhodnými zvraty, které nejsou zcela zvládnuté ani herecky. Finále taktéž neoslní ... nicméně ----- !!! MOŽNÝ SPOILER !!! ----- kdo chce kam, pomozme mu tam. Když si představím život v TOM prostředí ... v TÉ rodině - se všemi lidmi, kteří se s ní stýkají, a s hodnotovými žebříčky, které vyznávají ... nejsem si úplně jistá, zdali jde vážně o happy end. ()

alisa.upir 

všechny recenze uživatele

Film byl naprosto super, tak vtipnou a relevantní komedii aby člověk v poslední době pohledal. Jsem teda překvapená, že tenhle film se v ČR nedostal do kin. V Austrálii, kde jsem na tom byla v kině, to je fakt trhák, v USA propagovali Henry a Constance film v Ellen show, Henry byl i u Jimmyho Fallona... je to fakt jeden z hodně očekávaných a diskutovaných filmů v zahraničí. A v ČR? Ticho po pěšině. ()

kocik1 

všechny recenze uživatele

Šíleně bohatí asiati jsou šíleně kýčovití a triviální podobně jako trpaslíci a sádrové kravičky Milky na tržnici ve Strážném. Že je hned naproti tržnici luxusní kasíno odpovídá i papumdeklovému ději tohoto filmu. Ale zatímco ve Strážném to dobře nedopadlo, poněvadž už si tam nemáte ani kde koupit čerstvý rohlík, tady vše dospěje do šíleně úžasného romantického konce a jedno oko nezůstane suché. ()

rasttea 

všechny recenze uživatele

Tak já tedy nevím, nečekala jsem od toho nic než kýčovitou pohádku, jen jsem, přiznám se, podvědomě asi měla větší očekávání. A mám obavu, že to za oceánem opravdu myslí vážně. Ano, dívalo se na to hezky, pohádka o Popelce, kde dobro zvítězí a zlo je potrestáno. Jen jsem na něco takového zvyklá spíš u pohádek. Constance Wu není žádný benjamínek, má už spoustu televizních i filmových projektů za sebou, jen ji tento projekt asi dostane více do povědomí. Michelle mám navždy spojenou s Tygrem a drakem a Gejšou a zde mrchu zahrála opět skvěle. Tři pěkné hvězdičky - nic více, nic méně. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Je veľmi fajn, že je to zasadené do iného prostredia a to dáva celému filmu exkluzivitu. Nájdeme tam však všetky neduhy a dejové zvraty z hollywoodu. Avšak je to natočené svižne, s fungujúcim postavami, podprahovým humorom a oslnivým bohatstvom. Silné 3 z 5 ()

Související novinky

Šíleně bohatí Asiati mají bohaté problémy

Šíleně bohatí Asiati mají bohaté problémy

06.09.2019

Člověk by řekl, že když studiu nějaký film, obzvlášť chválená komedie, ještě navíc s asijskými hrdiny v popředí, vydělá nečekaně velký balík peněz, budou zástupci studia ochotní tvůrcům na… (více)

Nominace na 76. Zlaté glóby

Nominace na 76. Zlaté glóby

06.12.2018

Nominace na 76. ročník Zlatých glóbů byly čerstvě oznámeny a vy po nich teď nejspíš budete mít ještě více otázek, něž kolik jste měli před nimi. Mezi pěticí nejlepších dramat se totiž objevily filmy… (více)

Reklama

Reklama