Reklama

Reklama

Šíleně bohatí Asiati

  • USA Crazy Rich Asians (více)
Trailer 1

Snímek Šíleně bohatí Asiati, inspirovaný celosvětově úspěšným bestsellerem spisovatele Kevina Kwana, sleduje rodilou Newyorčanku Rachel Chuovou, která doprovází svého dlouholetého přítele Nicka Younga na svatbu jeho nejlepšího kamaráda do Singapuru. Rachel, nadšená ze své první návštěvy Asie, ale nervózní ze setkání s Nickovou rodinou, vůbec není připravená na to, že jí její snoubenec o sobě zapomněl sdělit několik důležitých detailů. Ukáže se, že není jen potomkem jedné z nejbohatších rodin, ale také jednou z nejlepších partií v zemi. Když se Rachel ukazuje na veřejnosti po Nickově boku, stává se trnem v oku nejen žárlivým nápadnicím, ale především Nickově vlastní matce. A záhy je nad slunce jasné, že i když vám peníze lásku nezaručí, rozhodně můžou všechno pořádně zkomplikovat. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (156)

LangiJ 

všechny recenze uživatele

Nevím, proč jsem se tomuhle filmu tak dlouhou dobu vyhýbala. Na první pohled mě to moc nezaujalo, ale na druhý prostě paráda. Chytlo mě to hned od prvních minut s nástupem Michelle Yeoh a nepustilo až do konce. Jako že někdy mívám s dvouhodinovou stopáží problém, tohle uteklo jako nic a nebyla chvíle se nudit. Michelle Yeoh byla správná příšerná tchýně, bavila potrhlá kámoška Peik Lin i s celou svou rodinou a čínsko-americké Popelce s princem Krasoněm to spolu taky slušelo. Navíc to byl zajímavý náhled do života mladých a bohatých, do prostředí Singapuru a celé to dokreslovala pěkná hudba. Za mě silné 4*. ()

Chilly00 

všechny recenze uživatele

Barevná, příjemná, atraktivní romantika, na kterou se moc hezky kouká. Film skvěle balancuje na hranici kýče a sebeparodie a i díky tomu působí relativně svěže a neokoukaně. Prostředí Singaporu je bezesporu atraktivní a skvěle dotváří osobitý filmový styl. Není to žádná intelektuální filmařina, ale poctivá a v lecčem originální romantická komedie se vším všudy. ()

Reklama

rasttea 

všechny recenze uživatele

Tak já tedy nevím, nečekala jsem od toho nic než kýčovitou pohádku, jen jsem, přiznám se, podvědomě asi měla větší očekávání. A mám obavu, že to za oceánem opravdu myslí vážně. Ano, dívalo se na to hezky, pohádka o Popelce, kde dobro zvítězí a zlo je potrestáno. Jen jsem na něco takového zvyklá spíš u pohádek. Constance Wu není žádný benjamínek, má už spoustu televizních i filmových projektů za sebou, jen ji tento projekt asi dostane více do povědomí. Michelle mám navždy spojenou s Tygrem a drakem a Gejšou a zde mrchu zahrála opět skvěle. Tři pěkné hvězdičky - nic více, nic méně. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Všechno už jsme sice mohli vidět i slyšet v jinde, ale má to exotické pozlátko a je tam plno Asiatů, což je zajímavá změna. Sladké je to místy až nechutně, ovšem pro navození pozitivní nálady jde jistě o ideální prostředek. Jako správný rasista jsem se trošku ztrácel v postavách, žlutí mi bohužel dost splývají. ()

Pat.Ko 

všechny recenze uživatele

Fantastický film. Miloval som každú chvíľu. Počas celého filmu som sa bavil. Skvelá romantická komédia plná drámy a ďalších skvelých aspektov. Vážne by som to sledoval znova a znova! Každá jedna z postáv bola jedinečná a zábavná, obzvlášť sa mi páčila najlepšia kamarátka Astrid. Tento film vrelo odporúčam všetkým! ()

Galerie (25)

Zajímavosti (8)

  • Natáčelo se od 24. dubna do 24. června v Malajsii a Singapuru. (ČSFD)
  • Film je natočený podľa rovnomenného románu. Román je prvou časťou trilógie od Kevina Kwana. Dva ďalšie romány trilógie sú „Čínska priateľka“ a „Problémy bohatých ľudí“. (Pat.Ko)
  • První film západní produkce s čistě asijskými herci, po více než 25 letech. (Tomas_TM)

Související novinky

Šíleně bohatí Asiati mají bohaté problémy

Šíleně bohatí Asiati mají bohaté problémy

06.09.2019

Člověk by řekl, že když studiu nějaký film, obzvlášť chválená komedie, ještě navíc s asijskými hrdiny v popředí, vydělá nečekaně velký balík peněz, budou zástupci studia ochotní tvůrcům na… (více)

Nominace na 76. Zlaté glóby

Nominace na 76. Zlaté glóby

06.12.2018

Nominace na 76. ročník Zlatých glóbů byly čerstvě oznámeny a vy po nich teď nejspíš budete mít ještě více otázek, něž kolik jste měli před nimi. Mezi pěticí nejlepších dramat se totiž objevily filmy… (více)

Reklama

Reklama