Reklama

Reklama

Slumber

Trailer 1

Každý z nás asi trpí nebo někdy trpěl noční můrou. Mladá ambiciózní doktorka se snaží přijít s převratnou technologií na to, aby těmto bubákům ve spánku odzvonil konec. Jenže narazí na další subjekt, spíše celou rodinu, která tímto stihomamem trpí. To je ale teprve začátek jejich poslední noční můry! (Rodriguez)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (22)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Téma dobré a Maggie Q se fakt snaží, ale s tímhle by nic neudělali ani mnohem větší jména. Režisér měl zjevně pocit, že když se jedná o spánkovou paralýzu, musí nasadit uspávací tempo a to fungovalo i u vypjatých situací. O atmosféře si člověk mohl nechat jenom zdát a zdejší bubák od svých výše postavených pekelných kolegů odkoukal jen hejbání postelí. Jeho vizualizace v závěru pak jen podtrhla lacinost i amatérské zpracování celého filmu. U debutujících režisérů mám vždy tendence přivírat oči, ale tady to nešlo. 10% za Maggie. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Snaživé v budovaní atmosféry, to uznávam, no príbeh je tak hlúpy, až to budí dojem trápnosti. A to pritom námet nočnej mory mám celkom rád. V tomto prípade ma však celý príbeh už veľmi skoro začal nudiť. Kostra príbehu skrátka nikam neviedla, len na záver k tej už spomenutej trápnosti. Chýbala tomu "šťava". Podpriemer. 40/100 ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Na americko-britském snímku je nakonec blbé to, že je po většinu stopáže takový nevýrazný. Chvílemi to vypadá skoro jako horor, který se inspiroval japonským, ale najednou tu není žádná scéna pořádně vyhrocená, což je škoda. Ze začátku to vypadá rozhodně o mnoho více nadějněji, než jak to nakonec dopadne. Ale i to je podoba současného hororu. Opakující se náměty a neuspokojivé provedení. ()

em.redrum 

všechny recenze uživatele

Bohužel ani ta hudba mi nepřišla nijak solidní, takže ve mně žádné "čaro" vážně nevyvolala. Taková typická tuctová atmosférická ruchovka, Tak spánková paralýza, jo? Zajímavé téma, ale mizerné zpracování.. A zase vše dle skutečné události: takže bububu. Děj to v podstatě nemá..Nepřehledný střih a fádní režie. Nezachrání to ani Miss Q... ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Nepříliš pozorný nebo nepříliš náročný divák může být v prvním poločase celkem spokojený, pokud mu k uspokojení stačí solidní béčková duchařina. Až tak spokojený, že si dokonce může v jednu chvíli v duchu mumlat "No v čem je tohle výrazně horší, než třeba ty vyhajpovaný Conjuringy?". Ovšem po příchodu na scénu slepého, cáklého a zfetovaného dědka, jde veškerá do té doby slušná atmoška rázem do kopru a dosud spokojený divák si začne mumlat pro změnu něco jako "No to si snad ku.va ze mě děláte pr.el vy vypatlaní dem.nti!" apod. A dojem už nezachrání ani povedený závěr. Takže jediný smysl celé téhle taškařice je v tom, že se mužská část diváctva může kochat tvářičkou a postavičkou magické Maggie Q. Ovšem homouši a ženské neocení asi ani to. A víte ještě, jak se vyslovuje slovanská 'nočnica' v Hollywoodu? Noknica. Chce se mi zvracet. ()

Galerie (37)

Reklama

Reklama