Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Howard Silk (J.K. Simmons) pracuje téměř třicet let v Německu a vlastně ani neví, jaký má jeho práce smysl. Vše se ale změní okamžikem, kdy se dozvídá o existenci alternativního světa. Špioni z druhé strany, intriky, utajené informace, nejasné záměry neznámých protějšků... jakou roli v tom všem Howard sehraje? (Martrix)

Recenze (16)

Nach 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvělý začátek pro velice zajímavě načrtnutou zápletku, která ze dvou paralelních světů může vyždímat nejednu originální dějovou linku. Postavy mi přijdou zajímavé (samozřejmě J.K.Simmons jednoznačně vede). Současné prostředí neirituje a různé vývojové kličky můžou přinést nejeden zvrat. Jediné co zamrzí je, že velká organizace, která průchod mezi dvěma světy má na starost, ve výsledku vypadá jako amatérská parta pěti lidí, kteří používají současně dostupnou techniku, jinak ale nemají pražádnou moc a jen čekají kde se něco opět podělá. 80% ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velmi slibné uvedení do světa dvou realit. Prostředí Berlína vybrané chytře, atmosféra moderní studené války zajímavá. Simmons v obou polohách výborný. Osobně ale víc fandím protějšku. Prvotní naťuknutí pravidel a vzniku Přechodu vysvětlené zrychleně při zápase se zapalovačem je přímo boží. Nemůžu se dočkat pokračování. The last thing you want, is me... have nothing left to say. ()

Reklama

DwayneJohnson

všechny recenze uživatele

Ne a ne a ne a ne. Tohle vážně nedám. Chtěl jsem dát tomuhle vysoce hodnocenému seriálu šanci, ale nepůjde to. Budu hodnotit jen první díl a zbytek si nechám určitě ujít. Pro mě další, obrovské zklamání, které se znásobilo asi ve dvacáté minutě a odhalení dvou světů. Jako by snad tvůrci chtěli kopírovat, pro mě vynikající Dark a absolutně se jim to nepovedlo. Končím s Tebou J.K. vážně, se nedá nic dělat. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Je to taky retro spionsky serial so sci-fi vychodzou situaciou ohladom toho, ze sa svet pred 30 rokmi rozdvojil a odvtedy ma kazdy clovek svoju dalsiu kopiu, ktory je obvykle uplne ina. Obcas sa tu najde solidna drsna akcna scena, ale tempo mi pripadalo pomale a rôzne konspiracne nitky sa odkryvaju prilis pomaly. Namet to ma zaujimavy a radsej by som si ho pozrel v celovecernej filmovej podobe ako v dalsom nekonecnom pomaly odvijajucom serialy. Trochu ma sklamal J.K Simmons, ktory aj ked hra dvojulohu, tak mi pripadal celkom nevyrazny. Po dvoch dieloch so serialom koncim. Nie je to zle, len to nie je nic pre mna. 5/10. ()

Torpid 

všechny recenze uživatele

Možná ukvapený soud po 1,5 díle, ale Simmons si podle mého zasloužil kvalitnější seriál. Další 1001 portál někam. V současné konkurenci to sledovat už nebudu, asi se jen podívám po konci řady na hodnocení, jestli se nestal zázrak. Slabá režie a scénář. U tohoto druhu seriálu, kdy se hlavně jedná o postupné objevování tajemna, musí první díly diváka napnout k prasknutí, protože téměř vždy s vysvětlením záhady jde i kvalita dolu. Pro mně vlažné od první minuty tady. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (1)

  • Ke konci epizody hraje skladba „The Dark End of the Street“ od amerického zpěváka Jamese Edwarda Carra. (Doomcourier)

Reklama

Reklama