Reklama

Reklama

Recenze (3)

3DD!3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvělá epizoda plná odpovědí. Kdy a jak došlo k rozštěpení, první odchylka i následky pro oba zduplikované světy. Hodně chytré a velice poučné. Teď jsem zvědavý jak odhalené skutečnosti ovlivní hlavní dějovou linii. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Excelentní epizoda, která vysvětluje vznik dvou světů a také to, proč jsou rozdílné. Butterfly effect by byl ve skutečnosti mnohem rychlejší, košatější a kaskádovitější, ale i tak je tato epizoda krásnou ukázkou, proč nemohou existovat dva paralelní světy se stejnou historií. A jako bonus je zde navíc předložena teorie, která nás v některých ohledech posouvá zpět mezi zvířata. Instinkt přežívat i na úkor druhých. Twin Cities je takové malé finále. Teď už víme proč se to stalo, jak se to stalo, víme kam se sbíhají nitky a kdo za koho kope. Zbývá zjistit, jak to vše dopadne a jak bude naloženo s mnoha postavami, které jsme si za ty dva roky oblíbili. PS: hodnocení eMMitiska ignorujte, strká odpady všude, kde je nutné použít mozek... . ()

Reklama

freddyreddy 

všechny recenze uživatele

Naprosto fantastický díl, během kretého jsem si dokázal oblíbit hlavní postavu epizody víc, jak hlavní postavu celého seriálu. Velká škoda, že toto nebyl první díl celé serie, ale jen vsuvka, ve které bylo vše vysvětleno. Každopádně nejlepší díl 2. série. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Ve 27. minutě, když policie zatýká bratra Miry v jejich domě, tak Mira (Christiane Paul) poslouchá ve sluchátkách skladbu „Universal Daddy“ od německé hudební formace Alphaville z jejich druhého studiového alba „Afternoons in Utopia“. (Trajektt)

Reklama

Reklama