Reklama

Reklama

Dva světy

(seriál)
  • USA Counterpart
Trailer
USA, (2017–2019), 18 h 54 min (Minutáž: 53–60 min)

Tvůrci:

Justin Marks

Hudba:

Jeff Russo

Hrají:

J.K. Simmons, Harry Lloyd, Nazanin Boniadi, Olivia Williams, Sara Serraiocco, Kenneth Choi, Ulrich Thomsen, Nicholas Pinnock, Bernhard Forcher (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(20)

Howard Silk, který je zaměstnancem špionážní agentury v Berlíně, zjistí, že jeho organizace skrývá jedno velké tajemství - vchod do paralelní dimenze. Náhle je vržen do ponurého světa intrik, nebezpečí a zrady... (HBO Europe)

Recenze uživatele RedRose k tomuto seriálu (1)

Dva světy (2017) 

Ježiši... Tady to je zase samý superlativ, jako na nějaký ultra-art snímek... Za mně tedy takto: Slušná atmosféra a na začátku skvělý nápad... Má to fakt špičkové herce, ale co z toho vzešlo?? Celkově je to příšerně utahané, potenciál dvou paralelních světů využitý jen tak, aby se neřeklo, časté střihy ze světa do světa bylo při té pomalosti až překvapivě těžké usledovat... A finálový dvou-díl více-méně vyšuměl do ztracena... Co jsem nepochopil, je to mísení angličtiny a němčiny...?! Nikdo nikde nevysvětlil proč tajná organizace v Německu mluví anglicky... Ne že by to nějak vadilo, ale přišlo mi to prostě hodně divné... Celkově jsem tedy lehce zklamán, protože tohle fakt mohlo být ultra dobré, ale není... Je to jen lehounce nad průměrem... 64% /// EDIT: Druhá sezóna byla o něco lepší než ta první. Připomínky které jsem psal po první sérii trvají, ale byly méně výrazné. Zbyl z toho vlastně jen slušný špionážní thriller a o nějakém sci-fi bych moc nemluvil... 68% ()

Související novinky

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

29.12.2018

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD.cz tradičně sestavili trojku nej filmů a seriálů, uvedených do distribuce nebo na filmových festivalech v uplynulém roce. S pěti hlasy jednoznačně vyhrávají mezi filmy… (více)

Reklama

Reklama