Reklama

Reklama

Dva světy

(seriál)
  • USA Counterpart
Trailer
USA, (2017–2019), 18 h 54 min (Minutáž: 53–60 min)

Tvůrci:

Justin Marks

Hudba:

Jeff Russo

Hrají:

J.K. Simmons, Harry Lloyd, Nazanin Boniadi, Olivia Williams, Sara Serraiocco, Kenneth Choi, Ulrich Thomsen, Nicholas Pinnock, Bernhard Forcher (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(20)

Howard Silk, který je zaměstnancem špionážní agentury v Berlíně, zjistí, že jeho organizace skrývá jedno velké tajemství - vchod do paralelní dimenze. Náhle je vržen do ponurého světa intrik, nebezpečí a zrady... (HBO Europe)

Recenze uživatele Fr k tomuto seriálu (1)

Dva světy (2017) 

„TĚMI DVEŘMI PROJDETE NA DRUHOU STRANU, DO JEJICH SVĚTA, STEJNÉHO JAKO JE NÁŠ. DĚJÍ SE TAM STEJNÉ UDÁLOSTI... TOMUHLE MÍSTU, KDE STOJÍME, SE ŘÍKÁ PŘECHOD...“ /// Svět tajnejch služeb, diplomacie a vztahu mezi „dvěma světy“. Ten „náš“ se má bát, protože z toho druhýho hrozí invaze. Žádný emzáci, ale lidi jako my. Dokonce totožný identity. Pro děj vybraný příhodný místo – Berlín a hvězdou (v dvojroli) J.K. Simmons, jakožto chlápek dvou charakterů. Chvíli trvá, než se do toho dostanu. Až když začne na povrch vyplouvat, kdo je kdo a jakou má opravdovou roli, začne to bejt zajímavější Překvapilo mě, kolik je tady na americkej seriál titulkovejch scén. Ten nápad s paralelním světem je super, to ostatní má kolísavý tempo. Vobčas někdo umře, vobčas se tomu někdo vyhne… asi to má i zbytečně moc dílů. Taková trojdílná minisérie by asi byla ideální. Dlouho trvalo, než se to rozběhlo a ani pak to nijak dějově nestrhlo. Ale případnou druhou sérii v klidu dám… (horší to bejt nemůže…) /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zabila jsem samu sebe. 2.) Vedle v baráku bydlí mě i starý podobnej člověk. 3.) Thx za titule „98765“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ * ()

Související novinky

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

29.12.2018

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD.cz tradičně sestavili trojku nej filmů a seriálů, uvedených do distribuce nebo na filmových festivalech v uplynulém roce. S pěti hlasy jednoznačně vyhrávají mezi filmy… (více)

Reklama

Reklama