Reklama

Reklama

Bloodsucking Zombies From Outer Space - Mister Barlow

(hudební videoklip)
všechny plakáty
Krátkometrážní / Hudební / Horor
Rakousko, 2016, 3 min

Hrají:

Dead Richy Gein

Obsahy(1)

Videoklip k skladbe Mister Barlow od rakúskej horrorpunkovej formácie Bloodsucking Zombies From Outer Space je tématicky ladený v štýle upírskeho románu Stephena Kinga Prekliatie Salemu. Obsahuje úryvky z filmovej adaptácie, ktorú v roku 1979 natočil režisér Tobe Hooper. (MM_Ramone)

Recenze (3)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Už som na csfd okomentoval dva videoklipy od rakúskej horrorpunkovej hudobnej skupiny Bloodsucking Zombies From Outer Space. Jeden ku songu "Monster Mutant Boogie" a druhý ku trapnej cover verzii "Gimme!, Gimme!, Gimme!". Zdali sa mi hodne slabé a to sa odrazilo i na mojom hodnotení. Tento krát však nebudem až taký prísny, pretože klip ku skladbe "Mister Barlow" ma príjemne prekvapil, tým že je tématicky i textovo ladený v štýle upírskeho románu Stephena Kinga "Prekliatie Salemu". *** ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Vcelku dobře udělaný videoklip, který dokáže zaujmout jak svou hudbou, tak i textem a celkovým zpracováním klipu. Bloodsucking Zombies From Outer Space jsou pro mne velkou neznámou – ale určitě si od nich ještě něco poslechnu. Vypadá to, že úplně marní nejsou. ()

Reklama

Reklama