Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po dvoch rokoch strávených v psychiatrickej liečebni je Stephen Neale (Ray Milland) prepustený. "Vonku" už zúri II. svetová vojna. Na ceste späť do Londýna sa Stephen zapletie medzi vražedných špiónov a nevie, komu veriť... (matriosa)

Diskuze

brando

brando (hodnocení, recenze)

Prosím Vás, a ta veštkyně na začátku byla vlastně kdo? Proč vůbec byl hrdina vhozen do příběhu? Měla fungovat scéna s věštkyní jako pouhý macguffin, anebo mi něco uniklo? Znalci knihy nejspíše vědět budou, děkuji za případné objasnění.

vBaker

vBaker (hodnocení, recenze)

Kniha mi zprvu připadala dost nezáživná, ale pak to chytilo hustou atmosféru. A místy jsem si nebyl jist, zda-li tam nebude i nějaké "nadpřirozeno".

El Indio

El Indio (hodnocení, recenze)

Těch 86 minut je nějaká zkrácená verze ne? Na IMDb jsem sice nic o delší verzi nenašel, ale v tom filmu je na víc místech patrný, že tam něco chybí. Třeba když si Milland najímá toho detektiva, tak mu říká, že nechce aby mu někdo vybrakoval pokoj v hotelu, když jde na snídani, ale ve filmu nic takovýho nebylo. Nebo ta poslední scéna, která tam prostě skočí bez jakýkoliv návaznosti a vubec se to tam nehodí. Neví o tom někdo něco bližšího?

Související novinky

Noir Film Festival 2019: Zítřek nemá šanci

Noir Film Festival 2019: Zítřek nemá šanci

17.08.2019

7. ročník unikátní přehlídky klasik, ale i pozapomenutých klenotů z bohaté pokladnice filmu noir představí snímky tematizující loupež, výběrovou retrospektivu noirových děl Fritze Langa, rozmanitou… (více)

Reklama

Reklama