Reklama

Reklama

Děsné rande

(TV film)
  • Kanada Chronique des rendez-vous désastreux (více)

Obsahy(1)

Redaktoři dvou konkurenčních internetových novin se rozhodnou pro společné rande a o zážitky se podělí se svými čtenáři. Majitelé jsou nadšeni sledovaností a nutí je, aby v randění pokračovali, aby noviny vydělávaly. Může se jejich rivalita proměnit ve skutečnou lásku...? (TV Prima)

Recenze (4)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Kdo by chtěl číst o šťastných lidech? Na ty není nikdo zvědavý." Určitě jsem zažil děsnější rande, než jaká předváděli Leigh s Connerem a to mi je ani nemuseli kazit naši šéfové. Já jsem zkrátka talent. Nicméně tato přeslazená limonáda mě bavila pouze při "romantice" na navrtané loďce, při vzájemných podrazech šéfů či "plápolání" partnerky. ()

Zix. 

všechny recenze uživatele

Zápletka filmu je povedená, ale tak trochu z jiné reality. Vím že kdysi měli úspěch videa, kde muž a žena úplně jinak popisovali rande. Kdo by si ale v dnešní době jenom četll a představoval to rande? Podobné články v realitě čte minimum lidí a proto působí trochu komicky, že by šéfové dvou webů kvůli takovým článkům dělali podobné naschvály. Navíc by si většina čtenářů nebrala ty články moc vážně a myslela si svoje. Něco ve smyslu, že když už by někdo byl tak hrozný a stál mi za článek za net, tak jen id*ot by šel s někým takovým po druhé - to samé z druhé strany. Šel by snad někdo s někým kdo o vás píše špatně na internetu? Ne nešel a proto by většině čtenářů v realitě došlo, že to je show a né popsání opravdového rande(viz u nás před pár lety videa od Viral Brothers a tzv. pomsty). Film sice není tragický, ale za takový tolik vět co tu mám snad ani nestojí. ()

alambert odpad!

všechny recenze uživatele

Nejhorší je, když máte tak dobrou a velkou televizi, že vidíte, jak nekvalitní pleť překrytou tunou makeupu má céčková hlavní kráska a hvězda. ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama