Reklama

Reklama

Gong shou dao

  • Čína 功守道 (více)

Recenze (15)

H34D 

všechny recenze uživatele

Tohle není film, ale jen prezentace toho, že někdo umí a asi i chce zrežírovat akční kung-fu film. Je škoda, že tohle vizuálně zajímavé dílko nemá ani základní kostru příběhu... 6/10 ()

Rominator

všechny recenze uživatele

Taiji Master (Jack Ma) změří své síly v souboji s ostatnímy mistry bojových umění, kterými jsou Tony Jaa, čínský boxer Zou Shi Ming, Jacky Heung, Natasha Liu Bordizzo, Wu Jing známý také pod jménem Jacky Wu, bývalý mongolský zápasník sumo yokozuna Asashoryu Dolgorsuren Dagvadorj, Donnie Yen a Jet Li... Ústřední filmovou melodii Man with the wind nazpívali Jack Ma a Faye Wong. Režisérem a scénáristou byl Wen Zhang. Akčního režiséra dělal Ku Huen Chiu. Yuen Woo Ping, Sammo Hung a Tony Ching mají v závěrečných titulcích speciální poděkování a kredit jako akční poradci. Titulkové cameo mají Jason Statham, Manny Pacquiao a Gennady Gennadyevich Golovkin pouze ve verzi na YOUKU, která je o 19 sekund delší. V HD rozlišení lze GSD zhlédnout na oficiálních stránkách Jeta Li, YOUKU nebo YOUTUBE. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Puštěno kvůli Stathamovi, jenže je několik verzí a v té co jsem viděl nehraje. Nakonec jsem zjistil, že má scénku jen jako "videohovor" .. každopádně tohle mini dílko nic moc. Nuda. ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

K příběhu asi tolik, hrdina prochází různými světy a v nich bojuje s různými protivníky, každý z nich, umí jiné bojové umění a v závěru se ukáže, vše bylo tak trošku jinak, pointa nebyla špatná. Ale první polovina je šíleně předrátovaná a protivníci, byli lehký, skoro mu to dali zadarmo, druhý svět se mi líbil o něco více a protivník v něm, je také o dost lepší, třetí svět má hlavně Donniho a ten to dával ze všech nejlépe, Jet Li se sice snažil a nevzdával se, no nebylo to jako to pravé. Docela zajímavé, kdyby se z toho udělal klasický film, bez drátů, tak by hodnocení šlo výše, takhle jenom tři. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Kratas v ktorom financnik Jack Ma z Alibaby zmlati najznamejsich azijskych MA hercov. Divne. Bitky su dost predratovane a postradaju tvrdost. Vyzera to skôr ako take priatelske tancovanie. Najlepsia je bitka s Wu Jingom a najviac ma bavila epizodka s Jetom Li. Bolo prijemne ho zase vidiet sa bit. Zda sa, ze sa mu zdravotny stav zlepsil. A este ma potesilo, ze v azii je stale popularny film Leon, kedze z neho pouzili jednu pesnicku. Takze vysledkom je taka blbina, ktora vzhladom na stopaz nestihne nudit, ale napriek uchvatnemu hereckemu obsadeniu od toho nic extra neocakavajte. 6/10. ()

LangiJ 

všechny recenze uživatele

Ale co! Mně se to líbilo. Vážně to brát nejde, ale pro pobavení proč ne. První kraťas, který jsem viděla a aspoň za něco stál. Ani jsem netušila, že Wen Zhang fušuje do režie a psaní scénářů. Pěkná hudba, prostředí, kde se to odehrává, a spousta známých tváří. Trošku zklamal Toník, od něj jsem čekala, že předvede víc, růžovka Jacky pobavil, nejvíc se líbil Donnie a Jet zas za takovýho stoupíka, který vypadá, že neumí do pěti počítat, ale skrývá se v něm víc. Je to sice decánko nadrátovaný, ale nad tím přimhouřím oči ;) ()

Brandon 

všechny recenze uživatele

Pracháč Jack Ma v podstatě splnil můj sen, a to pomocí Taichi dát do latě současný největší filmový hvězdy bojových umění. Teda alespoň ty asijský, ještě by to chtělo zakleknout na Chucka a van Damma. Jinak, chápu ho, ale výsledek je fakt chujovina. P.S. No a třetí díl by pak byl fight s vyrenderovaným Brucem Lee :-) ()

Wade 

všechny recenze uživatele

Pay to win jako kráva,ale co Ma si splnil sen. Nečekal jsem sice komedii s ufonem v hlavní roli, ale co už. ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Veľa známych akčných hercov pokope, ktorých súboje sú však nepochopiteľne kazené neustálymi spomaľovačkami a nadprirodzenými efektami. Ale tak aspoň si sa za tých pár minút herci slušne zarobili, keď už nič iné... 35% ()

Comida 

všechny recenze uživatele

Ze začátku zajímavé. Hudba napomáhá k očekávání že se bude jednat o akční pecku. Bohužel ne. Přerušovaná akce díky někdy až zbytečně zpomaleným záběrům, působila nevalně. Snímek až násilně divákovi cpe aby uvěřil že hlavní hrdina je nejlepší, což mi vadilo. Nicméně zajímavá jednotlivá místa, až směšná pointa (což je dobře) a fakt že se jedná pouze o kratičký film (takže neuvrhne diváka do nudy jako v případě že by se jednalo o celovečerák) mě nechali přemýšlet zda nemám udělit tři hvězdičky. Jenomže Gong shou dao selhává v tom v čem by měl správně vynikat. Tím je už zmíněná akce. Celkově se ale jedná o film, jenž díky své délce nijak přímo neurazí. 4/10. ()

v.indruchova 

všechny recenze uživatele

Jedině co je zajimave jsou nektere bojove kreace, jinak to na me pusobi az nekoukatelne. Extremně se to snaží být cool, hustý... snaží se to lézt do zadku. Působí to najivně až hloupě, ve svém vyjádření které z toho vnímám. První část je tak silně nesypatická, i postavy-herci: že jsem to vypla a pak se donutila koukat dál. Jedině Jet-li a Donnie Yen, je koukatelnej. Prostredi vody je fajn, A co ty ryby ve vodě, jakysi podivný piraně? Já mam pocit ze asijsky svet proste nechapu, neznam jejich kulturu. Jak kdyby žili v nějaké umělé realitě, protože realita jako taková je příliš neunosná nebo nudná, že si radši vymyšlí tyhle ty pseudo cool věci, pohádky. ()

sh3riff 

všechny recenze uživatele

prostě krátá bojová scéna na čínské způsoby .. miliardář Jack vypadá jak E.T. co to každému natře :) Kazí to jenom špatný kaskadér za Jacka .. je to vidět celkem často. ()

noxi600 

všechny recenze uživatele

Jack Ma to prostě celé zkazil, jeho výrazy ve tváři, kdy se tváří jako mistr světa s nosem nahoru, během boje naštvaný, při zpomalených záběrech se snaží soustředit, jak mistr shaolinu, což mu moc nejde, ale pokud prohrává boj, tak ho stopne a protivníci mu samozřejmě vyjdou vstříc. Jeho vyjádření postavy nutí diváka ho nenávidět, hlavně za to, že svými pohyby a mácháním rukama, poráží mnohem lepší soupeře které známe z jiných filmů. Mimo to mu protivníci, například sumo, vítězství věnuje. Jsem rád, že vidím své oblíbené postavy, ale toto mi připadá postavené na hlavu, bez úcty k bojovému umění. ()

Reklama

Reklama