Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dan, který je sám jako kůl v plotě, vstoupí do záhadné organizace a souhlasí, že se bude potulovat zemí s tajemnou cizinkou jménem Jane. Po nocích budou v ulicích měst po celé Americe pokládat dlaždičky, všechny se stejným šifrovaným poselstvím. Dan si připadá jako dílek ze špatné skládačky. Domnívá se, že dlaždičky představují něco mnohem většího, a že jejich záhadní zaměstnavatelé znají životně důležité tajemství. Jane je oproti tomu přesvědčena o tom, že je jejich úkol jen rozmarný šprým. Přestože Dan je jako otevřená kniha, Jane odmítá prozradit cokoli o svém životě i o tom, co všechno ví o jejich zaměstnavatelích, kteří komunikují výhradně s ní. Na společných cestách se i přes své šarvátky postupně sbližují – Danova upřímnost obměkčuje Janeino chladné cynické srdce. Jejich svárlivý vztah se utužuje a prohlubuje a mění i jejich pohled na to, co dělají. Nakonec jsou oba nuceni volit mezi prací a společnou budoucností. (Cinemax)

(více)

Recenze (4)

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Taková ta klasická nezávislárna plná debilních keců jako "Tvrdíš, že v nic nevěříš, ale já věřím, že v něco věříš, jen nevíš v co věříš." Kdyby hlavní ženskou postavu hrála holka, do který bych se na první pohled nezamiloval, dal bych odpad, takhle za 3. ()

Brennos 

všechny recenze uživatele

Poměrně příjemný nezávislý film, jehož neukotvenost reflektuje životní postoje hlavních postav. Sympaticky obsazené a zahrané. ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

Příběh kluka který neměl jednoduché dětství ale i když se zdá,že potkal tu nesprávnou, tajemnou holku se kterou putoval zemí,opak je pravdou.Díky ní našel sám sebe.A našel i směr na jehož konci našel smysl života.Sice se pokládání dlaždic s citáty zdá být nepochopitelné ale vždy se najde někdo kdo se nad nimi zastaví a zamyslí.Dobré,nadstardandní výkony neznámých herců,vynikající kamera,scénář který se nevnucoval sexistickými scénami! Nádherná krajina.Velmi citlivý překlad.Za mě : opravdu dobrý zážitek ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama