Reklama

Reklama

Hip Hop Žije - #27

(hudební videoklip)
všechny plakáty
Krátkometrážní / Hudební
Slovensko / Česko, 2015, 11 min

Obsahy(1)

Organizátori festivalu Hip Hop Žije, ktorý sa koná pravidelne na bratislavských Zlatých pieskoch, predstavili v roku 2015 videoklip k oficiálnej hymne podujatia s názvom #27. Na skladbe sa podieľalo 27 raperov zo Slovenska i Česka. (nessbeal)

Recenze (8)

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Spolužiaci sa tam stretli, jeden z nich dokonca vystúpil na chvíľu na pódiu vďaka Separovi, ľudia si to pochvaľovali, akurát moja mama, čo bola vtedy v nemocnici počula v noci hluk, ktorý jej aj vadil a vzhľadom na to, že to bolo blízko je trocha škoda, že na Slovensku to funguje tak šialene všetko, aby aspoň niečo bolo. Ale ku klipu. 27 interpretov predvádza rap často okolo všelijakých betónových plôch, podľa mňa typických pre Bratislavu, takmer všetko takým lážo plážo štýlom, niekto lepšie, niekto horšie, no po dlhej dobe veľmi kvalitné podanie od obrovského množstva interpretov, ktorí sa spojili pre túto vec, ktorá ich spája. Paradoxne kvalitné to je, napriek tomu, že mám dojem, že mnohí spolu nehovoria alebo sa nemusia. Ten beat je trocha agresívny na uši podľa mňa, ale tempo také, že človek to vydrží počúvať. Najviac ma bavil Elpe, Ego, Momo, Separ, Majself, Zverina a aj keď ostatní dávajú podľa mňa len priemerné výkony alebo podpriemerné, tak spolu to má inú iskru. Chýbajú tu možno Strapo, Suvereno, Presento, možno aj ten scientológ Revolta, aj keď ho kvôli tomu z mnohých vecí už nemusím, možno aj Rytmus, Rakby, Cigo, Kajo, Ektor a mnohé iné tváre, najmä nové na našej scéne, ale to by zas chcelo iný beat a inak to spracovať, ale myslím, že aj tak sa na to bude ešte dlho spomínať. ()

Henk123 

všechny recenze uživatele

Separkov rap je tak tlstý, že má po bokoch strie; Otis má v rape černý pás jako v karate; Decko čaká tvoje ruky hore, vysvědčení už nezměníš, tak ber stan a lóóve; Majself ide bang bang, jebe gangbang a posílá mega big up; Supa Stát pred tým davom je tak DOOOPE. Narábám s tým hlasom ako s GUNom; Hip hop žijeee a EGO to vieee; Wlado518 mrdá všechny vaše žabo-myšo-kryso dětský beats; Všetci vedia, že tento rok rozjebe pravý MOMO „Rival“, 2 dny na slnku a bude z tebe Neymar, tak ber dres Barcelony a jdi na bar!; Danosť bude horet, že po něm zůstane jen popol; Elpe chce abys zdvihl ruce do vzduchu a zajebal že hip hop žije, protože 2 dny se tu jenom tancuje, opaluje a pije PS: Bude teplo, tak si nezapomeň vzít ventilátor.; Paulie Harant nabíhá do vřavy lidí jako primitiv, tak pomeee.; Hip hop žije jako IDEA a číslo 5!; Pravda, lež, láska, nenávist, DNA je rád, že je součástí této hry; Tono S chce vědět, jestli nežijete jen 2 dny do roka; Rebel ti vraví, že nemáme moře, ale máme pláž!; Vypálený pražský prevít Indy má na ruce pásku, před sebou dav a za sebou plot. #Andre1000LetStár; Jay Diesel a nejsilnější hudební styl našich zemí #StayDebil; Všaďe sú mantinely a Moe je Charlie Hebdo; Delik: Všetko čo mám - moje slovo, moje gule, moje rýmy, bro. Cítiš to ? Tu iskru, ten plameň ? #HudbaJeLáska; Dame říká, že je tu tolko rapu, že sa dogrcáš aj bez piva. PS: Pri jazere vyfajči ťa opitá piča.; Spirit versus celý svet až kým ho nedobyje.#DvaNulaPäťnásť; WIIIIICH ZAJEBAAAL ()

Majkowski 

všechny recenze uživatele

Jak řekl Sheer, na grizzlyho z roku 2010 to vskutku nemá, ale já jsem si i tak tenhle skvělý počin patřičně užil. Musím dát 5 hvězd už jen za skvělý beat od pana Wiche. (90%) ()

Reklama

Reklama