Reklama

Reklama

Odhalené Skotsko

(seriál)
  • Velká Británie Scotland Revealed
všechny plakáty
Velká Británie, 2009, 4x46 min

Obsahy(1)

Nechte se geografkou Vanessou Collingridgeovou provést po krásách Skotska. Poznejte Edinburg, Glasgow, Aberdeen, historický kraj Borders či ostrov Skye... Vzlétněte s námi do nebes na palubě helikoptéry, která se vznese nad Skotskem, aby zachytila jeho krásu, minulost i bohatou přírodu. Uvidíme všechno od rušných měst a divokých řek po vulkanické záhady a technologická tajemství. Celebrity, místní obyvatelé i odborníci nám prozradí, jak je Skotsko inspirovalo, co tady zažili a jak je to změnilo. Odhalené Skotsko je skvělou příležitostí vidět celou zemi v její plné kráse. Navíc nabízí pohled na to, jak se skotská krajina mění během jednotlivých ročních období, když shazuje letní barvy a obléká zimní kabát. (TV Prima)

(více)

Recenze (5)

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Pohodový dokument se sympatickou Vanessou Collingridge. O Skotsku netřeba cokoliv psát, nejkrásnější země na světě, a kdo tam někdy byl, těžko se mu odtama vrací. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Docela fajn dokument o Skotsku, mé velice oblíbené zemi. Není to nijak mistrovské dílo, ale to je absolutně jedno. Skvěle se na to kouká a jsem rád, že tuhle nádhernou zemi poznám lépe. Jen ta Vanessa mi trochu vadí, ale s hodnocením to nemá nic společného, první díly byly opravdu fajn. 70%. ()

Evander 

všechny recenze uživatele

Hezký a zajímavý dokument, který lze ke zhlédnutí doporučit. Bez chyby však rozhodně není. Čtvrtý díl je pak vyloženě navíc a doporučuji ho ani nesledovat - doslovně opakuje informace z prvních tří dílů a je pouze doplněn několika málo zimními záběry Skotska. 72% ()

IXOXI 

všechny recenze uživatele

Odhalené Skotsko je „povinností“ pro každého cestovatele. Úchvatné záběry ze vzduchu ukáží, co běžný turista může jen tušit. První tři díly jsou naprosto parádní a plné úchvatných záběrů. Jednu hvězdičku srážím za čtvrtý díl, který je jen recyklátem s pár zimními záběry navíc. ()

Reklama

Reklama