Reklama

Reklama

Švýcarák

(festivalový název)
  • USA Swiss Army Man (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Hank (Paul Dano), muž vysazený na ostrově, najde na pláži ležící mužské tělo (Daniel Radcliffe). Rozhodne se použít jej jako „pomůcku" při plavbě na pevninu. Když se ale ukáže, že dotyčný muž není zcela mrtev, Hank mu pomůže a spřátelí se s ním. Jeho prostřednictvím se opět seznamuje se světem, jenž na něj čeká... (mac000)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (401)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,TY JSI TA NEJOPLZLEJŠÍ VĚC V TOMHLE OPLZLÝM SVĚTĚ"...“ /// Robinson měl Pátka, Chuck Noland Wilsona a Hank má Mannyho. Jednoduchej, ovšem vše vyjadřující humor ve filozofickým ujednání o skloubení bobků všech lidí s těmi mými (samozřejmě, že jeho, ale třeba to budeš cejtit taky…). A jak byste osamělost, potřebu a nedostatek lásky vedoucí k šílenství popsali vy? /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zajímá mě fáze, ve který se můžu stát vodním skútrem, studnou, kamarádem, kompasem, sprchou, střelnou zbraní, sekerou.... 2.) Jsem obdivovatel píčovin. 3.) Mám 3 zvláštní schopnosti: dokážu ztopořit, prdět a … 4.) Thx za titule „Figggo8“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Hm, tohle je na plus, nebo mínus. Já se kloním k plus, jelikož jsem se neuvěřitelně bavil, ale naprosto chápu všechny, co se dostali na opačný pól. Anarchistický pohled na život se všemi jeho úskalími a překážkami. Gejzír nápadů nasnímaný skvělou kamerou. První role, kdy mě Radcliffe pobavil a trochu přesvědčil, že přeci jen nebude prkno, jak jsem si celou dobu myslel - byť paradoxně zde to prkno hraje. Jsem rád, že jsem nedal na komentáře některých zhrzených a dotčených uživatelů, protože já mám šílenosti rád, i když tohle je v důsledku smutný příběh o samotě a snaze ji překonat. Ať žije fantazie! ()

Reklama

Jhershaw 

všechny recenze uživatele

Často není dobré vědět, do čeho člověk jde, ale tady se nějaká příprava hodí, alespon zhlédnutí traileru, aby divák věděl, do čeho asi jde - film o prdící mrtvole. Nicméně to je jen začátek neuvěřitelného, bizarního a přesto krásného filmu o přátelství. Pro mě to je tak na 70 %, ale na 4* to vytáhla úžasná "popcorn song" montáž. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Dlouho už mě film takhle nenasral. Čekal jsem svěží vynalézavý film, který bude asi trochu divný, ale třeba mi zvedne náladu. Místo toho jsem dostal tuhle totální mrdku o hovně, která je tak poplatná dnešní hipster době, až se mi z toho chce řvát beznadějí. Splňuje to všechna nepsaná kritéria. Podivín Paul Dano si tam povídá s prdící mrtvolou, staví si panáčky z harampádí a povídají si o sexu, hraje k tomu dementní pozitivní hudba...a pozor on je blázen, ale hodnej a na konci to všem natřou. A to nejdůležitější nechybí. NIC se tam neděje. Není tam děj, jen si tam tak hrají a povídají, protože to je přece roztomilé že? Jsem z toho meganasranej ještě teď a bez rychloposuvu bych si pravděpodobně vrazil kudlu do oka. Na konec bych chtěl ještě tvůrcům popřát ať jdou do píči, protože takhle prostě ne. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejzajímavějších filmů poslední dekády. Celou dobu jsem si řikal co to kurva je, o čem to jako má bejt a co se to tam kurva děje. Skvělé na tom je, že všechny ty ujeté WTF momenty nejsou vůbec otravné, ale naopak velice zábavné a naprosto perfektně odehrané. Dano a Radcliffe celý film hrají úžasně, vtipných momentů u kterých člověk prská smíchem je nespočet stejně jako těch smutných, nebo podivných. Jednoduchá nápověda co se ve filmu děje je prakticky na každém kroku a asi každému divákovi muselo být jasné, že se děj neodehrává nikde na pustém ostrově. Člověk jen musí vydržet do pointy, která je jednoduchá, ale skvělá. Lidská mysl je nebezpečná a záhadná věc a já režisérům tleskám za ojedinělý a nejoriginálnější způsob odvyprávění takové pointy. Kdyby film byl víc sofistikovaný a bylo v něm míň fekálního humoru, nebál bych se dát plný počet. Nevím, co je na filmu tak šokujícího, že z něj lidi odcházeli pobouření, tahle doba začíná být čím dál víc nudná a mizerné hodnocení tomuhle filmu můžou dát snad jen lidi s nulově zabarvenou představivostí, pragmatičtí nudaři s nudným životem a zdegenerovaní kreténi co čuměj na píčoviny od Marvelu. 80%. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (14)

  • Paul Dano se nechal slyšet, že chtěl roli ve filmu jen díky jediné větě, kterou mu režiséři o filmu řekli: "Jde o film, kde tě první prd rozesměje a poslední prd rozpláče." (Hal_Moore)

Související novinky

TOP filmy 2016 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

TOP filmy 2016 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

29.12.2016

Výběr tří nejlepších filmů roku dle jednotlivých TOP uživatelů ČSFD.cz je každoročně oblíbeným čtením. Adepti měli za úkol vybrat tři pro ně nejlepší filmy, uvedené v roce 2016 do českých nebo… (více)

Radcliffe u FBI

Radcliffe u FBI

01.08.2015

Představitel Harryho Pottera neusíná na vavřínech. Zatímco si řada herců z kouzelnické ságy stále užívá dovolenou, Daniel Radcliffe víceméně jen přebíhá mezi natáčecími placi. Ještě letos ho uvidíme… (více)

Reklama

Reklama