Reklama

Reklama

Narcos - Season 3

(série)
Trailer 2
USA, 2017, 8 h 53 min (Minutáž: 47–61 min)

Hrají:

Javier Cámara, Kerry Bishé, Damián Alcázar, Pedro Pascal, Arturo Castro, Raymond Ablack, Andrea Londo, Gabriel Sloyer, Juan Sebastián Calero, Taliana Vargas (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Pravidla se změnila a protidrogový úřad se po krvavém honu na Escobara zaměřuje na jeho následovníky – kartel z Cali. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (126)

Spiker01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Co si budem..Pablo tady prostě chybí, ovšem po prvotním rozkoukání, mezi nimž jsem si dal měsíc pauzu, jsem později velice rád naskočil do příběhu a nechal se vláčet odlišnými postupy jednoho ještě horšího kartelu z Cali. Netflix se samozřejmě postaral o to, aby jednomu z jeho největších klenotů nedošel dech a opět nám naservíroval mnoho vyloženě peckových dílů, které hodil na bedra už osamocenému Pedro Pascalovi, který to ovšem jako agent Peňa utáhl vyloženě výborně a doufám, že se vrátí i příště. Ironií je, že jsem se celkem bál úpadku kvality při začlenění kartelu z Cali, ale co se týče mexických gangů ze 4. série, budu ještě opatrnější. Jenom doufám, že se po čase nezačne kopírovat linka z Breaking Bad. PS : Miluju Andreu Londo :D ()

Tjaden 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí série do jisté míry strádá absencí Pabla Escobara, respektive jeho charismatického představitele Wagnera Moury. Co naplat, na rozdíl od partičky kníratého tlouštíka z Medellínu byl kartel z Cali daleko více sofistikovanější organizací a neliboval si tolik v násilí, natož přímé válce vůči kolumbijskému státu. Z tohoto důvodu je trojka méně akční a chudší na brutální scény, na něž jsme byli zvyklí z předchozích sérií (ačkoli na ně pochopitelně taky dojde). Řemeslně se však jedná opět o špičkovou podívanou. Čtvrtá série se podle všeho přesune do Mexika - už se nemůžu dočkat! ()

Reklama

Soweek 

všechny recenze uživatele

Před začátkem třetí série jsem měl vážné obavy, jestli to Narcos zvládnou dál i bez Pabla Escobara. Silná osobnost Wagnera Moury byl přeci jen tahák celé série. Mé obavy byly ale byly naprosto zbytečné. Příběh drog je silnější než příběh jednoho člověka a Narcos pokračují ve stejném tempu, jako první dvě série. Hodnocení 4 hvězd dávám jen kvůli velmi silné seriálové konkurenci. Za poslední roky totiž vychází více kvalitních seriálů než filmů a všemu plný počet prostě dát nemohu. Tak nashle příští rok v Mexiku! ()

ghatos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Parádní série, která mě překvapila, jak lehce se obešla bez Escobara. Tahle třetí část bez problému konkuruje té první a snad je i v určitých aspektech lepší! Cali uzavírá kolumbijskou etapu. Přirozeně pomalu přebírá štafetu Mexiko, což je totální nářez a seriál to může udržet stále v nejlepší kvalitě. 92%. ()

sofiapetra 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zdálo by se, že natočit třetí sérii - tedy již bez Escobara - je poměrně zavádějící a nadbytečné, ale scénáristé to zase tak pěkně a napínavě pospojovali, natolik intimně až rentgenově dokázali nahlížet do uvažování a nitra málem všem postav, že i třetí série rozhodně stojí za vidění. Rada: nenechte se odradit začátkem, první dva díly jsou trochu uspávající, ale pak si to vynahradíte. Pro mě osobně největší zážitek: agent Peňa. Nebo-li pravá esence muže nejen v každém záběru, ale i v každé větě. ()

Galerie (135)

Zajímavosti (4)

  • V epizodě zazní skladba „C.R.E.A.M.“ od hip-hopové kapely Wu-Tang Clan. (Epistemolog)
  • V čase 35:26 jde na silnici na okamžik vidět kamera. (HonzysKISS)
  • Auto, kterým přijede Claudio Salazar (Carlos Camacho) s manželkou Maríou (Andrea Londo) do domu bratrů Rodriguezových, je kabriolet Porsche 911 (993) Carrera z roku 1994. (J.F.B.)

Související novinky

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

31.12.2017

Hrstka nejoblíbenějších uživatelů ČSFD.cz tradičně vybrala osobní trojku nej filmů, uvedených do české a slovenské distribuce nebo na filmových festivalech v roce 2017. A někteří dali hlasy taky svým… (více)

Reklama

Reklama