Reklama

Reklama

Narcos - Season 2

(série)
Trailer 2
USA, 2016, 8 h 41 min (Minutáž: 46–57 min)

Hrají:

Wagner Moura, Boyd Holbrook, Pedro Pascal, Paulina Gaitan, Martina García, Eric Lange, Joanna Christie, Alberto Ammann, Diego Cataño, Jorge A. Jimenez (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Escobarové se se snaží zvládnout život na útěku. Pablovi nepřátelé se proti němu spojili. Jeho pronásledovatelé z Bloque De Búsqueda se uchylují k taktikám na hraně zákona. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (97)

MiaMahoney 

všechny recenze uživatele

Ten den byl jako předurčený k završení druhé série Narcos, neboť ráno se cestujícím v tramvaji málem podařil menší výlet do Kolumbie. Z ničeho nic se totiž ozvala tlumená rána a dřív, než bys řekl "hijo de puta", se odkudsi vyvalil mrak bílého prášku a zasněžil polovinu vozu. Že by se nám nějaký místní Escobar rozhodl takhle před Vánoci přilepšit? No, rozhodně lidem veselo nebylo, neboť se okamžitě strhla panika, tramvaj svoji jízdu místo v Medellínu skončila na Mendláku a prchající cestující byli poháněni spíš strachem než čímkoli jiným. Inu, tomu říkám ideálně navozená atmosféra! ... Co dodat, seroš je to výborně natočený, realistický, zajímavý, napínavý, úžasně zahraný a tak vůbec, ale i přes to všechno je to ode mě jen za čtyřku. A sice z čistě subjektivního důvodu, že jsem už viděla lepší seriály a byť se srovnat samozřejmě nedají, v jednom jsou přecejen porovnatelné - v míře přišpendlení Miiny prdele u obrazovky. Narcos poskytlo dobré pokoukání, dalo by se říct i natěšené. Ale kurva, takové absťáky, když jedete díl za dílem, padáte na hubu, bo chcete taky někdy chrápat; kdy vám není jedno, jestli si další díl pustíte hned nebo až zítra, ty se bohužel nedostavily. Uvidíme, s čím se vytasí 3. řada. Doufám, že bude přinejmenším stejně dobrá a nic se nepoCálí. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečne tu máme druhú sériu. Hoci sa mi úvodná epizóda zo začiatku zdala byť troška rozťahaná, toho sa pri druhej sérií troška bojím, po chvíľke to preplulo do klasickej vyšetrovacej zápletky, ktorú asi všetci na tomto seriáli tak zbožňujeme. Pablo tu už nie je boss ktorý prechádza ulicami, a strieľa na všetkých policajtov naokolo. Zmenil sa na ducha ktorý kráča v tieňoch ostatných a ide z neho neuveriteľný strach. Zvyšná "sebranka" Narkobarónov ktorý nie sú s ním v kolaborácií, sa idú od strachu posr.. Tempo nastavili tvorcovia vynikajúco. ()

Reklama

TeeAge 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pád nadvlády kartelu Pabla Escobara v ešte realistickejšej podobe, než tomu bolo v prvej sérií. Kôli tomu trošku nižšie tempo a väčšia rozťahanosť, ale sťažovať sa nedá. Sú to dejiny a umenie v jednom. Ps: Seriál sa nevolá Escobar oprávnene. Zo záverečnej epizódy je jasné, že Columbia nie je očistená ani zďaleka... 88% ()

Eleanor05 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tato série je o velký kus slabší, než série předchozí. Skoro žádné zapamatovatelné scény, většinu děje zaujímají dialogy, je to strašně pomalé a nenápadité. Už ani styl vyprávění není tak propracovaný, co se dalo ukázat jedním prostřihem, řeší se několik dílů. Opravdu jsem měla problém se na to vůbec dodívat, a doufám, že další série bude tedy více napínavá a strhující. ()

ghatos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vyšponované pokračování do osmého dílu. Silné je to hlavně ve střední části. Poslední dva díly jsou klidnější rozlučkou. Už během děje pochopíte, že bez Pabla se svět drog v Kolumbii rozhodně nezbortí. Postupný rozklad - zcivilnění - zchudnutí jednoho z nejbohatších mužů na světě své doby poukazuje na jeho vlastní trest. V téhle sérii vstoupili do hry nový hráči a rozhodně nejsou nezajímavý. Hlavně fašističtí bratři mají potenciál. Narcos si udržel mimořádně vysokou kvalitu...stírání hranic dobra a zla aneb když zlo je dobro za 90%. ()

Galerie (133)

Zajímavosti (9)

  • Pablo Escobar (Wagner Moura) hraje se svým synem Juanem (Juan Murcia) hru „Streets of Rage 1“ (1991) na konzoli Sega Mega Drive. (korbitch22)
  • V úvodní znělce druhé série se v záběrech na televizi mění američtí prezidenti podle doby, ve které se daný díl odehrává. Jde o jediný záběr, který se průběžně mění. (AlfaNumerO)
  • Pri leteckom zábere mesta vidno moderné vozidlá z 21. storočia. (WalterIK7)

Reklama

Reklama