Reklama

Reklama

Narcos - Season 2

(série)
Trailer 1
USA, 2016, 8 h 41 min (Minutáž: 46–57 min)

Hrají:

Wagner Moura, Boyd Holbrook, Pedro Pascal, Paulina Gaitan, Martina García, Eric Lange, Joanna Christie, Alberto Ammann, Diego Cataño, Jorge A. Jimenez (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Escobarové se se snaží zvládnout život na útěku. Pablovi nepřátelé se proti němu spojili. Jeho pronásledovatelé z Bloque De Búsqueda se uchylují k taktikám na hraně zákona. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (97)

baribal 

všechny recenze uživatele

Escobar už není ten Escobar z první série, víc než kdy jindy neváhá s vražděním civilistů a masakrováním policistů, ale zároveň se musí skrývat a neustále utíkat. Mamon je mocný. Escobar přerostl sám sebe a nevidí důsledky svých činů, kterými si vypěstoval silnou konkurenci a mocné nepřátele, kdo chce moc nemá nic. Impéria se nikdy nehroutí potichu, ve smrtelném tanci strhává Escobar s sebou úplně všechny, kteří mu naivně ale i oddaně pomáhali. Změna tónu mezi první a druhou sérií je znatelná, první série je příběh o budování moci, před kterou není úniku, ta druhá je příběh plíživé smrti, před kterou není úniku. Zvlášť v posledních dílech je tohle v jednom případě moc dobře poznat (ačkoli nevím, zda se to tak skutečně stalo). Moura, Holbrook a Pascal jsou skvělí, a mrzí mě že v dalších sériích to bude bez Moury.. tak snad se k Pascalovi přidá i Holbrook. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je mi líto, že mi kvůli školním povinnostem trvalo tak urputně dlouho zhlédnout jeden z nejlépe hodnocených seriálů vůbec. Mluvím tedy o jeho ústřední dějové linii, která končí v jeho druhé třetině, poslední série na mě stále čeká. Ta prostřední je ale úctyhodným televizním kouskem, který mě sice neposadil na zadek jako jiné geniální kousky s drogovou tématikou, budu na něj ale vzpomínat jedině v dobrém. [viděno na Netflixu] ()

Reklama

joker.george 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I přes neuzavřený konec, jsem si nemyslel, že je nutné přijít s novou sezónou, ale tvůrci věděli, co dělají a moje obavy rázem spadly s příchodem známé znělky. A tak jsem opět ujížděl na kolotoči, který se nezastavuje, stále něco odhaluje, a tak jsem ho zase rád sledoval. A navíc se tvůrcům podařilo skočit lépe, než začali, což je v případě takto kvalitního seriálu prakticky nemožné. (Netflix) ()

Eleanor05 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tato série je o velký kus slabší, než série předchozí. Skoro žádné zapamatovatelné scény, většinu děje zaujímají dialogy, je to strašně pomalé a nenápadité. Už ani styl vyprávění není tak propracovaný, co se dalo ukázat jedním prostřihem, řeší se několik dílů. Opravdu jsem měla problém se na to vůbec dodívat, a doufám, že další série bude tedy více napínavá a strhující. ()

mm13 

všechny recenze uživatele

Pablo Escobar bol primitívne hovädo na úrovni "hlavných hrdinov" našich divokých deväťdesiatok a zodpovedným slúži ku cti, že ho ako takého vykreslili bez toho, aby do jeho mŕtvoly bezhlavo kopali. O čo menej vyhranený, o to je tento seriál presnejší a presvedčivejší, so správnou dávkou odstupu, pritom dostatočne dramatický a k osudom hlavných postáv na oboch stranách barikád (a nešťastníkom, ktorí sa ocitli medzi nimi) pozorný. Skvelá práca... Ale aj tak stačilo. Čo bude ďalej ma nezaujíma a aby som sa k tomu niekedy vrátil, to asi tiež nehrozí. Bolo to primitívne hovädo. ()

Galerie (133)

Zajímavosti (9)

  • V úvodní znělce druhé série se v záběrech na televizi mění američtí prezidenti podle doby, ve které se daný díl odehrává. Jde o jediný záběr, který se průběžně mění. (AlfaNumerO)
  • Pablo Escobar (Wagner Moura) hraje se svým synem Juanem (Juan Murcia) hru „Streets of Rage 1“ (1991) na konzoli Sega Mega Drive. (korbitch22)
  • Na konci epizody hraje z gramofonu při tanci píseň „Cambalache“ od Rubéna Juáreze. (Duoscop)

Reklama

Reklama