Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Escobar utekl z vlastního vězení a chce si nyní vyjednat nové podmínky pro vykonání trestu. DEA vidí v jeho útěku příležitost, jak ho konečně zatknout doopravdy... Na konci první série vtrhly do vězení La Catedral stovky policistů a vojáků, ale Escobarovi se stejně podařilo utéct. Když se to dozvěděl Murphy, byl zrovna uprostřed rozhovoru se ženou, protože se právě vrátil z nedobrovolné návštěvy drogového kartelu v Cali. Connie toho má plné zuby a zpráva o tom, že Escobar utekl, je pro ni poslední kapkou. Kolumbijská vláda zareagovala na útěk Escobara tak, že obsadila Medellín – všude byli policisté, vojáci, zátarasy a nikdo jen tak neprošel. Escobar se ale potřebuje po městě nějak pohybovat, takže pověří La Quicu, aby mu sehnal řidiče bez záznamu v trestním rejstříku, který ho bude vozit po městě v kufru auta. La Quica na to najme Limóna, který do auta vezme svoji kamarádku, aby to vypadalo, že po městě vozí ji. Maritza netuší, že bude pracovat pro Escobara a zjistí to až uprostřed dne. Escobar se nechá vozit k účetnímu a také k lidem, kteří mu dluží peníze. Mnoho malých drogových dealerů, kteří patří do Medellínského kartelu, se chtělo od Escobara trhnout, ale když se Pablo znovu objevil, všichni se k němu vrátili. Jen Judy Moncada je rozhodnutá, že Escobara zabije za to, že jí zabil manžela. Judy nyní podniká se svým bratrem a donem Bernem. Zatímco Judy a Berno vědí, čeho je Pablo schopný, bratr Judy si myslí, že mají vyhráno. Bratr Judy proto uzavře jedno spojenectví, které ale skončí jeho smrtí, když ho jeho noví spojenci zradí a vydají Escobarovi. Když se Judy dozví o zabití svého bratra, prahne po pomstě ještě víc a prý zná někoho velmi mocného, kdo jí s pomstou pomůže. Escobarovi jeho plán s jízdou v kufru vyšel a vše šlo dobře, ale pak se na La Quicu naštvala jedna z prostitutek a udala ho policii. La Quica policejní razii utekl jen o fous a jen díky tomu, že ho Limón včas varoval před přicházející policií. La Quicu se pokusil zatknout jen Peňa, Murphy totiž musel na letiště, ze kterého mu zavolala Connie, že i s jejich dcerou odjíždí zpátky do USA. Murphy to bohužel nestihl včas a Connie skutečně odletěla. Murphy se tedy opil v baru na letišti a pak na záchodcích zmlátil dva Američany, kteří tam šňupali kokain. Escobar chce v tomto díle znovu začít vyjednávat s kolumbijskou vládou, a proto se jeho právník Fernando pokouší znovu spojit s prezidentem Gaviriou, ale ten s ním odmítne mluvit. Fernando se nakonec dozví jen to, že si mají s Escobarem pustit televizi. V televizi je totiž právě vysílán proslov prezidenta, ve kterém Gaviria jasně řekne, že s Escobarem už nikdy vyjednávat nebude. (TV Prima)

(více)

Recenze (19)

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Štart ako sa patrí. Je to rovnako dobré, svižné a herecky zvládnuté, ako prvá séria. Vracajú sa všetky živé postavy až na Carrilla, ale neskôr príde aj ten. Nechýba ani v prvej sezóne obľúbený cynický rozprávač mimo záber, celé je to horúce, drsné, šikovné, krvavé, brutálne, desivé, obludné a výborné. Asi by bola blbosť sťažovať si, že je to "len" rovnako perfektné, ako prvá séria. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pořádně hutný začátek dvojky, která pomalu začíná Pabla stylizovat do role ikonického arcipadoucha a ikonu zla, spíše než pašeráka kokainu a drogového bosse. Proč ne, je to vlastně docela trefné. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Start série, jak se sluší a patří. Dost jsem uvítal i občasné zopakování záběrů z minulé série. To se hodí vždy, aby divák všemu dobře rozuměl a užil si sledování co nejvíc. Hned samotný úvod zobrazující to, jaký měl tehdá Pablo neskutečný respekt, nemá zkrátka chybu. Když to takhle bude pokračovat dál, tak se můj zmlsaný jazýček má nač těšit. Američtí DEAáci po Pablovi vážně tvrdě a navíc se mu podařilo nazlobit jakéhosi tlouštíka. Tlouštíci mívají šmrnc, takže se určitě máme nač těšit. Jednoznačných 5 hvězd. Takové zimomriavky jsem snad neměl ani během většiny dílů první série. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zpočátku jsem měl dojem, že je děj první epizody druhé řady lehce pomalejší a říkal jsem si, že to tentokrát bude "jen" na čtyři hvězdičky, ale pak se vše opět rozjelo tak, jak jsem zvyklý a pětka byla znovu na světě. Vyloženě mě fascinuje kontrast mezi líným klidem, který vzápětí střídá syrové násilí doplněné o naprostou lhostejnost k životu. Lahůdka. ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pořádnej start hned na začátek, joo tak to mám ráda. DEA jsou už pěkně nasraný, tak jdou na Pabla v plný polní. Jednomu z nich tak trochu odletěla manželka, tak z nasrání zbil nějakýho milionáře a Pablo má přízeň lidí ze slumů, což se vždycky hodí a každej kdo neposlouchá nebo neplatí má jistou kulku mezi oči, takže tenhle lov na Pablovo kartel zabere nejmíň pár měsíců. No a pak je tady ten milion doláčů za jeho "hlavu", což jsou prachy jako prase, to bude Pablo na každým rohu, protože kdo by nechtěl takový prachy že? :D Hodnocení: 10/10 ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Okay, here we go again. Let me break it down for you: 4,000 soldiers, a 250-man team of Colombia's elite forces, tens of thousands of rounds fired, seven dogs, and four fuckin' helicopters. Pablo Escobar was surrounded in the middle of fuckin' nowhere. There was no way he was getting out of this one - right?" ()

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pablo, agent Murphy a agent Peña sú späť a znova vo forme. Ako to u seriálov býva, úvodná epizódka trošičku vlažnejšia (teda aspoň na pomery seriálu Narcos), to však neznamená, že by sme mali nudiť. Mám nutkanie pustiť sa hneď do ďalšej časti :) ()

K1NGSLAYER 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejvíc WTF moment z celého dílu byl hned na začátku, kdy Pablo potkal v lese na útěku vojáky a pustili ho jakože nic. Epizoda není nudná, děje se zde něco a myslím si že Pablito už moc času nemá. ()

antolikopoli 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pilotná časť série je vždy tvrdý oriešok, tento krát ako aj pri prvej sérií, nemožne rozprávať o spackanej robote. Cením spôsob akým dokázali rekapitulovať a informovať o predchádzajúcich častiach behom krátkej doby. Teda opačko neubralo ani kvapku celkovému deju ktorý sa posúva stále ďalej svižnou rýchlosťou na akú sme všetci zvyknutý. Podarený štart za 8/10. ()

Reklama

Reklama