Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Když je plukovník Carrillo po smrti, potřebuje pátrací blok nového velitele. Agent Peňa ale ztrácí víru v systém, takže je nabídka na spolupráci s kartelem z Cali víc a víc lákavá... V minulém díle se Escobarovi podařilo zabít Carrilla, což pro mnohé byla poslední kapka. Prezident se rozhodl, že najde nového velitele pro Pátrací blok a zalíbil se mu plukovník Martínez, který ale o tuto pozici příliš nestojí. Gaviria to tušil, takže do Pátracího bloku přijal syna Martíneze, čímž si zajistil i jeho otce. Peňa byl na konci minulého dílu převezen k Judy Moncadové, kde se potkal i s bratry Castaňovými. Judy nabídla Peňovi spolupráci, ale on ji odmítl. Judy mu i tak dala adresu, kde najde Maritzu, která ho zradila a podílela se tak na vraždě Carrilla. Peňa si pro Maritzu došel, ale ona přísahá, že o ničem nevěděla. Maritza nakonec Peňovi pomůže nalíčit past na Limóna, se kterým si domluví schůzku. Peňa a Trujillo pak Limóna sledují a díky tomu najdou i Velasca. Peňa žádá o posily, aby mohl Velasca zatknout, ale vedení mu nevyhoví. Peňa v tu chvíli požádá o pomoc Judy a její kumpány. Velasco je nakonec zadržen. Don Berna Velasca mučí, ale nedostane z něj, kde se nachází Pablo. Berna dostane jen jména tří účetních a také to, že měl Velasco následujícího dne vyzvednout na letišti Lva. Lev je muž, který do Miami dovezl první várku kokainu a v Miami už zůstal. Lev pomáhá s dopravou peněz za prodaný kokain do Kolumbie. Escobar si ho zavolal do Kolumbie, protože chce rozšířit obchody. Escobar do Kolumbie dovezl i svého švagra, který by mu s obchody měl pomoct a také by měl rozveselit manželku Escobara, která už začíná být unavená tím věčným utíkáním. Lev se ale k Escobarovi nikdy nedostal, z letiště ho totiž vyzvedli lidé z kartelu z Cali. Kartel z Cali nabízí Lvovi nové možnosti a Lev je nejspíš přijal, protože Escobarovi zavolal jen to, že ho Velasco na letišti nevyzvedl, což mu přišlo zvláštní, takže se prý raději vrátil do Miami, ale to není pravda. Escobar je na Velasca velmi naštvaný a chce ho najít. To, že Peňa zavolal Bernovi, bylo prý výjimečné a už se to nebude nikdy opakovat, ale pak se Peňa dozvěděl, jak hodlá Martínez vypátrat Escobara a jeho zastaralé metody ho utvrdily v tom, že spolupráce s bratry Castaňovými je pravděpodobně nevyhnutelná. Peňa tak začal Bernovi předávat informace, ale ujasnil si s ním, že jejich společným cílem je dopadení Escobara. Peňa rozhodně nehodlá pomáhat Judy v jejích obchodech. Jakmile získali bratři Castaňové potřebné informace, začali zabíjet sicarios a další muže pracující pro Escobara. Situace ve městě začala připomínat bitevní pole. La Quica navíc nedokázal najít Velasca, což znamená, že by mohla být odhalena poloha Pablova úkrytu. Escobar a jeho rodina se proto musí znovu přestěhovat. Escobar nechal rodinu, aby nejprve snědla slavnostní večeři a až pak z domu odešli. Escobar se díky bratrům Castaňovým nemůže cítit bezpečně ani ve vlastním městě. (TV Prima)

(více)

Recenze (20)

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obsahuje spoilery. Mnohí nepredýchali nečakanú smrť jednej z najsympatickejších postáv univerza v štvrtej epizóde a už je tu piata. Carrillovi fanúšikovia si k nej zrejme sadali s rovnakým rozčarovaním a smútkom, ako ja. Čo nám tvorcovia môžu dať, aby sme po tom odpornom twiste v predchádzajúcej časti znova tento seriál sledovali s nadšením? Ale už od prvých minút je jasné, že to títo páni vedia veľmi, veľmi, veľmi dobre. Carrillova poprava, nech bola akokoľvek obludná, v skutočnosti odštartuje taký hon na Escobara, že už v tejto časti vám tej skurvenej svini začne byť tak trocha ľúto. Svojím spôsobom. Ono je to totiž o hierarchii. Za istých okolností môžete v hre zlikvidovať aj takého silného hráča, akým Carrillo bezpochyby bol. Musíte ale popredu počítať s tým, že si tým svojím spôsobom podpisujete rozsudok smrti. Možno nie hneď, ale váš koniec je neodvratný. Proste sa mu nemôžete vyhnúť. Escobara zabila jeho vlastná nadutosť a pýcha. A fakt, že bol masovým vrahom. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Pablo Escobar po delší době působí jako usměvavý a milý tatínek od rodiny. Není to příliš překvapivé. Po odstranění úhlavního nepřítele v předchozím dílu, nyní může opět klidně spinkat. Dopustil se však zásadní chybičky, když nesprovodil ze světa Marizzu, či jak se ta půvabná slečna jmenovala, hned poté, co ji zneužil ke své pastišce na plukovníka Carrilu. Slečna práskla Limóna a konečně některou chytrou hlavu napadne, že by nemusel být špatný nápad, se právě na šampónka Limóna zaměřit. Limón dovedl DEA k Pablovu oblíbenému plešárdovi a tluštík z něj mohl vymučit pár informací. Jináč došlo k poměrně zajímavé spolupráci mezi mezi Oberynem Martellem a drogovým kartelem. Taktika je momentálně taková, že se Pabla pokouší jeho konkurence odstřihnout od penězovodu. Možná je na čase, začít vykopávat zakopané penízky. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pátá epizoda podle mého očekávání nebyla tak skvělá jako předchozí díl, ale v žádném případě nevidím důvod, proč bych jí ubíral hvězdičku. V ději opět došlo k zajímavému vývoji, v Medellínu vypukl ještě větší chaos, než tu bylo obvyklé a závěr zůstal sympaticky otevřený. ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak Pablo si konečně může užívat zaslouženej odpočinek pěkně u bazénu s nohama nahoře potom, co odprásknul svýho úhlavního nepřítele - no idylka. Toho sice nahradil jinej týpek, kterej je ale pro Pabla ten nejmenší problém, protože než se k někomu dostane trvá mu to nejmíň tři tejdny, tisíc prohledanejch baráků a vyptávání lidí, který by policajtům neřekli ani piču. Což pěkně sere Peňu, kterej má pěknou řádku kontaktů mezi místníma narcos a taky toho řádně využije. Díky pomoci obtloustlýho mafiána a partě dvou bratrů, co nesnášej komouše (ale Pabla momentálně víc), uspořádaj pořádnou párty. Kulky lítaj a Pablova dovolená končí. Hodnocení: 9/10 ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Escobar už vytočil toľko ľudí, že po mnohých zmarených príležitostiach dáva do kooperácie DEA agenta a Kartel z mesta Cali. Páči sa mi ako toto nebezpečné spojenie dostalo gentlmenský šmrnc a pluje čisto na profesionálnej vlne. Úprimne, nečakám, že to dlho vydrží a sledovať ako Pablovi muži padajú sťa muchy je prinajmenšom uspokojujúce. ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sice repetetivnost tohoto dílu je evidentní, protože se pohybujeme na vahách moci, kde na jedné straně je Pablo Escobar a na straně druhé jsou jeho odpůrci, leč vyprávějí je stále tak lákavé, že si příběh užíváte a rádi si zavspomínáte na Liona či s lehkostí příjmete fakt, že Peňa začíná pracovat s Autodefensas a Moncadovou. Pomale tedy už nevíte jestli máte fandit policii, resp. Pátrací četě kde převzal pozici Martinez po Carrillovi nebo Pablovi, který přišel o Vallesca... Já osobně nefanfím už nikomu od první série, ale přesto trochu fandím všem... ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Centra Spike was still busy gathering intel. The brass was still reviewing and approving it. And it was still finding its way to us. But shit man, you can have all the intelligence in the world, but if nobody's there to act on it, what's it worth? Nothing." ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi není úplně vhodné, že se sem do popisku epizody vecpal spoilery protkaný, nesmyslně sáhodlouhý sloháč od Primy, když jsou popisky od Netflixu mnohem příhodnější a bezpečnější. Vidět totiž ten primácký předtím, než bych viděl předchozí epizodu, tak je asi zažaluju. Co se týče epizody, tak nemám opět co vytknout. Jedině to, jaká je škoda, že nemám na Narcos skoro vůbec čas. ()

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po dvou skvělých epizodách přijde zklidnění i když jen zčásti. Vždycky se najde nějaké akční pasáž, ale nejsou to takové bomby jako v předchozích dílech. Život jde dál, seriál jde dál :-). ()

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Napriek tomu, že Pablo v poslednej epizóde vyradil eso, ktoré jeho protivníci vytiahli z rukáva, slučka sa začína okolo neho pomaly ale isto uťahovať. Už totiž nestojí len proti prezidentovi, polícii a Američanom, ale do hry vstúpili aj jeho konkurenti z podsvetia. V dalších epizódach očakávam útok na samotného patrona. ()

jooker10 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pablo pusobi klidne a spokojene. V predchozim dile se.zbavil sve nocni mury plukovnika Carilly a tak se zda, ze zavladla pohoda. Opak je pravdou. Od tohoto dilu az do konce serie cekam spoustu krve Pablovych lidi i nejblizsich. ()

antolikopoli 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hladina adrenalínu sa po milej časti vrátila do normálu. Stále sa jedna o veľmi slušnú zábavu a navyše čas od času oddychová časť proste sadne. 8/10 kiežby aj ostatné seriáli mali takúto úroveň. ()

Reklama

Reklama