Reklama

Reklama

Narcos - Season 3

(série)
Trailer 2
USA, 2017, 8 h 53 min (Minutáž: 47–61 min)

Hrají:

Javier Cámara, Kerry Bishé, Damián Alcázar, Pedro Pascal, Arturo Castro, Raymond Ablack, Andrea Londo, Gabriel Sloyer, Juan Sebastián Calero, Taliana Vargas (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Pravidla se změnila a protidrogový úřad se po krvavém honu na Escobara zaměřuje na jeho následovníky – kartel z Cali. (Netflix)

Recenze (126)

Marigold 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bez opory těžko zařaditelné a zkrotitelné figury Pabla se tvůrci uchýlili k přímočarému narco thrilleru, který se sice pomalu rozjíždí, ale po 3. díle nabere velmi svižné tempo. To si drží až do 9. dílu i za cenu trochu křečovitých spojení různých dějových linií. Vynikající volba je postava "muže lapeného v mechanismu Cali, který sám vymyslel". Miguel Salcedo je dobrý protagonista. To samé platí o kovbojovi Peňovi, který si může dovolit i jemné moralizování, aniž by to seriál potopilo. Jasně, chybí uštěpačný humor, chybí žánrová ekvilibristika druhé série. Narcos ale stále zůstávají synonymem stravitelné a inteligentní zábavy. Caballeros de Cali sice těžko dosáhnou Pablova charismatu, ale čtveřice antagonistů nabízí docela pestré pole motivů. Škoda, že je seriál nedohrává k žádnému ohromujícímu výsledku. Přesto zůstávám Narcos addict. ()

Fr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

,,JE TO VĚTŠÍ NEŽ VY…“ /// Narcos i na potřetí dostáli svý pověsti a publikum schopný naráz vstřebat historický fakta a drsnej příběh, seznámí s kšefty, vazbami i lidmi stojícími za impériem narkobaronů z Cali. Často předvádí dramatický maso, který vhodně doplňujou dobový záběry či úryvky projevů. Díky (téměř) kladnýmu hrdinovi, nakonec Escobarův fascinující charakter nechybí. Celá série NARCOS je dokonalou záležitostí, mapující nejdůležitější okamžiky z historie narkomafie a její sledování může způsobit závislost. Vyléčí ji „Mexická“ 4. série? /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Trošičku šňupu a často se ptám: „Odkud se bere?“ 2.) Nevím, kdy se odchází do důchodu. 3.) Thx za titule „titulkomat“. /// PŘÍBĚH ***** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ ** ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přiznávám, že zpočátku jsem měl obavy, že bez Escobara seriál nebude mít dostatečné koule ( První dva díly o tom i dost napovídaly), jenže od 3. dílu se z Narcos opět stává zběsilá jízda a hon na 4 kmotry z Cali Kartelu, kde každý měl něco do sebe. Noví DEA Agenti nejsou tak sympatičtí, jako předešlá dvojice, alespoň, že přetrval pořád Pedro Pascal. Silné, zvratovité, opět brutální a především zajímavě poučné. 95% ()

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„Som dobrý človek. Bol som dobrý človek.“ Strašný prepad oproti prvým dvom sériám. Tretej citeľne chýba sarkastický cynik Murphy; bez neho na to snaživý Peña nemá, pôsobí skôr ako nekvalitný pornoherec z nemeckej produkcie zo 70. rokov, než ako špičkový agent DEA. Spolu s Murphym z 3. sezóny odišiel nielen jeho chytľavý uštipačný monológ, ale i silní spojenci - narážam na sympaťáka Carrilla a jeho bojové komando, ktoré robilo Escobarovi vrásky na čele. Výrazný pokles kvalít je však i na strane zla – gang z Cali je natoľko „džentlmenský“, že krvákov sa dočkáme len sporadicky. Na ich miesto prichádza nuda. Miestami to pôsobí dojmom, že Peñovým najväčším problém bude zaseknutý papier v kopírke. Sezóna dostane drajv až v posledných dvoch dieloch. A to už je neskoro. Na strane druhej, mnohým sa možno paradoxne bude páčiť až práve tretia séria viac, než predchádzajúce dve a to z toho dôvodu, že je vážnejšia, menej priamočiara a viac politická. Trochu niečo ako Krstný otec 3. Ja osobne zmenu atmosféry a štýlu oceňujem, ale dodávam, že ma neskutočne štvala a znechucovala (napr. na rozdiel od druhej série True Detective). Pozitívne hodnotím rovinu so Salcedom, ktorý na začiatku série pôsobil mdlým dojmom, ale na konci som si ho obľúbil a je mi ľúto, že dopadol tak, ako dopadol. Hoci treba jedným dychom rýchlo dodať, že v zvrátenom svete drog mohol dopadnúť ešte stokrát horšie a vlastne svojím spôsobom dostal happyend. ()

Psychor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Není kokain jako kokain. Kdo si navyknul na Escobarovu nejvyšší jakost, toho jemně ředěný prášek z Cali již plně neuspokojí, přestože jím zcela určitě nepohrdne. Čtyři hvězdy. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bez Escobara to už neni plnohodnotná zábava. Nie je to náhoda, že Cali kartel nie je tak svetoznámy, ako bol sám Pablo. Jednoducho skutočnosti odpovedajúce fakty neposkytujú dostatočnú dramatičnosť pre scenár. Naviac, jediným hereckým bohom v tejto sérií zostáva už len Pedro Pascal. Ostatný boli totiž vybraný aj na základe podobnosti skutočným postavám, a to veru obmedzuje casting, ktorý by bol normálne založený skôr len na talentu uchádzačov. Ťažký kompromis pre projekt - výsledok preto vlažnejší, ale ešte stále nadštandardný. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Co si budem..Pablo tady prostě chybí, ovšem po prvotním rozkoukání, mezi nimž jsem si dal měsíc pauzu, jsem později velice rád naskočil do příběhu a nechal se vláčet odlišnými postupy jednoho ještě horšího kartelu z Cali. Netflix se samozřejmě postaral o to, aby jednomu z jeho největších klenotů nedošel dech a opět nám naservíroval mnoho vyloženě peckových dílů, které hodil na bedra už osamocenému Pedro Pascalovi, který to ovšem jako agent Peňa utáhl vyloženě výborně a doufám, že se vrátí i příště. Ironií je, že jsem se celkem bál úpadku kvality při začlenění kartelu z Cali, ale co se týče mexických gangů ze 4. série, budu ještě opatrnější. Jenom doufám, že se po čase nezačne kopírovat linka z Breaking Bad. PS : Miluju Andreu Londo :D ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po Pablově smrti je to přece jen už více klasický biják plný filmových klišé i příběhového rámování, nicméně pánové z Cali si určitě svými charaktery a trochu jinak nastavenou politikou ostudu neudělali. Troufám si říct, že tvůrci to podojili jak to jen bylo možné. Tam, kde postrádáme klasickou Pablovu přímočarost a sklony k násilí nás hlavní protagonisté zásobují různými personami s různými názory a postoji a velmi zajímavé je sledovat jejich interakci. Totiž přehlídka tak odlišných postav je to, co dělá celou trojku tak zajímavou. A to netřeba mluvit jen o bossech. Takový Salcedo je zdaleka nejnapínavější etudou trojky a sledovat jeho plán vybruslení z vlastní sítě nástrah a pastí je velmi působivý a brilantně zahraný. Jestli trojka zaostává za prvními dvěma, pak jen o kousek. ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Záver pôsobil trochu urýchlene a pri niektorých postavách mi chvíľu trvalo, kým som si na nich zvykol, ale tak ako v prípade 1. a 2. série to bude aj tentokrát na plný počet. Bratov Rodriguezovcov hodnotím ako obstojných, ale scény s Pachom a Chepem som si užíval skutočne plnými dúškami. ()

InJo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak jsem se prvními třemi díly takřka pronudil (jedna dobrá scéna na epizodu mi fakt nestačí), u posledních tří (možná i čtyř) jsem napětím chvílemi (zase) pomalu ani nedýchal. Z hlediska postav není klíčovým trumfem ani agent Peňa (který je několikrát bohužel dost upozaděn), ani čtveřice gentlemanů z Cali (přestože jsou příkladně rozmanití), ale vynikající (nová) postava sympatického bezpečáka Salceda, která spolehlivě přitahuje pozornost už jen díky svému divácky velice vděčnému zasazení do příběhu. Hodně jsem se bál, že bez hned dvou stěžejních postav předchozích řad už Narcos budou jen ucházejícím odvarem, ale naštěstí mi dokázali, že i s méně vyčnívajícími a výstředními postavami stále dokážou v člověku vzbudit nezanedbatelnou míru závislosti... ;-) ()

Ratemus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tohle bylo opravdu výborné a jasně to podrtrhuje fakt, že seriál se nejmenuje Escobar ale prostě Narcos. První dvě řady jsem si užíval a tohle ne jinak, místy jsem dokonce ani nedýchal ano až tak to bylo dobré a to se musim přiznat, že u prvních dvou řad se mi to nestalo. Sakra tohle bylo i místy lepší než Medelínský Pablo, skutečně výborné a jasně to dokazuje fakt, že je to jeden z nejlepších seriálů a už se těším na mexické kartely.... ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí sezónu seriálu vnímám jako zatím nejslabší, přestože nebyla špatná. Její největší problém vidím v tom, že mě tvůrci předchozími dvěma řadami příliš namlsali, a přes veškerou snahu se svým předchozím výkonům nedokázali vyrovnat. Šéfům kartelu z Cali citelně chybělo Escobarovo charisma, podobná situace nastala i v týmu DEA. Což o to, Javier Peňa byl v pohodě, nic proti němu, ale po Murphym tady zbylo hluché místo. Tentokrát jsem se prostě nedokázal do děje "zažrat" jako v předchozích řadách, i když jsem si i tady dokázal najít to svoje. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Az na prve dva neskutocne nezazivne rozbehove diely je to kvalitativne na rovnakej urovni ako minule serie. Bohuzial ma sklamala svojim obsahom. Cakal som, ze sa naplno bude venovat styrom bossom kartelu Cali, ktory zaziarili uz v minulych seriach a celkovej situacii v Kolumbii, ktora nastala po zlikvidovani Medelinskeho kartelu. Lenze pomery v Kolumbijskej vlade a dôvody ich necinnosti su odbite par vetami ako velke prekvapenie na konci serie. Pritom prave o pozadi tychto udalosti by som sa rad dozvedel ovela viac. A aj ti štyria bossovia mi väcsinu serie pripadali len do počtu. Namiesto nich pre mna nepochopitelne dostal najväcsi priestor ich naivny sef bezpecnosti Salcedo so srdieckom na spravnom mieste ale prazdnou hlavickou, ktoremu polovicu serie trvalo, kym pochopil pre ake svine pracuje a hned nato sa rozhodol, ze ich sprosto zradi, aby ochranil svoju neznesitelnu zenusku a deticky. Dokonca sa jeho postava dostala do popredia natolko, ze v predposlednej casti je väcsi dôraz kladeny nie na to, ci zatknu jedneho zo styroch bossov Cali, ale na to, ci to prezije Salcedova rodinka. WTF? Ja som na rozdiel od ostatnych, ktorym tento zradca sadol, nevedel s tym parchantom identifikovat. Bol to pokrytec, ktory si nahovaral, ze vdaka tomu, ze sam nestrielal, tak nikoho nezabil, ale svojimi cinmi mohol za mnoho vrazd. Mal to byt serial o narkobaronoch a nie o nejakom bezpecakovi. Pritom samotni bossovia su dostatocne zaujimave postavy. Nie su tak extravagantni ako Pablo Escobar a neviedli otvorenu vojnu s vladou, ale o to zaujimavejsie a poucnejsie mohli byt ich aktivity, ktore nie su tak zname. Bratia Rodríguezovi to viedli ako politici, ktori s vladou a konkurenciou radsej spolupracovali ako bojovali. Chepe bol dost extravagantny na to, aby seria ponukla ovela viac jeho vtipnych drsnych epizod. No a môj oblubenec Pacho ma bavil od prvej serie, takze som dufal, ze konecne poriadne zaziari. Nakoniec hlavna stvorka dostala tak maly priestor, ze som sa o ich aktivitach dozvedel len nutne minimum a vzhladom na rychle ukoncenie ich pribehov sa o nich uz viac nedozviem. To ma strasne nastvalo. Jednym z mala kladov tejto serie je absencia zbytocnej a nudnej Holbrookovej postavy. Jeho ulohu naplno prevzal charizmaticky Pedro Pascal, ktory dostal dvoch novych podriadenych. Takze kvality serialu ostali zachovane, len sa trochu ubralo na extravagancii a brutalite, ale dejova napln serie ma sklamala. Preto musim ist s hodnotenim nizsie ako u predoslych serii. 6/10 ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna z najlepších vecí v televízií. Narcos predstavujú skvelú sondu do stredu drogovej vojny, ktorá bola plná intríg, vrážd a politických machinácii. Trošku mi vadilo, že sme sa nedozvedeli čo sa stalo s Murphym ale Peňa ako ústredná postava spolu s tými čo sa snažia prejsť na dobrú stranu zákona, aby ochránili svoje rodiny, robia z tejto série nadupanú jazdu plnú napínavých a akčných scén, ktorých finálne rozuzlenie zanecháva hnusnú pachuť niečoho nevyriešeného. Niečoho čo sa nikdy nevyrieši. Cali sú assholes. Nie taký veľký ako Escobar. Ale sofistikovanejší assholes. Uzatvorenie bolo aj napriek neuspokojivosti v určitých psychologických a dramaturgických vrstvách značne uspokojivé. Uvidíme čo prinesie Mexico. 3. séria - 100% ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Musím ze na začátku přiznat, že jsem zastával skeptické stanovisko k třetí řadě, protože jsem prostě a jednoduše nevěřil, že by se absence Escobara ve výsledku neprojevila. Zmýlil jsem se, jak tomu již bylo mnohokrát. Ano, chvilkami je mírně pociťovat nepřítomnost této postavy, ale ono se to ihned vynahradí jinde, tudíž si tento miniproblém za pár vteřin neuvědomíte. Velké plus je návrat staronové postavy agenta DEA Peňy, bez něj by ta řada šla celá do kelu, neboť jeho vyprávěcí vsuvky stály za to, je Španěl, tudíž jeho přízvuk také nepůsobil krkolomně, a hlavně podal bezchybný výkon. Ústřední čtveřici postav narkobaronů z Cali jsem si oblíbil, překvapilo mě, jak se každý mohl pyšnit absolutně jinou osobností. Ale ve výsledku to byli všichni do jednoho pěkní grázlové. První polovina seriálu by si objektivně přišla tak na čtyři hvězdy, ale ve druhé se rozjel tak rychlý sled událostí, že tady nestačí ani ta pětivězdičková stupnice. Musím pochválit scénář, tam se nedalo nic vytknout, dále pak věrohodné lokace natáčení a také herecké osazenstvo. A samozřejmě tu nepříjemnou realističnost, která nahání hrůzu. Předposlední díl zařazuji na špici ledovce, a to se týká nejen této řady. Uvidíme, jak se projeví změna země, na Mexiko jeho Juaréz se rozhodně těším a doufám, že kvalita zůstane na té nejvyšší úrovni jako doposud. Jeden z nejlepších seriálů, když soudím udržitelnost kvality. Za mě dávám 91 % ()

cervajzik 

všechny recenze uživatele

Nelze natáčet seriál o Escobarovi bez Escobara. Proti původním sériím narostl čas na ambasádě, aby se neřeklo, v rychlosti se objevuje násilí z prostředí džungle či velmi odfláknuté soupeření s kartelem z Norte del Valle. Celý scénář a veškeré dějové linie jsou tak nějak all in konstruovány a servírovány okolo brilantní postavy Jorge Salceda, na němž zcela jednoznačně stojí i padá kvalita celé řady. S obrovským množstvím nedokončených vedlejších linek se nemohu zbavit pachuti scénáristické schizofrenie, ve které je těžké najít hlavní motiv - osud Escobara nahradili 4 gentlemani, kteří však tvůrcům zjevně nejsou dostatečně dobří jako nosné téma seriálu. Nefunguje to jako celek, nefunguje to z pohledu dobrého záporáka Salceda, nefunguje to z pohledu dokumentární linie mapující celkové poměry v Kolumbii. Pokud k tomu přistoupíte jako Narcos DLC, koukat se na to dá. Trpí to však všemi klasickými přídavkovými neduhy - lacinější scénář je schováván samoúčelnou monumentalitou, velkolepostí a větším množstvím prakticky všeho - více brutality, více hlavních postav, větší korupce, větší přestřelky... ()

Derek 

všechny recenze uživatele

tretia seria odchodom pabla escobara stratila nieco zo svojej stavy, ale stale ide o skvely serial plny vynikajucich hereckych vykonov a vynikajucej rezie ktora dodava energiu i viacmenej kludnym momentom... ()

Související novinky

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

31.12.2017

Hrstka nejoblíbenějších uživatelů ČSFD.cz tradičně vybrala osobní trojku nej filmů, uvedených do české a slovenské distribuce nebo na filmových festivalech v roce 2017. A někteří dali hlasy taky svým… (více)

Reklama

Reklama