Reklama

Reklama

Narcos - Season 3

(série)
Trailer 1
USA, 2017, 8 h 53 min (Minutáž: 47–61 min)

Hrají:

Javier Cámara, Kerry Bishé, Damián Alcázar, Pedro Pascal, Arturo Castro, Raymond Ablack, Andrea Londo, Gabriel Sloyer, Juan Sebastián Calero, Taliana Vargas (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Pravidla se změnila a protidrogový úřad se po krvavém honu na Escobara zaměřuje na jeho následovníky – kartel z Cali. (Netflix)

Recenze (126)

adamix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Štyria hlavní predstavitelia gangu z Cali sú sami o sebe veľmi zaujímavými postavami, ale keď zlý scenár so sériou menej zaujímavých skutočných udalostí sú hlavnými prekážkami k úspechu, niet sa čomu diviť. Bolo ťažké sledovať, ako môj záujem o príbeh upadá. Oceňujem však zmenu štýlu, vďaka ktorému sa séria neopičí so svojimi predstaviteľmi po dvoch vynikajúcich sériach a nakoniec aj po samom Pablovi. Partia z Cali sú hold gentlemani, niektorí menej, niektorí viac a ako prehlásil sám Gilberto Rodriguez - ,,Som pacifista." Séria si ide vlastnou menej násilnou a viac diplomatickou cestou, ale nemôžme poprieť fakt, že je to menej zaujímavé a miestami aj dosť nudné. Peňa nie je dobrý rozprávač a už ani veľmi prínosná postava, pôsobí mdlo a nezáživne, ostatne ako celá séria. Hlavní záporáci sú kuriózny, aj po hereckej stránke ich stelesnenie pôsobí autenticky, ale vďaka rôznym faktorom dieru do seriálového sveta neurobili. Škoda. ()

DonBraso 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z tohohle šálku a velkých džentlemenů vyroste opět slušná řádka svinstva.Očekávám,že kvalita opět poroste jak houby po dešti,protože ten zvyk na nové postavičky tu je vidět hned.Jen tedy škoda,že hned víte,že bratr bude chodit se Salazarovic a překvapení se jen tak konat nebude,ale Cali má svoji auru a hlavně je to opět natočeno řemeslně přesně,což jsem od Andrés Baize očekával,jen to chce chvilku počkat. ()

matolos1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Súčasne najväčší vrchol televíznej tvorby čo sa týka kriminálnych a životopisných seriálov. Kvarteto je po Escobarovi takisto silné a má svoju "charizmu". Navyše je to splietané mnohými osobnými príbehmi, z ktorých asi najviac výhrava Jorge. Agent Peňa to bez svojho parťáka vie bez problémov utiahnuť a jeho pohľady na veci, ktoré sa práve odohrávajú spolu s jeho hereckým výkonom sú asi tou najlepšou článkou seriálu. Hlavne sa nenechajte zmiasť názormi, že bez Pabla to nie je ono a v podstate sa koná to isté s takým istým záverom. A to je práve ten paradox, ktorý je najlepší na Narcosovi. Téma, ktorou sa zaoberá, dokáže byť vždy inak poňatá a postavy s ktorými pracuje, dokážu vždy nastoliť inakší sled udalostí aj napriek tomu, že je to stále iba chlapcoch na vrchole vďaka drogovému biznisu... Pre mňa dokonalá pecka. Nehovoriac o tom ako je to natočené... ()

swinevenca 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z původního milostného trojúhelníku tří kníračů už zbyl jen ten největší Narconekrofil, co se pro svůj romantický happy end nebojí kdejakých účelných techtlí, ba mechtlí. Dostane nové a zdatné spoluhráče, zejména pejz se jeví lepší než knír, zato z kvarteta jeho milostných objektů by za větší castingový hřích stál leda Chepe, zbytek by zahrál asi jakýkoli průměrně opálený nebo teplý Španěl. Ale ty pletichy, co spolu všichni hrajou, Cassandra hadr. Údernost téhle jihoamerické telenovely zkrátka neklesá ani po lásku hatících nešťastných úmrtích, tak typických pro tento žánr. ()

Vasyl 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zdarec Čepe! Servus Pačo, muj kabrón! Zdlouhavě se to rozjíždí, až si člověk říká, že bez Pablita to není ono. Ale nakonec stejně začnou lidi umírat a druhá půlka už je napínavá jak guma na trenýrkách Helči Růžičkové. ()

PaTeXx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První polovina se předchozím dvěma sériím absolutně nemohla rovnat. Dá se říct, že místy děj trošku i nudil (a to se mi předtím nestalo ani jednou) a zkrátka byl takový neslaný nemastný. Díky bohu, že od té páté, čtvrté se to rozjelo a už jsem měl zase do konce série orgasmus. ()

Raphaell 

všechny recenze uživatele

Pablo je sice nenahraditelný, ale je to skvělé (a hlavně úplně jiné) i bez něj. Bez téhle série by to nebylo kompletní, protože kontrast mezi Medellínským kartelem a Cali toho hodně vypráví sám o sobě. Tohle je spíš politické pletichaření, ale stejně jsem se od toho nemohl odtrhnout až do konce. ()

AndrewNewman 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opäť neskutočná práca! Prvé tri epizódy boli naozaj skôr také zoznamovacie, ale v konečnom dôsledku to celej sérii len pomohlo. Človek si tak stihol zvyknúť na nové postavy, či už na mladých agentov DEA alebo na samotný kartel Cali. Krstní otcovia boli viac než solídni nepriatelia a Javi sa tentokrát musel zase poriadne obracať. Čo sa samotného Pascala týka, ten to bez problémov potiahol aj bez sympatického gringa z prvých dvoch sérii. Tvorcovia nám opäť pripravili poriadnu šou, plnú skvelých zvratov a extrémne napínavých momentov. V niektorých momentoch mi to pripomínalo nervy drásajúce scény z Perníkového tatka a to už je čo povedať. Čakal som, že mi bude veľmi chýbať brutálne naháňanie Pabla Escobara, ale to vôbec. Naopak ma to skutočne prekvapilo a už sa teším na Mexiko! ()

mikel 

všechny recenze uživatele

Peňovi (Javi) chybí ve 3. sérii skutečný parťák..... pro mě je o to víc 3. série napínavější, být sám jen s dvěma mladými agenty proti kartelu Cali, kolumbijské policii v Cali a ještě půlce kolombijské vlády..... ()

LadyRainier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ještě lepší než první dvě série. Rozpačitý začátek, ale ten rozjezd ...lahůdka.PS: Kdo o gentlemenech z Cali nic nevíte, tak si rozhodně nezjišťujte nic před shlédnutím seriálu.Nebo si zkazíte skvělý momenty napětí. Mně málem popraskaly kšandy :-D Doslova ... ()

pan_ponozka 

všechny recenze uživatele

A tohle vám do prdele přijde fér? Přijít se třetí sérií, která je co do gradování atmosféry lepší než předchozí dvě, a pak nás nechat čekat rok na další? Nejlepší TV show poslední dekády. ()

Sharlis 

všechny recenze uživatele

Je to niečo iné ako prvé 2 série. Prvé 2 série ponúkli postavy, s ktorými ste sa detailne zoznámili a chápali ich kroky, či reakcie. Escobara bez výnimky. Toto už tretia neponúka. Pripadá mi to viac ako telenovela :-D I správanie postáv je iné, vodcovia z Cali kartelu sú wussies, vobec ma nezaujali. Predpokladám, že bude už len stagnovať. Klasický prípad keď sa podarí výborný seriálový príbeh, z ktorého potom chcú ešte vytrieskať peniaze kým bude niekto ochotný sa na to dívať. Príbeh je plný dejavu situácií, ktoré už boli v predchodzích dieloch. ()

Tomas_PO 

všechny recenze uživatele

Tretiu sériu rozhodne netreba zavrhovať. Obavy po úžasnej dvojsérii s Pablom skrátka nie sú namieste. Menej náslia a akčnosti mi vôbec nevadilo, diely skrátka nenudili. Páčil sa mi aj rozdielny spôsob vnímania 'podnikania' džentlmenov z Cali oproti Pablovi, v ktorom je znázornený aj istý vývoj u narcotraficantes a progres na časovej línii 90tych rokov. Jedna séria pre 'Caballeros de Cali' však rozhodne stačí, dve by boli zbytočné. Murphy chýba, aj keď mne nijako extra sympatický neprišiel. Mladíci v úvode nezaujali, no ku koncu sa s nimi človek nejako viac zžije. ()

jackalsc 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILERY: Tuto sérii bych přirovnal k první sérii, celkem stejný rozvoj, o něco méně zajímavější. Máme tu ukončení, takže dále to už gradovat nemůže. Jako vrchol série považuji 9 díl, ten byl perfektní, ale ten vrchol mohli dost prodloužit, jak se jim podařilo s Escobarem v druhé sérii, ta byla famózní. Jako nejzajímavější postavu bych zde uvedl Jorge Salceda, ten celou sérii táhne od začátku až do konce a je to hlavní důvod proč dávám 4 hvězdy. Na druhé straně dva vytvoření DEA agenti působí naprosto hrozně uměle. Přijde mi to jako by jim došly nápady, tak udělali tu klasickou sračku- ,,Vytvoříme dva umělé místa s random týpkama, které nikdo nezná, jejich herecké výkony nejsou oslnivé ba místy dokonce příšerné" Nezlobte se na mě, ale podle mě to byla nejhorší volba v celém seriálu dávat více prostoru těm dvěma chlapům, kteří se chovají jako typičtí američtí patrioti, kteří se jen snaží dostat svou kariéru na co nejvyšší stupeň a je jim u prdele, co se vlastně ve skutečnosti děje. Klasický Peña který nezklamal, zklamala možná absence jeho parťáka. Konec mě mile překvapil, hodně rád bych viděl pokračování v Mexiku, i když kdo ví :D ()

zigy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začátek Vás přiměje se slzou v oku vzpomínat na Ďábelské tempo předchozího honu na Escobara...tohle je čajíček....pak se zorientujeme v kvartetu vůdců kartelu a všechno se to pěkně zamotává, až tu máme napínavé finále. Agent Pena je frajer, ještě že ho tu opět máme- ()

Související novinky

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

31.12.2017

Hrstka nejoblíbenějších uživatelů ČSFD.cz tradičně vybrala osobní trojku nej filmů, uvedených do české a slovenské distribuce nebo na filmových festivalech v roce 2017. A někteří dali hlasy taky svým… (více)

Reklama

Reklama