Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Agent Peňa se vrátil do Bogoty jako specialista na kartel z Cali. Když ale dorazil na místo, uvědomil si, že se od něj žádné vyšetřování neočekává, protože gentlemani z Cali již uzavřeli s kolumbijskou vládou dohodu o kapitulaci... Peňa byl chvíli doma, ale jeho návštěva a pobyt s rodinou byly poněkud zvláštní. Peňa so doma necítil jako doma, takže se tam příliš nezdržel, a do Kolumbie se vrátil dříve, než musel. Peňa se do Bogoty vrátil jako specialista na kartel z Cali a dokonce povýšil z obyčejného agenta na šéfa. Peňa doufal, že kartel z Cali dostane. Kartel z Cali byl zcela jiný než Escobar. Gilberto a Miguel nevystupovali veřejně jako pašeráci drog, žili na úrovni a stýkali se jen s bohatými. Kartel z Cali platil neskutečné sumy za úplatky a jejich pracovníci mnohdy ani netušili, že pracují pro gentlemany z Cali, jak si kartel rád říkal. S Gilbertem a Miguelem spolupracoval i Pacho a jejich hlavním mužem v New Yorku byl Chepe. Gentlemani z Cali svolali obrovskou párty, kam pozvali všechny svoje společníky. Bratři toto ještě nikdy neudělali, takže všechny zajímá, co tam chtějí oznámit. DEA o večírku také ví, takže tam pošle svého špeha, což je vlastně bratr jednoho z překupníků, kterého DEA zatkla. Mladík s DEA spolupracuje jen proto, aby pomohl bratrovi. Mladík je ale na večírku odhalen ochrankou. Jorge pracuje pro kartel již mnoho let a je na něj spoleh, ale rád by si otevřel vlastní bezpečnostní agenturu, takže tento večírek by měla být jeho poslední práce pro kartel. Když ale Jorge objeví na večírku špeha, vyjádří mu Miguel vděk tím, že po něm požaduje, aby s nimi ještě šest měsíců zůstal. Těch šest měsíců je doba, kdy bude kartel z Cali velmi aktivní, ale až ta doba uplyne, tak kartel kapituluje. Gilberto a Miguel vyjednali s kolumbijskou vládou podmínky, za kterých přestanou se svým nelegálním podnikáním. Když to Gilberto oznámil obchodním partnerům a členům kartelu, s velký ohlasem se nesetkal. Kartel má ale po celém městě odposlechy, takže brzy zjistí, kdo je na jejich straně a kdo ne. Ten, kdo by chtěl bratrům odporovat nebo se postavit jejich plánu na kapitulaci, byl okamžitě zabit. Miguel nechal Pacha, aby zabil jednoho z jejich partnerů, i když proti kartelu tak ostře nevystupoval. Miguel ho nechal zabít, aby mohl být s manželkou zavražděného. Pacho měl s Claudiem osobní spory, takže se jeho vraždy rád ujal a byl velice brutální. Peňa si v tomto díle uvědomil, že i když ho vzali zpátky do Kolumbie, aby dostal kartel z Cali, tak po něm nikdo nechce, aby cokoliv vyšetřoval. CIA a americká vláda mají totiž s Kolumbií velké plány, takže jim kapitulace největšího kolumbijského kartelu zcela vyhovuje. Peňa je evidentně frustrovaný. (TV Prima)

(více)

Recenze (27)

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hlava kartelu Cali sa po svojom preslove na oslave dočká len rozpačitého potlesku a taký by si zaslúžila aj prvá epizóda z tretej série. Mám pochybnosti, či agent Javier Peña dokáže sám utiahnuť celú sériu a to napriek tomu, že v prvých dvoch sériách bol po psychologickej stránke prepracovnejším a zaujímavejším charakterom, než jeho mladší a agresívnejší kolega Steve Murphy (celkom by ma zaujímalo, či by bol aj v tretej sérii, ak by Boydovi Holbrookovi tak nešla filmová karta – Logan, The Predator, Bloomtown). Keďže ten tu chýba, možnosť stať sa rozprávačom dostal práve starší agent. A od Pedra Pascala je to iné. Je to o čosi temnejšie a dospelejšie a síce možno pôsobivejšie, ale zas aj menej zábavné. Nové postavy nepôsobia (zatiaľ?) nijako zvlášť fenomenálnym dojmom a príbeh sa odvíja v možno až príliš pomalom, určite nie strhujúcom tempe. Na strane druhej, ja by som tomu dal šancu. Je jasné, že po Escobarovej smrti sa z toho musel stať trocha iný seriál. Trocha sa to rozbehne až na konci, keď sa na vlastné oči po 45. minútach bezcieľneho kecania presvedčíme, že si kartel Cali nebojí zašpiniť ruky. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Solidní rozjezd s kartelem, který je na úplně jiné vlně připomínající spíše mexického vlka z Wall Street se vší tou promyšleností, elegancí a low profile mottem. Závěr akorát trochu rozvíří mistr Pacho se svým tanečkem a naslednou roztahovačkou. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jsem osobně dost zvědavý, jakým směrem bude seriál směřovat. Bitevní pole nahradila šachovnice. Escobarovo bláznovství a bezprostřednost vystřídal perfekcionismus a promyšlenost. Těžko předpokládat, že někdy v budoucnu kartel z Kali získá alespoň vzdáleně obdobné sympatie, jako si získal Pablo, který byl ke všemu brutálně dobře zahraný. Úvod byl katastrofální a měl jsem vážné obavy o budoucnost seriálu. Naštěstí jsem se do konce dílu dokázal nasát seriálovou atmosféru a těším se na další díl. Alespoň to budou mít v této sérii diváci jednoduché při rozhodování, které straně fandit. V předešlých sériích jsem v tom měl zmatek. V nadcházejících dílech bych uvítal méně homosexuálních vsuvek. Nejsem homofobně založený, ale příjemně se mi na takové záběry rozhodně nekouká. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První díl třetí sezóny byl jednoznačně nejslabším začátkem ze všech tří řad, ale ani tak nemohu jít s hodnocením pod čtyři hvězdičky. Na to mě zachmuřený Javier Peňa příliš bavil. Absence postavy Pabla Escobara byla hodně znát, přestože kartel z Cali vede celé kvarteto "bad boys", ani jeden nemá potřebné charisma na to, aby se Escobarovi vyrovnal. Jsem zvědav, jak (pokud vůbec) se vyvine postava Jorge Salceda, tam tuším skrytý potenciál. 4*- ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak Pablo už je definitivně pod drnem, a teď je, jak se zdá řada i na kartelu z Cali, který se v týhle sérii chytaj hlavní role. No a jelikož je Escobar mrtvej, je na čase udělat pořádnou párty, kde jsou snad všechny narcos z Kolumbie a pronýst snad ten nejvíc kontroverzní názor, kterej mezi narcos můžete - tedy legalizování byznysu. Musím říct, že mě vždycky tihle bráchové a jejich kartel zajímali, takže nahlídnutí dovnitř jejich strategie si doufám pořádně užiju. Kvalita seriálu neklesla, to se mi ulevilo, měla jsem z toho docela nasráno v gatích. A samozřejmě pěkná roztahovačka na konec, Pacho se s tím nesere. Hodnocení: 8/10 ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Krále je mrtev, ať žije král... Bohužel styl kterého se tvůrci chytli v prvním díle mně příjde hodně filmový, jako třeba taneček Pacha s jeho boyfriendem a závěřečná vražda Claudia Salazara, ale i další části... Takže na mě moc filmově pojaté místo té akce spjaté s příběhem jak tomu bylo u první a druhé série, leč je to teprve začátek kde jsme se měli hlavně dozvědět o možné dohodě mezi drogovými kartely a americkou vládou... ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První díl třetí série trochu rozpačitý ( co ta nudná trapná svatba jako mozaika do psychologického obrázku nebo co?) pak představování spousty postav, Peňa bez energie..a ta homosexuální líbačka -šílenost. Ale pár dobrých věcí z prvních dvou řad zůstalo, takže to beru, že to je jen pomalejší rozjezd. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přestože jsem za první dvě série neudělil ani jedinkrát nic jiného než plnou palbu, byl jsem dopředu upozorněn na fakt, že po Pablově odchodu se atraktivita seriálu dost změní a prozatím je tomu skutečně tak. Oba hlavní záporné aktéry momentální dějové linky jsem si dost oblíbil už v průběhu předchozí sezóny, tak snad předvedou něco, díky čemuž si zaslouží stejnou pozornost jako Escobar. ()

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úvod po velkém Pablovi je vlažný, propracovaný a myslím, že bude na co koukat v dalších epizodách. Jednoho krále vystřídalo více princů mi tak přijde. Agent Murphy a jeho vyprávění (v češtině od dabéra George Clooneyho) mi chybí, ale Peňa to sám utáhne, o to se nebojím. ()

Ozzy2

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To je sešup.Když jsem se pronudil ke konci, přišlo něco šíleného, u čeho jsem se málem poblil.Opravdu byl tem homoušskej taneček nutnej pro vývoj v ději?Takový koště, jako je Pancho by si těžko získalo repsekt jak u obchodních partnerů, tak u drsných sicarios a skončil by prostřílenej v příkopě.Myslím, že v té době, zrovna v Kolumbii by neměli příliš pochopení pro podobnou bukvici. ()

K1NGSLAYER 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Docela jsem se bál, jakým směrem se bude vyvíjet tento seriál. Musím říct že hlavy Cali Cartelu na mě působí na rozdíl od předešlé série dost sympaticky. První díl byl hodně "kecací", ale věřím tomu že další budou nabírat na obrátkách jako tomu bylo u předešlých dvou sérií. Pachova scéna na konci dílu byla nejlepší. ()

Reklama

Reklama