Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mafiánský kmotr Gilberto byl zatčen. Zatímco agenti DEA slaví, zbytek bezpečnostních složek tak nadšený není. Gilberto podle všeho udržoval dobré vztahy mezi narkobarony a zajišťoval, aby nedocházelo k násilí... Gilberto byl zatčen Peňou a Martínezem. Zatímco DEA slaví, zbytek bezpečnostních složek tak nadšený není. Gilberto podle všeho udržoval dobré vztahy mezi narkobarony a zajišťoval, aby nedocházelo k násilí. Nyní tedy hrozí, že po Gilbertově zatčení začnou narkobaroni panikařit. Miguel se tak skutečně chová, protože si myslí, že byl jeho bratr zatčen díky zrádci. Miguel netuší, že DEA měla prostě jen štěstí. Miguel proto požaduje, aby Jorge a Córdova zjistili, kdo jeho bratra zradil. Dvojice nejprve míří za policistou Calderonem, kterého ze zrady podezírají. Calderon obvinění odmítá a prozradí jim, že se DEA o Gilbertově domě dozvěděla, protože někoho do domu sledovali. Jorgemu a Córdovovi brzy dojde, že DEA sledovala Córdovu, když ke Gilbertovi vezl účetního. Córdova se bojí, takže Jorgeho přemluví, aby vše hodili na Calderona, což nakonec udělají. Miguelův syn ale není hloupý a Jorgeho i Córdovu sleduje. Jorge je nakonec zavolán na schůzku, na které je nakonec Córdova zabit a jeho žena taky. Zabit je i Calderon. Jorgemu se nic nestalo, ale on se po této schůzce rozhodl, že se spojí s DEA. Jorge se tedy napíchne na telefon a přes chráněnou linku varuje DEA agenty, kterým řekne, že kartel ví, kde se v Cali ukrývají. Jorge nabízí vzájemnou pomoc. Gilberto se dozvěděl, že jeho dohoda o kapitulaci padá a to jediné, co mu vláda nabízí, je zůstat ve vězení tři roky. Gilberto se hroutí, ale i tak ví, že musí udržet kartel v chodu. Gilberto proto říká bratrovi, jak má jednat se společníky a kde má uklidnit situaci. Miguel je ale v tomto ohledu velmi neschopný a jeho obchodní partneři vědí, že se bojí, že bude zatčen. Nejspíš tedy dojde k mocenským bojům. Peňa v tomto díle zkontaktoval Christinu Juradovou, která je manželkou Franklina Jurada, který se stará o praní peněz kartelu z Cali. Christina chce, aby se na kartel vykašlali, ale Franklin se bojí. Peňa jejich telefony ilegálně odposlouchává, a když pozná, že je Christina zlomená a bojí se, promluví si s ní. Peňa nabízí Franklinovi spolupráci a svobodu, pokud bude proti kartelu vypovídat. Christina si o tom promluví s Franklinem po telefonu, ale on to odmítá. Nicméně Peňa díky jejich telefonátu ví, kde Franklin právě je, takže ho může jet zatknout, což mu stačí. Christina se po telefonátu s manželem ozve Peňovi a slibuje mu, že manžela přemluví. Peňa její hovor přijal na letišti, ze kterého letí za jejím manželem. Pacho zvažuje nabídku Amada, aby odešel od kartelu z Cali a začal spolupracovat s ním, v čemž ho podporuje i jeho bratr. Jenže pro Pacha jsou Gilberto a Miguel jako rodina, oni ho totiž nikdy neodsoudili za to, že je gay, a dokonce ho povýšili na společníka, když jejich jiný obchodní partner navrhl, aby se ho jako gaye zbavili. (TV Prima)

(více)

Recenze (19)

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Za neschopnosť nikoho neplatíme." Nooo... strašne pomaly sa to rozbieha. A vlastne je otázne, či sa to vôbec rozbieha, lebo sme už v prostriedku tretej sezóny a stále to len nie príliš záživne kĺže po povrchu. Dlhé a mdlé dialógové scény, nezaujímavé postavy, herci vyzerajúci ako pornoherci z 90-tych rokov. Tretej sérii strašne chýba jednak Murphy, jednak agresívnejší nepriateľ (chápem, že kartel Cali bol oveľa sofistikovanejší, než "sedliak" Escobar, ale toto je proste nuda, nič viac) a jednak niekto, kto by agentom DEA (beztak oslabeným o absentujúceho Murphyho) kryl chrbát tak, ako sympaťák Carrillo so svojím komandom. Neustále čakám, kedy sa na stranu osamoteného Peñu postaví niekto extra schopný a extra drsný, kto sa nebojí prekračovať hranie medzi dobrom a zlom... a stále nič. Ale pár bodov hore za najvražednejšiu ľadvinku na svete. A za finálny cliffhanger. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začíná se přitvrzovat a odhazují se pomyslné bílé rukavice. Vše začíná být jako obvykle zamotanější a výživnější. Výborné vedlejší postavy se začínají pomalu rýsovat. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Hrozně ukecaný a nesmírně pomalu se táhnoucí díl. První polovina za moc nestála. Z polospánku mě vytáhla až velmi solidní jatka v druhé polovině. Děj se vyvrbil moc hezky a na následující díl se nelze netěšit. Chorche rozehrál vysokou hru na obě strany poté co mu "kamarádi" popravili kamaráda. Jsem zvědavý, na který hřbitov to v roli dabl ejdženta dotáhne. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pravda, předchozí epizoda byla akčnější, ale pátý díl evidentně připravuje půdu pro další chřestění zbraněmi a připravuje ji velmi zajímavě. Mezi vedení kartelu Cali se po uvěznění Gilberta začíná šířit paranoia, DEA se soustředí na Franklina Jurada a už se těším, až se to všechno v dalším pokračování potká. ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak už to vypadá, že Gilberto si v lochu ještě chvíli počká, protože než se právníci k něčemu odhodlaj, to už bude mít dřív DIA všechny členy kartelu. Šéfa Cali kartelu tedy přebírá brácha Miguel, kterej fakt není tak trpělivej jako jeho brácha a hned na rozjezd uspořádá menší párty. Ta se samozřejmě neobejde bez nějaký tý mrtvoly. Jorge začíná mít pěkně nasráno v trenkách, tak hraje na jistotu na obě strany. No vypadá to že šestej díl bude masakr! Hodnocení: 9/10 ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí série se pomalu přehoupává do své poloviny a vypadá to, že s ní přijde návrat bezprecedentní kvality, kterou oplýval seriál ve svých začátcích. V postavách celého Cali kartelu začínám mít jasno a pomalu mě zajímají jejich osudy. ()

K1NGSLAYER 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První část tohoto dílu mě docela nepěkně nudila. Ta nejlepší část přišla až v druhé polovině a ta atmosféra byla fakt vynikající. Docela pěkné jatka v jednom baráku. Jorge má strach a proto se z něj stane krysa. Jsem zvědavý, co bude dál. ()

PaTeXx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím nejlepší a nejdramatičtější epizoda třetí série, Ale na to, že už jsme v půlce, tak se toho zas tolik nestalo. Bojím se, že vyvrcholení bude extrémně zrychlené a nacpané maximálně do 15 minut posledního dílu. ()

antolikopoli 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výborná zábava. Dostali sme trochu krvavej ukážky toho čo nás čaká. Inak ukecaná časť ktorá ale nepôsobí nudne. Dialógy dobre mierené a dokážu zaujať každého diváka aj napriek nadmernému množstvu riešenia zbytočnosti. 7/10 ()

Reklama

Reklama