Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Agent Peňa se dozvěděl, že během pár hodin musí všechny svoje důkazy a složky ohledně Kartelu z Cali předat kolumbijské policii. Peňa a jeho tým těch několik posledních hodin využijí k dalšímu pokusu o zatčení narkobarona Miguela... Miguel začal odposlouchávat telefon svého bratra, protože tuší, že Gilberto jedná za jeho zády. Díky tomu se Miguel dozví o tom, jak Gilberto propaguje kapitulaci u Chepeho a Pacha. Miguel nicméně zcela správně tuší, že Pacho ani Chepe kapitulovat nechtějí, takže jim splní to, co jim Gilberto nasliboval jako odměnu za kapitulaci. Miguel dal Chepemu nový pas a adresy na dvě laboratoře v New Yorku. Chepe se má vrátit do New Yorku a obnovit tam jejich království. Pacho zase od Miguela dostal adresu, kde se schovávají jeho nepřátelé Salazarovi. Pachovi a Chepemu se tento přístup líbí, oba na kapitulaci kašlou. Nicméně si nepřejí, aby Miguel odposlouchával jejich telefony. Americký velvyslanec oznámil Peňovi, že jeho práce v Kolumbii končí a že ještě téhož dne musí všechno předat kolumbijské polici. Peňa a jeho tým ale vědí, kde se Miguel nyní schovává, takže Peňa i přes všechny zákazy nařizuje operaci. Peňa se opět spojil s generálem Serranem a představuje mu plán na vylákání Miguela z jeho bezpečného úkrytu a zatčení po cestě do nového úkrytu. Peňa se tentokrát akce nezúčastní, zůstane v Bogotě. Serrano celou akci povede. Serrano po troše přemlouvání souhlasí. Všichni tedy letí do Cali. Salcedo na pokyn DEA oznámí Miguelovi, že DEA je opět ve městě a že hrozí, že znají jeho úkryt. Miguel tedy souhlasí s přesunem na nové místo, takže vše jde podle plánu. Pak ale zasáhne David, který odhalil Salcedovu spolupráci s DEA, když vyčmuchal úkryt DEA v Cali a na bezpečnostní kameře z blízkého hotelu našel důkaz proti Salcedovi. Když se to Miguel dozvěděl, nechal si Salceda zavolat a pokusil se ho zabít. Feistl to ale tušil, takže s několika muži vnikl do budovy a Salcedovi zachránil život. Daniel zase zachránil Salcedovu rodinu, kterou chtěl vyvraždit David. Miguelovi se skoro podařilo DEA utéct, ale Serrano naboural jeho vůz. Miguel byl tedy skutečně zatčen. Když se to dozvěděl Chepe, tak se také vzdal. Když byl Peňa v Bogotě sám, spojil se opět s novinářkou Carolinou, protože si myslí, že Kartelu z Cali pomáhá ministr Botero. Carolina mu to věří, protože si myslí, že ministr Botero od Kartelu z Cali přijal peníze na poslední prezidentskou kampaň a přes účet kampaně je vypral. Jenže Carolina pak zjistila, že Botero peníze nevypral, on si je současný prezident nechal jako příspěvek na kampaň. Peňa s tím pak šel za americkým velvyslancem, ale ten věděl o tom, že Kartel z Cali platí prezidenta. Narkobaronům se tedy doopravdy nic nestane. Peňa je naštvaný a velvyslanec mu tvrdí, že s tím nic nenadělá. Peňu pochválil i Stechner ze CIA, ale Peňovi je to jedno. (TV Prima)

(více)

Recenze (20)

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"In law enforcement, your only real power comes the strength of the system you represent. You gotta believe it has your back. But sometimes... Sometimes it doesn't. Sometimes it's so compromised, so corrupt, that you can't trust it. What do you do then? When it tries to play you? You for a way to play it right back." ()

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečne! Konečne! Je "to" tam! A trvalo to "len" 9 častí (z desiatich). Jasné, stále to nedosahuje kvalít najlepších dielov z prvých dvoch sezón, ale v porovnaní as chladnými sprchami, ktoré pre nás predstavovalo prvých 8 epizód 3. sezóny, je tento diel skutočne vydarený a miestami až extrémne napínavý. Fakt som s napätím čakal, ako to dopadne. A veľmi som si prial, aby to dobre dopadlo. No bolo mi jasné, že možnože to nakoniec dobre nedopadne, pretože sme vo svete narkobarónov a tí s nepriateľmi nevedia jednať v rukavičkách. Škoda, že postava starého generála nemala väčší priestor, myslím, že by som si naňho vedel časom zvyknúť, hoci starý dobrý Carrillo bol starý dobrý Carrillo. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Takhle nějak vypadá seriálové nebe. Po celou stopáž jsem nedýchal. Jednoznačně nejlepší díl série a horký adept na nejlepší díl seriálu. Ani jsem si nevzpomněl, že kdysi existoval nějaký píčus Escobar. Krásně vyobrazení toho, jak byl kartel prolezlý jako rakovina do všech zákoutí státu, a to včetně nejvyšších míst. A přesto se konal boj, který nešel vyhrát. Odchyt dalšího narkobarona byl opět vynikající, i když se během něj posralo, co se jen posrat mohlo. Mimořádná záležitost. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Devátá epizoda fungovala po celou dobu v pěkném tempu, přinesla slušně napjaté momenty i dobře zvládnutou akci, jen mi bylo líto, že jsem nemohl vidět, jak Henao sestavuje úvodní puzzle:-) Fakt mě baví, jak se v tomto seriálu střídají optimistické momenty s totální depresí. ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ty vole tenhle seriál je prostě masterpiece! Můžete mi říct, proč na takovýhle klenoty vždycky narazím tak o 5 let pozdějc? Každopádně tohle nejlepší díl série a možná i celýho seriálu. Takhle napjatá po celej díl jsem nebyla už hodně dlouho, taky podle toho ty moje nehty vypadaj že jo. :D Hodnocení: 10/10 ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejlépe hodnocený díl celého Narcos představuje totální vizuální porno pro všechny, co tak milují drogovou tématiku s ní spojené přestřelky a iracionální rozhodnutí všech aktérů. Skvělá padesátiminutovka. ()

jackalsc 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně pořádný díl se vším, jak má být. Takto to mělo doposud vypadat, avšak je pochopitelné, že celých 8 dílů se to schválně střádalo, aby to zde mohlo takhle vyustit. Střádání nebylo místy moc atraktivní, vyustění avšak velice. Připomíná to cestu za vrcholem, střádáte, nebo se snažíte velmi dlouho něco udělat. Jak toho dosáhnete, je to naprostá paráda, po nějaké té chvíli zjistíte, že je čas dosáhnout té parády znovu a tak se znovu vydáte na neznámou cestu za svým cílem a znovu začíná kolotoč té nezajímavosti, neatraktivnosti, občasné radosti a na konci v dobrém případě vytouženého štestí v podobě vrcholu. ()

antolikopoli 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Krásna práca, dokonalý predskokan gigantického finále. Už sa nemôžem dočkať ako si zajtra pustím poslednú časť seriálu. Do dielu som zmestilo kopec prekvapení a neočakávaných zvratov. 9/10... Veľmi podarené ()

Reklama

Reklama