Reklama

Reklama

Narcos

(seriál)
Trailer 1
USA, (2015–2017), 25 h 49 min (Minutáž: 44–61 min)

Hrají:

Pedro Pascal, Wagner Moura, Boyd Holbrook, Paulina Gaitan, Alberto Ammann, Raúl Méndez, Paulina García, Matias Varela, Diego Cataño, Julian Diaz (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(30)

Na konci 70. let dvacátého století se nechvalně proslulý zločinec Pablo Escobar poprvé zapojil do ilegální výroby kokainu. V červenci 1992 se mu podařilo uprchnout z vězení La Catedral, které kolumbijská vláda postavila podle Escobarových vlastních požadavků výměnou za to, že se vzdá úřadům a „odpyká” si tam trest nanejvýše pěti let odnětí svobody. Mezítím se Pablo Escobar stal legendárním drogovým baronem a narkoteroristou. Drsný kriminální seriál Narcos je inspirovaný skutečností a odehrává se v krutém a nemilosrdném světě kolumbisjkých drogových gangů. Jeho hlavním hrdinou je Steve Murphy (Boyd Holbrook). Agent DEA, amerického úřadu pro boj proti drogám, má za úkol dostat Escobara (Wagner Moura) a zničit jeho kartel Medellín. Murphymu pomáhá agent Javier Peña (Pedro Pascal), ale když oba dorazí do Kolumbie, zjišťují, že Escobar má mnohem závažnější problémy než nějakou DEA. (TV Prima)

(více)

Recenze (668)

gonga 

všechny recenze uživatele

The Wire to není, trošku mě vadí dokumentární styl vyprávění, resp. nedá se říct, že vadí, ale neumožňuje takové sžití s postavami a tak hluboký vhled do jejich motivací jako právě u The Wire. Jinak samozřejmě pecka a top. Hodnocení zde v září 2015 je poněkud vyšší , než by seriál zasloužil vzhledem k malému počtu lidí, kteří jej viděli (první nadšenci) . ()

bezvim 

všechny recenze uživatele

1. Série: první polovina skvělá, snad i bez chyby. Ve druhé polovině a hlavně v závěru ubývá ta dokumentární forma a vypravěčské slovo, které diváka seznamuje s bolivijskou "kulturou", a ze seriálu se stává více zkratkovité umírání jedné osoby za druhou a alespoň mě to přišlo pak méně zajímavé a v podstatě jsem čekal na ten poslední díl, kdy to tam nějak doklepou. Jsem zvědavý na další sérii. Doufám, že trochu přibrzdí a opět se divák i něco dozví.......... 2. Série: kvalita se drží, konec myslím zvládnutý lépe než v té první. ()

3T 

všechny recenze uživatele

Upozornění: Tento seriál může způsobit závislost. První sérii jsem zvládl za jediný den.. chci to vidět znovu a znovu. Navíc je to podle skutečných událostí. To je vždy obrovské plus. Nemohu se dočkat druhé série. Pablo Discobar forever! ()

Flagg 

všechny recenze uživatele

Potenciál skutečného příběhu "Robina Hooda z Medellínu" je využit do mrtě. Narcos je věcný, chladný, místy brutální, natočený skoro až dokumentaristickým stylem. A mě tahle kombinace baví. Stejně jako mě baví ústřední trio Moura - Holbrook - Pascal. Velikou lahůdkou jsou pak dobové fotografie a záběry Escobara a dalších postav, o kterých Narcos vypráví. Sečteno a podtrženo, Netflixu dávám pět a půl pračky Whirlpool (značka vítězů), těším se na druhou sérii, a doufám, že tou seriál taky skončí. ()

spoonman 

všechny recenze uživatele

zajímavé prostředí a dobrý casting, ale 90+% - u seriálu, který horko těžko udrží dějovou linii? Ale prosim tebe ()

dawe787 

všechny recenze uživatele

Syrový seriál o bestiálním narkobaronovi z Kolumbie, který se s ničím nemazlil, vše je hezky znázorněné, jak ze strany pašeráků a výrobců drog, tak ze strany DEA, kteří jim byli neustále na stopě. Bohužel seriál je dělaný tak, že si nemáte šanci žádnou postavu oblíbit a sdílet jejich problémy, což u podobně laděných seriálů jako např. Matrjošky nebo Gomorra je velkým kladem. Uvidíme co přinese druhá sérka. ()

avitakova 

všechny recenze uživatele

Začátek 1.série bych popsala za takový pomalejší rozjezd u kterého se člověk musí rozhodnout, jestli to přečká a nebo jestli to vzdá. Já to kupodivu nevzdala a musím říct, že toho vůbec nelituju. Úžasně ztvárněný seriál. Wagner Moura předvedl zthující herecký výkon a před kamerou musím taky smeknout. Kdybych měla porovnat první a druhou sérii, tak druhá byla za mě lepší, ale porovnat nějakými procenty nebo body to nejde, protože by rozdíl skoro nebyl. ()

TheSpearCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po delším odkládání jsem si pustil Narcos a ihned se z toho stalo moje guilty pleasure. Výborný, pravdivý příběh o tom jak se tehdy jely drogy ve velkým se super postavami a samozřejmě frajerem Escobarem. Není moc co vytknout, asi jen ten hype okolo toho, který je sice oprávněný, ale tím jsem čekal ještě nějakou větší pecku, která přišla jen částečně. Ale jinak po dlouhé době zase super podívaná. 1. série - 95% Druhá série sleduje celý Escobarův pád, z kterého se už nikdy nevyhrabal... okamžitě můžu říci, že se jedná o vrchol celého seriálu (celá druhá série), ať už se jedná o Carrilův návrat nebo konečnou rozlučku v posledním díle. Celkem pozoruhodné jak si člověk dokáže oblíbit postavu jako byl Pablo Escobar a člověk opravdu neví... možná, kdyby šel do vězení, tak z něj ten Nelson Mandela dneska i mohl být. 2. série - 100% ()

djfun 

všechny recenze uživatele

Nevim jestli se Wagner Moura převtělil do Escobara nebo Pablo Escobar do Moury... Totální bomba od A do Z! ()

Extrakritik 

všechny recenze uživatele

Skvělej seriál. Nicméně mi na filmech/seriálech podle skutečnosti vadí,že si scénáristé některé věci přimyslí,překroutí atd. Chápu,že to není dokument,ale i tak. Pak člověk musí hledat,co je skutečnost a co je výmysl. ()

melloun 

všechny recenze uživatele

První dvě série se věnují Escobarovi, jehož příběh bohužel znám docela dobře, takže to bylo dost často o čekání na nějaký důležitý moment. Což bylo hmatatelné ve druhé sérii, kdy se jen čeká na Escobarovo dopadení a to opravdu doslova. Jo bylo to dlouhé a chvílemi nudné. Třetí série a kartel z Cali, pro mě neznámá historie, a najednou to má grády. Více hlavních postav, více napětí, více zábavy. Neuvěřitelný kontrast oproti druhé sérii, kde jsem se musel do posledních dílů nutit. Kolumbie zkorumpovaná země narkobaronů. Masakr. ()

Shredo 

všechny recenze uživatele

1. séria na mňa pôsobí dosť zbytočne zrýchleným tempom, kedy postavy nedostávajú priestor akoby si zaslúžili. Autentickosť aj spracovanie avšak ostáva na vrcholovej úrovni, no kľudne sa to dalo natiahnuť aj na dvojnásobný počet dielov. Escobarov scenár je vskutku zaujímavý a preto je veľká škoda, že to tak nebolo aj poňaté. Porovnávajúc Breaking Bad, ktorý si na psychológií postáv a chronologií dal tak záležat to proste za 5 dať nemôžem, aj keby som si to veľmi prial. Teším sa na dvojku, ktorý by aspoň podľa histórie mala ponúknuť ešte viac dynamickosti s nádychom thrilleru. ()

Mii 

všechny recenze uživatele

Jestli za poslední dobu vznikl nějaký skutečně kvalitní seriál tak je Narcos. Naprosto dokonale natočený a zahraný. A nejlepší na tom je, že se jedná o dokudrama, takže se člověk dozví neuveřitelný věci co se skutečne staly. ()

Loooki 

všechny recenze uživatele

Dosť sklamanie, dej je potom tak strašne jednoduchý a rovnaký, že pozeranie ďalšej časti som vždy odkladal. Úplne stačilo ak by Narcos bola iba miniséria. Hodnotené po I. sérii ()

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Wonder Woman a Pedro Pascal

Wonder Woman a Pedro Pascal

30.03.2018

Kariéra Pedra Pascala je rozhodně na vzestupu. Po Hře o trůny a Narcos se probojoval do druhých Kingsmanů, po nichž se objeví ve dvojce Equalizera, v akčňáku Triple Frontier od J. C. Chandora a v… (více)

PF 2018

PF 2018

24.12.2017

Začíná se nám finalizovat žebříček TOP 10 nejlepších celovečerních filmů, uvedených v české a slovenské distribuci v roce 2017: 1. Thor: Ragnarok, 2. Wind River, 3. Logan, 4. Paddington 2, 5. Dunkirk… (více)

House of Cards skončí šestou sérií

House of Cards skončí šestou sérií

01.11.2017

Streamovací služba Netflix se před pár lety vrhla na seriálovou tvorbu. A dnes už víme, že to bylo skvělé rozhodnutí, jež nám dalo Stranger Things, Narcos, Orange is the New Black nebo The Crown.… (více)

Reklama

Reklama