Reklama

Reklama

Narcos

(seriál)
Trailer 1
USA, (2015–2017), 25 h 49 min (Minutáž: 44–61 min)

Hrají:

Pedro Pascal, Wagner Moura, Boyd Holbrook, Paulina Gaitan, Alberto Ammann, Raúl Méndez, Paulina García, Matias Varela, Diego Cataño, Julian Diaz (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(30)

Na konci 70. let dvacátého století se nechvalně proslulý zločinec Pablo Escobar poprvé zapojil do ilegální výroby kokainu. V červenci 1992 se mu podařilo uprchnout z vězení La Catedral, které kolumbijská vláda postavila podle Escobarových vlastních požadavků výměnou za to, že se vzdá úřadům a „odpyká” si tam trest nanejvýše pěti let odnětí svobody. Mezítím se Pablo Escobar stal legendárním drogovým baronem a narkoteroristou. Drsný kriminální seriál Narcos je inspirovaný skutečností a odehrává se v krutém a nemilosrdném světě kolumbisjkých drogových gangů. Jeho hlavním hrdinou je Steve Murphy (Boyd Holbrook). Agent DEA, amerického úřadu pro boj proti drogám, má za úkol dostat Escobara (Wagner Moura) a zničit jeho kartel Medellín. Murphymu pomáhá agent Javier Peña (Pedro Pascal), ale když oba dorazí do Kolumbie, zjišťují, že Escobar má mnohem závažnější problémy než nějakou DEA. (TV Prima)

(více)

Recenze (668)

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Nevím jestli na momentální 2. nejlepší flek mezi seriály není Narcos lehce nadhodnocený, každopádně to stojí za to. Ideální je sjet kompletně 1. sérii aspoň do týdne, aby se pěkně nasákla místní mafiánská atmosféra, která je mimochodem výborná. První díl obsahuje dost informací a další části doplněné reálnými videi a fotkami představují pro diváka autentický nadhled. Wagner Moura hraje Pabla Escobara nekompromisně, stejně i Luis Guzmán si svou vedlejší roli herecky dost užil. Kartelové vraždy, korupce, ženské, prachy, luxus... ()

URBAN 

všechny recenze uživatele

Nevím jestli je toto kompletně založeno na skutečných událostech, ale na můj vkus je to velmi věrohodně zpracované. Herci působí věrohodně a sledovat příběh Pabla Escobara je pozoruhodné už z principu. Některé díly jsou dobré, některé zase nic moc. Na další série se podívám, ale dle mého názoru si myslím že by se jeho příběh mohl vlézt do jedné série. ( 4.9.16 až 14.9.16/1.série ) ()

alchac 

všechny recenze uživatele

Šňup sem, šňup tam a hle, zrodila se famózní seriálová záležitost, jejíž už tak silně nadprůměrné kvality pozvedává Vágner Mouřenín v roli jeho Escobaronstva do naprosto Elitních výšin. Ten chlap to zahrál tak neskutečně skvěle, že v první sérii z něj běhá mráz po zádech, zatímco v posledních dílech druhé tomu velkořezníkovi, vedle kterého i Ládínovic Usáma vypadá jako atentátnický nedouk, skoro fandíte! Ergo pokud někdy praští s hereckou profesí, v Medellínu mu místní farmaceutický průmysl jistě rád nabídne místo předsedy holdingu. A přestože jsem se silně obával toho, zda se absence El Padrona negativně nepodepíše na kvalitě calijské třetí série, tak ta je kupodivu snad vůbec nejlepší. ()

Cedr 

všechny recenze uživatele

Chytlavé jak bodlák. Díky vysokým production values krásně vypadající, klasicky (=poctivě žánrově) odvyprávěné a precizně zahrané. Netlfix se opět předvedl. 95% ()

Copacabana 

všechny recenze uživatele

Serialy/filmy z mafianskeho prostredia sa zvyknu vydarit, a ked sa tak stane su legendarne. Nebojim sa to uz teraz povedat o Narcos, ktory podla mojho boduje na celej ciare. Cely ten kolorit Kolumbie, sparna atmosfera dzungle z ktorej vlhko prenika cez obrazovku, gulky lietajuce vzduchom, zivocisny sex a samozrejme nepredstavitelne mnozstvo kokainu a dolarov - toto vsetko je tu samozrejmostou a dodava tomu celemu punc jedinecnosti. Vsetko spolu vynikajuco hra, naviac je zaujimave dozvediet sa o tom ako zil a dostal sa k slave kontroverzny Pablo Escobar. Tento serial si mal ziskal, takze palec hore. ()

VaHo 

všechny recenze uživatele

Pohlcující zážitek. Sledovat vzestup a pád Escobara je opravdová lahůdka (psáno po prvních dvou sériích). Děj se nikde nezdržuje, vše příjemné odsýpá a já si celou dobu říkám: „Tohle se vážně stalo? A tohle taky? Vlastní vězení? Cože?!“. Wagner Moura s vizáží strýce ve středním věku, který před sebou tlačí pivní pupek, miluje svou rodinu, chce se stát prezidentem a má na svědomí tisíce lidí je úkaz. Začnu se zajímat víc o magický realismus, když už se tady o něm mluví, ale do Kolumbie na dovolenou asi fakt nikdy nepojedu. ()

Gothar 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výborný seriál, ktorý sa drží skutočných udalostí a tým si ma získal. Predtým odporúčam pozrieť si dokument o Pablovi Escobarovi. Niektoré súvislosti a situácie sú potom jasnejšie. Autenticitu výborne podporujú historické fotografie a videá, ktoré sa občas objavia počas rozprávania. Herecké výkony sú podľa mňa bezchybné a to hlavne v "španielskej" dejovej línii. Wagner Moura vynikol najviac. Hudba je minimalistická a využíva sa len tam, kde naozaj pomáha zlepšiť atmosféru. 95 % ()

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle se hemží gringos, el muertos a samou kolumbijskou havětí, která dokazála nemožné. Jestli tohle sleduje Krejčíř v JARovym lochu, musí si připadat, jako totální niemand! Wagner Moura je tím nejlepším machos muchachos, který tohle mohl zahrát...druhá řada dává vrchovatě na prdel první.. ()

Tosi 

všechny recenze uživatele

Nevím, jestli ve skrytu duše seriálu nadržuji, nebo byl vážně tak zatraceně dobrej. Zdržím se všech euforických přívlastků a zvolím slovo "zajímavý". Tak na mě Narcos působil nejvíc, tohle bylo prostě nejzajímavější seznámení s korupcí a válkou proti drogám jaké znám. ()

ivan_drago 

všechny recenze uživatele

Dokumentární pořad o eskapádách jednoho obchodníčka... Tak až si dáte lajnu, tak víte komu za to vděčíte... Milej pán... jde si za svým... S přehledem natočeno... reálie i dobovost zachycena fantasticky a nezbývá než se těšit na další sérii.. ()

arbitr 

všechny recenze uživatele

Vyjímka potvrzuje pravidlo. Jedno z mála pokračování, které překonává sama sebe. První sezóna mě ještě tak nebrala - 4*, ale ta druhá už je plná palba - 5* jako vždy, když se stane příběh více osobní. Protože jsou drogy narozdíl od lidí věčné je odklepnuta 3. a 4. sezóna a já si je rozhodně nenechám ujít. ()

flawi.f 

všechny recenze uživatele

Výčet superlativů na tenhle seriál by byl nekonečný - takže stručně, jasně. Narcos je absolutní seriálovou bombou a jeden z nejlepších seriálů, který kdy vznikl. Kdo neviděl, nechť napraví - přicházíte o hodně :-) ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Narcos je seriálem, který si právoprávem zaslouží svůj zdejší post, z moře výplodů z drogového prostředí se tahá o topku s Perníkovým tátou, s nímž nelze ale příliš srovnávat. Tenhle skvost mi bavil po celé své délce, včetně závěrečné sezóny, kterou spoustu lidí odsuzuje kvůli absenci pána, o němž původně Narcos vznikli. Snad bude brzy čas dohnat údajně jen o ždíbek slabší sequel z Mexika. ()

geklon

všechny recenze uživatele

Latinská propozice je v této nové krimi senzaci výsostně žádoucí, účelná, a krutiprdková. Svěřit tento ze začátku nenápadný projekt do rukou režiséra a praktický celého tvůrčího tým Elitní jednotky je na zatleskání. když už točit o Escobarovi, tak s někým kdo má k tomu vztah...takový ten latýno....Chápe to? Pilot je parádní a skvěle vábí na další sledování. První Netflix Pilot, který mě moc, moc, bavil. Díly následující, lehce ubírají na dynamičnosti a dost razantně zvolňují tempo, tedy spíše ho nezvyšují. Tak jak Narcos začalo se potácí i v první půlce. Vztahy a postavy se dostávají do poloh, které jsou zajímavé, jindy otravné, ale s žádnou postavou nic nesdílím. To čeho si na seriálu vážím je režijní vedení a chuť zachovat životopisné reálie. Tu a tam se vyskytne detail, který nechápu, třeba akrylový portrét Moura aka Escobara ve dvou 2 vteřinových záběrech, ale nechme to kokaiňovi. Úroveň se zatím daří zachovat hódně vysoko, především díky režijnímu vedení a zajímavém castingu. ()

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Wonder Woman a Pedro Pascal

Wonder Woman a Pedro Pascal

30.03.2018

Kariéra Pedra Pascala je rozhodně na vzestupu. Po Hře o trůny a Narcos se probojoval do druhých Kingsmanů, po nichž se objeví ve dvojce Equalizera, v akčňáku Triple Frontier od J. C. Chandora a v… (více)

PF 2018

PF 2018

24.12.2017

Začíná se nám finalizovat žebříček TOP 10 nejlepších celovečerních filmů, uvedených v české a slovenské distribuci v roce 2017: 1. Thor: Ragnarok, 2. Wind River, 3. Logan, 4. Paddington 2, 5. Dunkirk… (více)

House of Cards skončí šestou sérií

House of Cards skončí šestou sérií

01.11.2017

Streamovací služba Netflix se před pár lety vrhla na seriálovou tvorbu. A dnes už víme, že to bylo skvělé rozhodnutí, jež nám dalo Stranger Things, Narcos, Orange is the New Black nebo The Crown.… (více)

Reklama

Reklama