Reklama

Reklama

Narcos - Season 2

(série)
Trailer 2
USA, 2016, 8 h 41 min (Minutáž: 46–57 min)

Hrají:

Wagner Moura, Boyd Holbrook, Pedro Pascal, Paulina Gaitan, Martina García, Eric Lange, Joanna Christie, Alberto Ammann, Diego Cataño, Jorge A. Jimenez (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Escobarové se se snaží zvládnout život na útěku. Pablovi nepřátelé se proti němu spojili. Jeho pronásledovatelé z Bloque De Búsqueda se uchylují k taktikám na hraně zákona. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (97)

Furmi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prvá séria sa mi páčila viac. Zdala sa mi byť viac autentickou (síce to ale nemám naštudované). Druhá séria bola akčnejšia, svižnejšia avšak tá sa mi už zdala byť dosť zdramatizovaná pre divákove oči a pocity. Každopádne veľmi dobrý seriál. Veľa vecí naučí, nenudí, výborne vybraný herci a nejde sa (ako pri mnohých iných seriáloch) do zbytočných dielov ukazujúcich "pravé" povahy hlavných hrdinov ale tento seriál to robí priebežne a strieda to s akciou, hlavnou zápletkou a do toho neustále hlavné postavy berie ale i nové pridáva. SPOILER !!! : Po Pablovej smrti na konci druhej série vidím oznámenú i tretiu. Neviem či to už bez neho nebude nuda no dám jej určite šancu. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jednička byla o chlup lepší. Přece jen vzestup se sleduje lépe než-li pád. A to je přesně ten stěžejní rozdíl mezi oběma epizodami. Samozrejmě Wagner Moura byl v roli Pabla fantastický, ale nebyl sám. Spousta postav v sérii přiroste k srdci různými způsoby. Režijně sebevědomé a strojově přesné - to platí pro obě epizody. Tak uvidíme co na to pánove z Cali. ()

Reklama

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak jsem už říkal, nejsem znalcem života PE. Ale na konci první série jsem si podle nějakých všeobecných přehledech říkal, co bude v té druhé. Těšil jsem se, že tam bude něco o čem vlastně nevím, nebo se nemluví. A taková věc tam byla vlastně jen jedna. Zbytek byl o neúspěšném pronásledováni, skorochycení a úniku Pabla. Možná tam bylo něco víc, ale já to moc neviděl. Takže se mi vlastně potvrdilo jak moc toho bylo v té první. Kolem a kolem to ale vše bylo poutavé. Peňa je super a jsem rád, že to vypadá, na ústřední postavu třetí řady. Svým způsobem mi je líto, že se s Pablem loučíme, ale na druhou stranu si rád dám něco nového. Za dobové fotky a záběry dávám plný počet. 90 procent ()

Fr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

,,CHCI, ABY LIDÉ VĚDĚLI, ŽE SE PABLO ESCOBAR NESCHOVÁVAL JAKO KRYSA. MY JSME MEDELÍNSKÝ KARTEL!“… /// Liška je venku z klece a začíná hon. Pablo vyučuje respektu a začíná válka, kterou může vyhrát jen ten, kdo dodržuje míň pravidel. Vláda se přizpůsobuje a všichni „hráči“ se snaží každou další akcí trumfnout tu předchozí… Neustále přituhuje a Escobarovi (přesně podle Cimrmanovy metody gumových hadiček) teče do bot. Dozvíme se víc o rodině, o Pablovi, ale samozřejmě všechno podstatný o těch důležitejch z obou (tří) stran. Asi nejlepší biografickej seriál. Má co, má vo kom a vo čem vyprávět. Navíc ví jak! Takže agente Peňo, kolik toho víte o kartelu z Cali? (doufám, že hodně, ty šmejde!) /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zajímá mě, co udělá s holčičkou 100 kilo CéČtyřky. 2.) To jsme si tenkrát s klukama zachlastali! 3.) Thx za titule „titulkomat“. /// PŘÍBĚH ***** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ ** ()

Psychor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhou sérii bychom mohli rozdělit do dvou částí. Ta první, která vrcholí působivou likvidací colonela Carrilly, svou kvalitou jednoznačně překonává celou úvodní sérii. Sledujeme, jak Robin Hood z Medellínu zcela neviděn a neslyšen vystřeluje do vzduchu své kokainové šípy, před kterými se nemohou ukrýt zrádci ani ozbrojené síly kolumbijského státu. Divák pohlcen kombinací akce a napětí ani nedutá. Poté jakoby Narcos o jeden stupeň podřadil. Z šestky na pětku. Pablovo kokainové impérium se velmi rychle začíná drolit a divák je svědkem toho, jak postupně přijde o všechny své spojence i loajální pracovníky. Tato část však prakticky neustále operovala s použítím špionážní techniky a nenabízela žádné inovativní postupy. Z hlediska praxe účelné, ale z pozice diváka již mírně iritující. Výtku mám rovněž k lehkomyslnému chování některých postav, zvláště pak agentů DEA, kteří místy působili jako turisté na dovolené, kterým se nemůže nic stát. Co se týká seriálového osudu Dona Pabla, tak se určitě nabízelo alternativní rozuzlení. Stačilo trochu citu. Scénárista místo toho bohužel pouze otrocky zkopíroval historii a nechal tak nejsympatičtější postavu seriálu zemřít. ()

Galerie (133)

Zajímavosti (9)

  • Světlemodrý automobil, který vidíme na konci dílu, je Ford Fairlane 500 z roku 1967. (J.F.B.)
  • Na konci epizody hraje z gramofonu při tanci píseň „Cambalache“ od Rubéna Juáreze. (Duoscop)
  • Pablo Escobar (Wagner Moura) hraje se svým synem Juanem (Juan Murcia) hru „Streets of Rage 1“ (1991) na konzoli Sega Mega Drive. (korbitch22)

Reklama

Reklama