Reklama

Reklama

Vražedná náruč

  • USA Forsaken (více)

Obsahy(1)

Příběh plný napětí sleduje mladou dvojici zmítanou problémy, která se dostane na velmi temnou stezku bez návratu. Film je moderním pojetím Shakespearova Macbetha. V malém městečku Scottswood je fotbalové družstvo ctěno, zejména jeho trenér Duncan (Damon Carney). Jeho hvězdný syn, quarterback Mac (Michael Grant) je tady králem. Ale za zavřenými dveřmi se přísný, leč spravedlivý trenér, mění na kontrolujícího a zneužívajícího otce, který Maca bije, když nezvládne jeho požadavky. Macovou jedinou útěchou je jeho tajná přítelkyně Missy (Morgan Taylor Campbell). Missy je na škole společenskou nulou a sní o životě s Macem. Duncan jejich vztah odhalí a nastane krvavý zvrat. Mac a Missy chtějí společně utéct a jejich láska se proto nezastaví před ničím. (TV JOJ)

(více)

Recenze (8)

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Plytké, psychologicky primitivní, se Shakespearem to nemá mnoho společného. 1) Mladý scénárista a režisér Conor Allyn se snaží o umění. Nejde mu to._____ 2) Zaujali mě herec s parádní postavou a nadaný klavírista (!) Michael Grant (hráč amerického fotbalu Mac) a Donny Boaz (policista Duffy)._____ 3) Je zajímavé, že ani u jednoho ze tří uvedených protagonistů se mi nepodařilo zjistit přesný věk. Dal jsem tomu jen pár minut, pravda, ale i tak to něco říká. Jenom nevím, co přesně. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Videl som už aj horšie dramatizácie jeho hier. Normálna minutáž, normálne dialógy, normálna zápletka a divný koniec. Neurazí, nepoteší. 2 z 5 ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Mně to vůbec nepřišlo tak hrozné, naopak to bylo celkem zajímavé... Macbetha jsem nečetl, takže jsem příběh neznal a tím líp. Má to správnou atmosféru a zajímavý konec...50% ()

Reklama

Reklama