Reklama

Reklama

Nejlepší zbraní proti nepříteli je další nepřítel... Během rutinní policejní hlídky je Christian Toft se svým kolegou povolán ke zdánlivě obyčejné události domácího násilí. Případ ale vezme za své, jakmile vyjde najevo, že brutální okolnosti případu jsou přímo spojeny s plánovanými teroristickými útoky. Christian se vydává na cestu msty za Libyjcem Ezrou Tarzím, který ale sám pronásleduje fanatického vůdce, Salaha al-Dina. Ten se chystá v Evropě rozpoutat ohnivé peklo, čemuž se snaží zabránit rozvědka CIA, jež rozehrává nebezpečnou šachovou partii. Závod s časem začíná… (Česká televize)

(více)

Recenze (60)

Eldrick 

všechny recenze uživatele

De Palma na tvůrčím dně totálně devalvuje svoje jméno v neskutečnym béčku se špatnou kamerou, příšernými herci a ještě horším scénářem. ()

dyfur 

všechny recenze uživatele

.........vlastne nič nemuselo nastať, keby....ale kto si dá hovno do obývačky - nemôže sa čudovať, že mu tam smrdí..... ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Tak Dominu jsem věřil trochu víc! Nikolaj mě v Trestanci ukázal, že umí a to dost! Nicméně zde výkon jak kdyby na půl plynu. Známej ksicht Pearce zahrál záporáka asi tak mizerně, jako Willis v posledních pěti - šesti jeho béčcích, no a samotnej De Palma, kterej nese tu největší zodpovědnost... Tak ten si na sebe upletl silnej bič! Jo a to tomu ještě hrozně ublížila hudba, za kterou by si Donaggio zaloušil pár kopanců do držky. 40% ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Úplně děsnej film,podkreslenej hudbou nějakého pinokia,která by se hodila do kterýhokoliv příběhu vražd z Mindsonmeru.A děj je ještě horší,což se dá asi omluvit vyšším věkem dePalmy.Fakt hrůza.20%. ()

Jimmi 

všechny recenze uživatele

POdodne som chcel pozerat Domino s Keira Knightley a vlastne som si az po 15 minutach uvedomil ze pozeram nieco ine. Ale co raz rozpozeram vacsinou aj dopozeram. Tak som dopozeral aj toto a vyslovene to neurazilo...ale torchu nudilo. Sranda ze sa tu stretli Jamie lannister a Cervena knazka z game of thrones:) ()

andrii 

všechny recenze uživatele

Dominuje. Funerální zvonice. V domě mrtvých hrdliček. /Za/Padne. Do políček. Zakrvácený havran. Do rány pádné hry spojenců. Hrdlo rojnice mordu. Až na samé dno módu hranic sirného podlaží. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Námet dobrý, zaujímavé obsadenie, behanie po západne EU, ale nedokázala ma to zaujať, upútať a udržať do konca. Paradoxne od polky, kedy to síce gradovalo, tak to stratilo iskru pre diváka, ktorý dávno vie, že dvojka kladných fízlov ich tam všetkých vyliska. SKôr je to len taký výstražný prt pre Európanov. 2 z 5 ()

hanagi 

všechny recenze uživatele

De Palmův rukopis je většinou hodně čitelný a scény okolo událostí na koridě mi to opět velice připomenuly. A tak jsem smířlivější než většina zdejších hodnotících. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Vlastně jsem se k tomuto filmu dostal celkem náhodou a musím uznat, že takhle se to prostě nedělá. Nebylo to dobrý, nebylo to zábavný, ani napínavý. B. De Palma není žádný ořezávátko, navíc si přibral na pomoc hned dva herce z Game of Thrones, ale ani tohle nepomohlo, protože tady to nefunguje od základu. Vlastně moc nechápu, co si od toho kdo sliboval, protože podobně hloupých thrillerů jsou mraky. ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

Za mě dobrý,Jak scénář ,režie,výkony herců.Čekala jsem obvyklé natočení tohohle tématu .Film naprosto vybočuje.Scénář pojal tohle téma úplně jinak.Drží se při zemi.Napětí tam bylo až až. Do 89 minut ho museli doslova našlapat.Já jsem měla ze záběrů s dronem ze stadionu mravenčení v zátylku.Doprovodnou instrumentální skladbou teda přiložili pod kotel!Natočeno typicky po seversku.Mimořádně skvělý dabing ()

SpaceOdyseus 

všechny recenze uživatele

To bolelo. De Palma snad na stara kolena zapomel, jak se toci filmy, jak se tvori napeti, jak vygradovat snimek? Tady nefunugje snad nic. A finale v koride? Nic tak ohavneho a strasne ozvuceneho jsem dlouho nevidel. ()

dezert 

všechny recenze uživatele

Čtyři jsou moc, tři jsou málo. Zjevně vykuchanej film, kterej obsahuje většinu De Palmových trademarků (voyeurismus, nedůvěra k autoritám, split screen, split diopter atd.), ale rozpadá se mu pod rukama. Na jednu stranu je to vina scénáře, kterej se nedokáže rozhodnout, čím chce být a navíc obsahuje přesně nulovou charakterizaci a vývoj postav, a na druhou stranu produkčními těžkostmi. Nicméně ten film má přesně tři vynikající scény, který jsou 100% De Palma: honička na střeše, střelba na filmovém festivalu a nakonec závěr na býčích zápasech, jak jinak než kompletně zpomaleně. Ať je ten film jakejkoliv, tak závěr je strhující a nervy drásající podívaná. A jak říkal Howard Hawks: "Dobrej film tvoří tři skvělý scény a žádná špatná." No, tady sice špatný scény jsou, ale ty skvělý je nakonec vyváží. 3 1/2, ale protože to nejde, dávám čtyři. P.S.: Nikolaj Coster-Waldau má osobnost jako mrtvá můra. Týpek dobrej leda jako třetí doktor do Ordinace. Jaktože má kariéru je záhada. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Vo filme „Domino“ je omnoho viac, ako sa to na prvý pohľad zdá. Príbeh filmu je koncipovaný do súčasnosti a preto by ani nemohol byť aktuálnejším. Jeho jednotlivé kúsky fungujú dobre, avšak ako celok, nie je to úplne ono. Chýba väčší priestor pre hercov, pre akýsi vývoj ich charakterov (nevyužité schopnosti G. Pearce) a lepšie prepojenie jednotlivých častí príbehu. P.S.: B. De Palma vie natočiť aj omnoho kompaktnejšie snímky. Osobné hodnotenie: 65% (**) ()

agassi68 

všechny recenze uživatele

Vzhľadom na zostavu som mal o dosť vyššie očakávania. Dostalo sa mi namiesto luxusnej večere bagety z bufetu. Z úcty k predošlým dielam majstra De Palmu som hviezdu prihodil.. ()

dalziel 

všechny recenze uživatele

De Palmova  režisérská kariéra mala zopár silných filmových zábleskov a pri použití tej istej analógie môžeme Domino považovať za malú iskričku. ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Hodně nepovedený krimi thriller o mstícím se policistovi a šílených džihádistech. Námět a herecké obsazení není vůbec špatné, ale to provedení je fakt strašný. Pár akčních scén nezachrání snímek plný klišé, nelogických až vtipných scén a extrémně nudné dialogy. Jaime Lanister se sice snaží a hraje dobře, přesto nedokáže film pořádně potáhnout. Tohle se opravdu moc nepovedlo. 2/10. ()

Související novinky

Hororový Harvey Weinstein

Hororový Harvey Weinstein

03.06.2018

Od posledního filmu Briana De Palmy (Zjizvená tvář, Mission: Impossible) uběhlo již šest let, zatímco jeho nejnovější snímek Domino s Nikolajem Coster-Waldau a Carice van Houten kvůli složitým… (více)

Reklama

Reklama