Reklama

Reklama

Epizody(16)

Recenze (4)

ainny 

všechny recenze uživatele

Rain dokázal, že akční role mu sluší ze všeho nejvíc. Zato Lee Sun-bin mi začíná připadat ve většině rolí tak nějak pořád stejná. Narozdíl od romantiky hrál fakt dobře. Nenudila jsem se, byla jsem zvědavá, co bude dál, Nelogičnosti jsem vzhledem ke sledování před spaním v posteli ani moc nevnímala a jediné, co mě trochu rozladilo bylo rozuzlení hlavní zápletky. Tohle u Korejců oblíbené téma mě už začíná lehce unavovat. :^) ()

Vavča 

všechny recenze uživatele

Roztomilé, ale zároveň zábavné béčko hrající si na oblíbené téma předvídání budoucnosti, tentokrát pomocí kreseb. Stojí proti sobě policejní tým a skupina lidí, co chce zabránit zločinům tím, že zločince eliminuje předem... Některé neskutečné logické lapsy a kiksy vás budou bavit (záporák vlítne do tmavého kostela ve slunečních brýlích, než po čase zjistí, hele já nevidím:)) Ale je tady Rain Lee Dong-geon, velmi silná dvojice protivníků, super souboje, fakt napínavé situace. Velmi povedená atmosferická hudba, bavilo mě to sledovat, i když je to průhledné až na půdu. ()

Reklama

Krysap 

všechny recenze uživatele

Tak jako jo, ty lapsy tam jsou, ale zase to není tak hrozný jako v některých jiných seriálech. Osobně mě vytočil pouze jeden, a to když jedna z postav jasně prokecla něco, co nemohla vědět, a nikdo si to neuvědomil. Mohli si ušetřit velký překvapení.. :-) Ale jinak já jsem byla velmi spokojená, nevím, proč je tenhle seriál tak těžce podhodnocený. Jak píše Vavča - super hudba. Dobrá akce, mělo to spád - dala jsem to během dvou dnů, protože jsem chtěla vědět, jak to bude dál. V Koreji to zrovna moc popularity nenasbíralo, zřejmě proto, že tam není žádná romantika. To je pro mě osobně velký plus, ale korejský divačky tohle prostě neodpouští. Doufám, že kvůli tomu neodpískají druhou sérii, se kterou se evidentně počítá. P.S. Bylo hezký zase po dlouhý době vidět Raina v akční roli. To mu sedí nejvíc. ()

jarah 

všechny recenze uživatele

Nie je to až také zlé, možno trocha klišé a napriek vážnej téme občas mierne naivné. Mala som pocit, že herci nejdú úplne na sto percent, ale nevadilo mi to.Bolo mi to tak jedno, že som dokonca nedokázala neznášať ani záporné postavy. Skôr som si všímala hlúposti, ako sú smiešne krátke nohavice po členky alebo fakt, že Lee Sun Bin mala v prvej scéne kratšie vlasy ako v nasledujúcich a tak podobne. Iba som sledovala čo sa deje a čakala som na predvídateľný záver. A dočkala som sa. Silnejšie tri. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (1)

  • Nabídku ztvárnění hlavní ženské role dostala také jihokorejské herečka Jeong-eum Hwang. Jak se ale zdá, role ji nepřišla dostatečně zajímavá, a tak nabídku seriálových tvůrců odmítla. I proto mají diváci možnost v roli seriálové Shi-hyun vidět o devět let mladší herečku Sun-bin Lee. (Conspi)

Reklama

Reklama