Reklama

Reklama

Pokémon 18: Hoopa a střet věků

  • Japonsko Pokémon the Movie XY: Ring no Chomajin Hoopa (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Před sto lety zachytil osamělý cestovatel v láhvi sílu mocného tvora známého jako Hoopa, který je schopen sám porazit legendární Pokémony. Láhev pak ukryl hluboko v jeskyni v poušti v naději, že temnota v ní uzavřená už nikdy nespatří denní světlo. Po letech láhev našel mladý muž, který rozbil kletbu, jež ji obklopovala, a uvolnil tak sílu, která v ní byla uzavřena. Její obsah na sebe vezme podobu Hoopova stínu a ten svou nespoutanou sílu použije k tomu, aby láhev rozbil a zabránil komukoli, aby se jí znovu zmocnil. Stín pak začne řádit a zaútočí na původního Hoopu, zatímco oba pokémoni přivolají další legendární tvory, aby jim pomohli ve rvačce. Ash – začínající trenér pokémonů z oblasti Kanto – a jeho přátelé se ocitnou v křížové palbě a nyní musí pracovat na zastavení řádění pokémonů, nebo čelit ničivému střetu legend. (LUKICKK)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (3)

Fingon 

všechny recenze uživatele

Popravdě jsem už viděl lepší pokemoní filmy. Sice tu kromě titulní Hoopy vystupují legendární pokémoni v opravdu hojném počtu (Lugia, Gourdon, Kyogre, Rayquaza, jeden Reg... (regirock, regice, regigigas nebo kterého čerta), giratina, Arceus a další ze čtvrté a páté generace (takže vlastně stará vesta) ale o moc lepší než předchozí film o Diancie to moc není. Popravdě mě nejvíc pobavil "Mega Meowth". ()

Asmodin 

všechny recenze uživatele

Asi nejlepší ze série filmů. Jen je škoda, že u legendárních pokémonů neuvedli jejich jména nebo neřekli něco bližšího o nich. Poučení na závěr: vztek se dá zklidnit nejenom odplatou, ale i citlivým a ohleduplným přístupem. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (3)

  • V tomto filmu se objevuje jedenáct legendárních Pokémonů. (LUKICKK)
  • Jedná se o jediný film ze série Pokémon: XY, ve kterém se nevyskytuje lidský antagonista. (LUKICKK)
  • Giratina je jediným členem trojice stvoření, který se ve filmu ani jednou neobjeví ve své domovské dimenzi. (LUKICKK)

Reklama

Reklama