Reklama

Reklama

Pokémon 18: Hoopa a střet věků

  • Japonsko Pokémon the Movie XY: Ring no Chomajin Hoopa (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Před sto lety zachytil osamělý cestovatel v láhvi sílu mocného tvora známého jako Hoopa, který je schopen sám porazit legendární Pokémony. Láhev pak ukryl hluboko v jeskyni v poušti v naději, že temnota v ní uzavřená už nikdy nespatří denní světlo. Po letech láhev našel mladý muž, který rozbil kletbu, jež ji obklopovala, a uvolnil tak sílu, která v ní byla uzavřena. Její obsah na sebe vezme podobu Hoopova stínu a ten svou nespoutanou sílu použije k tomu, aby láhev rozbil a zabránil komukoli, aby se jí znovu zmocnil. Stín pak začne řádit a zaútočí na původního Hoopu, zatímco oba pokémoni přivolají další legendární tvory, aby jim pomohli ve rvačce. Ash – začínající trenér pokémonů z oblasti Kanto – a jeho přátelé se ocitnou v křížové palbě a nyní musí pracovat na zastavení řádění pokémonů, nebo čelit ničivému střetu legend. (LUKICKK)

(více)

Recenze (3)

Fingon 

všechny recenze uživatele

Popravdě jsem už viděl lepší pokemoní filmy. Sice tu kromě titulní Hoopy vystupují legendární pokémoni v opravdu hojném počtu (Lugia, Gourdon, Kyogre, Rayquaza, jeden Reg... (regirock, regice, regigigas nebo kterého čerta), giratina, Arceus a další ze čtvrté a páté generace (takže vlastně stará vesta) ale o moc lepší než předchozí film o Diancie to moc není. Popravdě mě nejvíc pobavil "Mega Meowth". ()

Asmodin 

všechny recenze uživatele

Asi nejlepší ze série filmů. Jen je škoda, že u legendárních pokémonů neuvedli jejich jména nebo neřekli něco bližšího o nich. Poučení na závěr: vztek se dá zklidnit nejenom odplatou, ale i citlivým a ohleduplným přístupem. ()

Reklama

Reklama