Reklama

Reklama

Freakout Vines

(pořad)
všechny plakáty

Recenze (18)

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Internetový pořad. Některé vines videa, od Freakoutu jsou více povedenější, některá méně, ale hitem se rozhodně stalo krátké video "Lekce angličtiny!" | Průměr všech zhlédnutých (odvysílaných) epizod: 25% (1*) | ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Něco bylo fajn, ale většina je přesně ten styl humoru, který mě míjí... Nikomu to nechci brát, ale na mě je tenhle styl zábavy až moc jednoduchý. 2* ()

ZeroCZ1233 

všechny recenze uživatele

Jednoho dne se Petr Brunner, šéfredaktor časopisu Mladý Autista, rozhodl že svoji tvorbu na YouTube obohatí o (na českém internetu) novou věc. VINES! I přes jeho pošramocenou mentální stránku se mu podařil vytvořit kvalitní pořad na který se vždy rád podívám! ()

vyfuk 

všechny recenze uživatele

Český YouTube se nyní probojovává i na ČSFD. Nevím jestli je to správně, ale je na jednu stranu hezké dát lidem z moderního kreativního prostředí dát i takto najevo jak je jejich tvorba dokonalá. Nicméně, co říct klukům z Freakoutu k jejich vines? Některé z nich mi nedávají smysl a nebo jsou vskutku zvláštní, někdy až extrémně úchylné. Ale drtivá většina z nich je neuvěřitelně vtipná a originální a to ze 150 z nich je třeba 125 totální dokonalost něco skvělého. There is nothing left to say. ()

Hellraiser12 

všechny recenze uživatele

Sice jsem cílová skupina, ale humor, kdy se jeden druhýho zeptá, jestli ta tečka na jeho ruce je mateřský znamínko nebo čokoláda, on tu tečku olízne a řekne že je to hovno, mi absolutně nic neříká. ()

Jablickar 

všechny recenze uživatele

Bender je stálice a veterán youtube, který stále vydává perfektní videa ať už se jedná o něco delšího a propracovanějšího či něco v podobě FV. ()

el.jamico 

všechny recenze uživatele

Joo, Bendr v hlavní roli. Rozhodně nejlepší vines v ČR. Mimo jiné, ten vine "Jak se anglicky řekne miluji tě" si myslím, že viděl snad každý z nové generace. 4/5 bez 1 hvězdy a to jen proto, že ty poslední už jsou lehce slabší a ztrácí na grádech. Ale kdo ví, třeba ještě Bendr něco vymyslí. ()

Deloix 

všechny recenze uživatele

Bender zde nachází stále nové a hlubší dno a nejde ho vždy i po tom, co jsem přesvědčen, že už to hlouběji nejde. U pár jsem se ale zasmál a je to kámoš, tak dávám 5* za ty díly z hajzlu. :D ()

McLeader 

všechny recenze uživatele

Originální a vtipné. Jako jeden z mála nejde Bender s davem a celý vine je pouze jeho tvorba a netrvá 6 vteřin, jako u těch zahraničních. Je to lepší a zábavnější. ()

Reklama

Reklama